Venstre HøyreSiste
13.08.2019
12.08.2019
11.08.2019
10.08.2019
09.08.2019
08.08.2019
07.08.2019
06.08.2019
05.08.2019
04.08.2019
03.08.2019
02.08.2019
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Bli VIP

Om ITAT

13.08.2019

Jeg har fått flere spørsmål! Det er veldig kjekt å få spørsmål så jeg håper det blir flere.

"Synes du den Ice Climbers eksklusive teknikken "Wobbling" i super smash bros melee burde vært bannlyst?"
Jeg synes en gang tidligere at den hørtes urettferdig ut for andre karakterer, men så har jeg en annen vurdering jeg vil dele som gir grunnlag for at 'knockout' som enhet kunne vært integrert i spillet.
1. Forsvar: Den status for hvor jeg er i spillet smash er: Sonic i ro i avstand fra motstander og forsvar - hvor jeg har øvd inn de teknikker jeg synes er mest grunnleggende for å kunne holde et forsvar i spillet.
2. Angrep: Slåssespill kunne ha hatt mulighet for knockout i stedet for kun å tilrettelegge for mindre vilkårlige angrep over lang tid uten vesentlig hensyn til forsvar. Dersom en hadde teknikker som "wobbling" til hver eneste karakter da hadde en måtte tilføye det nåårmale forsvaret sitt også faren for å bli knocket ut, ikke bare med helse fra 30 % og oppover som ved Ice Climbers, men også helt fra 0% helse. Jeg selv tenker mye på dette akruatt nå da jeg er i den fasen av innøving av smash at jeg skal til å utvikle angrepspillet mitt spesielt, og det grunnleggende forsvarsspillet jeg ahr utviklet trenger egentlig ikke utvikle seg videre om en slik knockout hadde blitt tillagt alle karakterer, men slik jeg anturlig tenker om forsvar så må det bli integrert i forsvaret, men videre så kan det være at jeg endrer forsvaret mitt litt til å bli enklere spesielt med tanke på det å holde avstand til motstanderen om det vil være nyttig i smash da en faktisk ikke trenger å være redd for knockout - men, da igjen; om "wobbling" er tilltat og jeg spiller mot Ice CLimber i Melee, så ville nettopp mitt forsvar ta hensyn til det.
3. Knockout: Wobble er nettopp kanskje ett av de knockoutsituasjonene som spillet trenger som jeg har vært inne på - de øvrige karakterene kunne ha hatt etter min mening en egen knockout-teknikk.
4. På ekte som i kickboxing så kan en knocke ut bare ved et slag, spark, eller annen tilfeldighet og da begynner man å forsvare seg mer også for dette.

Med dette avslutter jeg emnet foreløpig med å si at spillet kunne kanskje bitt enda kjekkere å spille, samt å se på, dersom knockout var noe alle karakterene hadde en teknikk for - ikke bare Ice Climbers med sin wobbling når motstanderen har fra 30% helse og videre.

"Har du hørt om den neste store smash turneringen i Bergen "Bergen Open Smash Series"? Det er mange fans som ønsker å se deg der for å møte deg, tror du at du klarer å komme dit?"
Ja, den har jeg hørt om. Det mulig at jeg er der, men da jeg er på ferie kommer det litt an på om jeg er i bergensområdet når turneringen er - jeg har planer om å begynne å spille turneringer i Smash, men usikker på om jeg er klar for det når turneringen skal være.

"Vi har ikke hørt fra Imponer ligaen på en stund, tenker du å kontakte spillerne snart slik at vi kan få flere spennende imponer liga kamper?"
Ja - det kommer til å bli mer aktivitet fremover - jeg selv kommer også til å engasjere meg i ligaene for eksempel. Kult at deltakere sender meg spørsmål til bloggen!

"Kan du i detalj fortelle oss om første gangen du hadde samleie? Hvis ikke i detalj, fortell oss litt ihvertfall :-)"
Hehe. Dersom jeg har hatt det så venter jeg eventuelt til et 'Dagens tilbakeblikk'-innlegg om å fortelle om det - for da kan jeg eventuelt svare etter å ha brukt litt mer tid til å vurdere situasjonen samt kanskje diskutere med den jeg eventuelt skulle ha hatt det med.

"Hvem er din waifu? (google begrepet hvis du ikke vet hva det er) "
Hehe. Jeg har ikke direkte noen waifu - men, jeg har laget noen karakterer som jeg kan offentliggjøre til spørsmålet ditt - de kommer til å bli fortalt mer om etterhvert kanskje i en egen utgievelse eller lignende, og de har jeg tenkt en del på, men ikke som en waifu. Navnene er; Mojamiacel, Wrivo, Jecipæx, med flere.

