Venstre HøyreSiste
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

01.08.2019

Dagens vær: Fint vær; sol, mildt.
Dagens mat: Jeg kjøpte en 3 pakning Kvikk Lunsj til 40% på Copp Marked i Askvoll - satte meg ned ved kaien og slappet av i finværet.
En statue av Oddvar Torsheim i Askvoll - det står en ganske lik i Førde óg. Jeg hadde en kort samtale med han ved Torgallmenningen i Bergen hvor han fortalte litt om hvilke kunstnere han var inspirert av.
Jeg har fått flere spørsmål!

"Hvem er din favoritt Super Smash Bros. spiller? Gjerne spesifiser (altså si konkret navnet til spilleren) hvem din favoritt spiller i Norge er og hvem din favoritt er generelt."
Jeg liker å se på viktige Super Smash Bros. kamper, og for meg var for eksempel kampen mellom Dyne og Oldiz hvor Imponer-deltakeren Christer 'Dyne' Ellingsen spilte en ekstern turnering ved GG Bergen en av de viktigste jeg har sett da han spilte mot en høyere rangert spiller med tanke på Smash Norway og vant på en spektakulær måte. Jeg liker selvfølgelig også å se de som er best på verdensrank som for eksempel Armada da han er fra Sverige - men noen desidert favoritt har jeg ikke annet enn at jeg vil si at de som er best i Super Smash Bros. ligaer i Imponer er de jeg fokuserer mest på og kommer til å ha som favoritter, altså spillere jeg foretekker fremfor andre.

Imponer vil nok vise oss at det ikke nødvendigvis kun er skills, ferdigherer som gir de spillere som er kulest å se på, men også personlighet og ellers alt rundt en spiller - er miljøet bra så vil nok de aller fleste i en liga ha kul personlighet og da kan vi nok forvente at den beste likevel er den kuleste å se på også, ofte.

Jeg vil nevne Idar 'Toa' Vendelborg Selsvold da han nå troner Super Smash Bros. Melee ligaen i denne forbindelse da Imponer-ligaen er viktigste for meg. Det er en av spillerene i Imponer som kommer til å være min favorittspiller på verdens- og landsbasis; generelt, og kanskje oftest den som leder.

"Hva er dine tanker om abort?"
Her vil jeg trekke inn litt ulike ting før jeg snakker mer konkret om abort som emne.

Menn og kvinner er veldig lik - da kan en legge til 'egentlig' på grunnlag av at mange ser på menn og kvinner som noe veldig forskjellig. Dersom en tenker på de to ulike kjønn som egentlig veldig lik, så kan vi bli veldig forskjellig dersom barn kommer inn i bildet spesielt når kvinnen er gravid og da sent i graviditeten, og videre når barn er nyfødt.

I min virksomhet skiller jeg spesielt mellom 'Melk & Smak', og 'Jakt & Fiske' for akuratt når forskjellen kan ventes å være størst - for da vil kvinnen ha melk, og være forventet å være med barnet, og mannen kanskje forventet å være en støtte i forhold til å kanskje sanke inn annen type mat og sørge for sikkerhet i området rundt.
I bildene over er en del av dette symbolisert, men foruten å gå så langt inn i akuratt det, så videre når det gjelder abort, så når vi ser bort fra det at vi er veldig forskjellig i noen perioder i livet, så er vi veldig lik, og derfor så kan jeg ikke annet enn å tenke på det som er rettferdig også for meg selv som ville være å kunne bestemme selv. Det er grunnleggende for min holdning angående aborten - at kvinner må få bestemme selv. Stort flere detaljer har ikke jeg utviklet for emnet.

"Har du noen forbilder i Super Smash Bros.? Noen spesifike spillere du ser opp til?"
Om det er noe jeg lurer på, som et nytt move, så leter jeg opp på nett - også om jeg vil finne inspirasjon til nye ting så ser jeg på de som er av de beste for å lære - videre øver jeg for meg selv og repeterer inntil jeg for eksempel begynner å bli trygg på at jeg kan det jeg har øvd på. