Venstre HøyreSiste
12.08.2019
11.08.2019
10.08.2019
09.08.2019
08.08.2019
07.08.2019
06.08.2019
05.08.2019
04.08.2019
03.08.2019
02.08.2019
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Bli VIP

Om ITAT

12.08.2019

Jeg har ikke fått oppdatert bloggen siden 11.08.2019 før nå - så veldig kjekt å kunne legge ut dagene nå. Jeg har hatt en del å gjøre de siste dagene som å lage til egensidene til Opositen og 8&8, samt av andre ting reist til Bergen for å midlertidig flytte en del av tingene mine til et lager i Ytre Arna kanskje helt inntil rettsaken er ferdig - blant annet på grunn av dette har oppdatering av bloggen blitt litt utsatt. Jeg skal bli flinkere og bedre til å oppdatere bloggen - og det kan forventes av alle følgere at jeg oppdaterer hver dag, så nå skal jeg gi full gass å oppdatere!

Opositen-Jubileum: Jeg har lagt ut alle Opositene på en egen nettside med lenke fra menyen i bloggen! Her er det mulig å se alle Opositen fra første til siste som nå har blitt 163 stk. Jeg kommer til å oppdatere siden etterhvert med tekst om det skulle bli ønskelig - da teksten fra bloggen hvor Opositen først ble utgitt, og også kanskje nummerering og lenker til hver Oposit slik at en kan finne frem på en enklere måte - nå har jeg foreløpig gjort det så enkelt at en kan trykke seg frem fra første til siste ved å trykke på bildet - da kommer neste bilde.

Dersom en ser på Opositene fra første til siste og eksempelvis først gjør det ved å se på kun meg i tegneserien, og deretter kun Opositen i det grønne, så vil det nok være veldig merkbart at der er en veldig stor forskjell i mentaliteten, tankesettet, innstillingen, helsen. Jeg har med helt vanlige bilder av meg - noen ganger litt spesielle, men forholdsvis vanlige bilder - Opositen har en helt unormal, sykelig, oftest ekkel oppførsel som gjør at de fleste kanskje får lyst til å bare fjerne hele Oopositen, altså den grønne delen av tegneserien, og kanskje vil føle seg bedre av den grunn. Det er et poeng for Opositen-tegneserien å være et slag for god helse, god oppførsel, folkeskikk og så videre, og et av formålene er altså å fjerne eventuelle Opositer fra samfunnet, og det vil jeg kunne demonstrere i bloggen ved hjelp av tegneserien også på en praktisk måte ved å en gang kanskje bare klippe vekk og sensurere den grønne delen av tegneserien (!). Jeg merker følelsene jeg har av å skrive om dette er slik at det føles som en lettelse å kunne gjøre det, og det vil bli vurdert slike tiltak etterhvert - det blir på en måte som det er i et samfunn med et problem; syke mennesker blir lagt inn på sykehus for de som ikke klarer å oppføre seg, og det å fjerne den grønne delen av tegneserien, nettopp Opositen, vil kunne være som om å gjøre det samme; fjerne noe som er et symbol på noe som en ikke helt vil ha noe med å gjøre fra omgivelsene, bloggen.

Dette er bra!

Når det gjelder 8&8'en så feirer jeg også suksessen med å kunne få frem mange gode poeng for å belære og vise at jeg er en rett person til å knytte til meg næringslivet og ellers andre organisasjoner for å kunne få dekket de behov jeg har for å få vekst i virksomhetene mine. Jeg kan nevne at det kan av og til kunne være også itt belastende å se de vonde sidene med 8&8'en, men likevel en lettelse å se nettopp Det Gode i den øverste delen av illustrasjonen - og det som kan gjøres en gang er det samme som med Opositen; ved eksempelvis en markering fjerne den nederste delen så det kun er mulig å se den øverste, gode delen - dette kan videre kunne være en markering for å vise at samfunnet har begynt å lære, at det vonde har begynt å forsvinne, og at det i den tid mest sannsynlig vil være enklere å få gode næringsavtaler.

Det er veldig kjekt med en slik ny oversikt over bloggens innhold også som en ser i menyen; Opositen, 8&8 og Lek 7 Alvor med en egen lenke gir en referanse hvor hver av de er samlet - sagt litt nøyaktig, men kjekt å nevne. Det kommer kanskje lignende lenker også til avsnitt i bloggen som Pappahjerte, Dagens vær og så videre senere.

Ellers vil jeg kort nevne at jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den nye Lek 7 Alvor-serien som gir veldig mange muligheter for å finne på noe kjekt, og som Opositen og 8&8 er veldig virkningsfull, til sitt eget formål, nettopp å kunne leke litt med slike ting som jeg synes eksempelvis skulle være opplagt at andre også tenkte, og på den måten påvirke til at de som skulle gjøre noe motsatt; leke med det som egentlig burde bli tatt alvorlig oppdager nettopp at en ikke kan leke når det er snakk om noe som burde bli tatt alvorlig (!). Det sistnevnte høres nesten litt rat ut, men det er det poenget jeg får jobbet med i serien; vist ting som må tas alvorlig, og kan leke underholdende med det samtidig - noe som spesielt er mulig dersom jeg finner de situasjoner hvor det muligens foregår en lek som kanskje er til skade, vond - hvor jeg kan åpenbare alvoret som ikke burde lekes med.

Jeg kan ellers nevne at selve rammen til Lek 7 Alvor er fin, men titlene er laget litt enkelt foreløpig og kommer kanskje snart til å oppdateres slik at de blir litt finere å se på.

8&8 - Hjertesymbol: Jeg har idag laget en 8&8 for et hjertesymbol i Det Gode som forskningsprosjekt - videre i det vonde en trekant vendt nedover med toppen så det blir en bunn. Symbolet blir ofte brukt for noe en bryr seg om og tenker vel om - derfor kan det være at 8&8'en kan medføre noen gode følelser/tanker bare ved hjelp av enkel symbolikk.
Dagens begrep: Berlin II - Dersom en er i den delen av verden hvor det finnes bjørn, og videre strekker en linje i vilkårlig retning langs jordens overflate oppstår en linje hvor en vil på et eller annet tidspunkt langs linjen møte en grense hvor der ikke lenger finnes bjørn, og dette er Berlin II som også kan forstås; 'Bjørnegrensen I'.

Været igår: Da jeg ikke fikk mulighet til å legge bilder inn på datamaskinen igår legger jeg ut noen bilder fra igår - været var litt fuktig og ikke så veldig kaldt.Mat: Kaffe jeg fikk av min far igår.Dagens vær: Helt greit vær idag.
Dagens mat: Jeg kjøpte en Lett Litago Sjokomelk til 40 % idag.
Om ferien: Jeg har idag tegnet en avtale om campingvogn! Jeg får låne campingvognen i et helt år, og jeg kan flytte den hvor jeg vil - jeg kommer til å ha den i Askvoll en stund fremover da jeg mest har lyst til å gjennomføre prosjektet med redskapshuset som jeg skriver om i bloggen. Skikkelig kult å ha en slik avtale for det gir mange muligheter for ferien - jeg har ikke enda helt begynt å drømme om hvilke muligheter som er, men lar de som kommer bli vurdert etterhvert.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019