Disse kan egentlig ansees litt som om det motsatte av en waifu, nettopp kvinnelige skikkelser som kan brukes til forsvar for kvinner - og da forsvare seg mot noen som kanskje ville forsøke å angripe kvinner for å gjøre det til waifu hvor kvinnen selv ikke ønsker det.

"Hva er den mest imponerende prestasjonen du har sett skje i den norske smash bros scenen?" Jeg skulle ønske jeg hadde vært i mijøet lenger og sett mer før jeg besvarte et slikt spørsmål da jeg ikke har så mange minner å se tilbake på. Så jeg nevner noen kule ting fra Imponer:
- Intervjuet til Dyne
- Intervjuet til Toa
- Comebacket til Dyne i en ekstern turnering ved GG Bergen mot Oldiz

Gjerne send meg lenker eller informasjon om der finnes filmer med gode høydepunkter fra Smash Norge eller annen smash-spilling fra Norge som er bra.

"Vi er spente på hva du synes om Monster Energy Zero Ultra. Kunne du drukket en flaske og kommet med ditt review/kritikk på hvordan den smakte? Inkluder også et bilde av deg som holder drikken."
Som sagt før har jeg enda ikke smakt den. Jeg vurderer å smake den da det er et kult spørsmål - først håper jeg om jeg får en tilbakemelding på om du som spør er sponset av produsenten eller på annen måte har en næringsavtale med produsenten? Om du ikke har det så skal jeg vurdere dette en gang til. :-)

"Vet du hvem Pricent er? Hvis så, hva synes du om han?"
Ja, jeg vet at han er rangert som en av de beste i Norge i spillet Super Smash Bros. Melee. Jeg har ikke sett så veldig mye som viser spesielle ting å trekke frem annet enn at det ser ut til at han har en egen ro underveis i spillingen, som en kan legge merke til - samt ser ut til å være trygg på sin egen spillestil og de tenkikker som han bruker.

8&8 - Plagiat: Jeg har en veldig god 8&8 om plagiat idag; når en kommer på en idé og realiserer den i verden og det, så kan et vonde være å se det skjer og så bli så misunnelig at en forsøker å gjøre det samme men for vondt, altså kanskje forsøke hevde at en selv gjorde det og ikke den som gjorde det opphavlig.
8&8 - Mat #3: Jeg har laget en 8&8 som minner om den for formue om at en formue skapt av vondt også kan vise vondt og omvendt - når det gjelder denne om mat, så om noen skaper mat av vondt kan det være mulig at også det kan leses av selve maten - omvendt kan eksempelvis en bonde som har nært en stor tropp med soldater til forsvar for en god sak, kunne bevises å være opphav for at en god bragd ble sikret; noe godt kom ut av det å skape mat for troppen.
Oter: Jeg så en oter og laget en kortfilm:

Til Bergen for å flytte på ting midlertidig til lageret til min far i Ytre Arna:


Endelig hjemme - spiser litt lunsj før jeg går igang med å se på alt som skal flyttes på:
Lukker døren:

Butikken tømt for varer - veldig kjekt å få det gjort da jeg er ferdig for salg for lenge siden:

Dagens Oposit: En Oposit som kanskje begynner å løsne fra huset dersom den forsøkte å holde seg fast i ulike ting når nå ting flyttes.
Så en serie av Opositer: Oposit #1: En Oposit som kanskje har føtter som to fingrer på en hånd - ikke akuratt som meg som har skikkelige føtter. Det ser også ut til at fingrene er inni en slags sekk.
Oposit #2: Oposit #1 i konfrontasjon med to andre Opositer som fanges i glass - vi bryr oss ikke mer enn å bare si at de får navnet; 'Maridusj' da det kanskje var noe væske i glasset.
Oposit #3: Oposit #1 får brått en lignende ved siden av seg som går andre vei som om to hender.
Da det er kjekt å lage Opositer idag kommer en til: Oposit: En kombinasjons-Oposit; i forbindelse med flytting lager jeg en i-tilfelle-uønskede-sengeforbindelser-henges-de-på-vegg-opp-ned-spikeren-Opositen; altså en nøler hengt på en spiker i vegg for å kanskje fjerne eventuelle uønskede Opositer skulle komme på avveiie. I tillegg en kryss-Oposit med rettsoposit og en husoposit i ett; den ene i hat og den andre i et forsøk på å late som om den ikke er i hat.
Litt mer fra flyttingen av ting midlertidig:Dagens matbit: Litt mat til slutt på dagen.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019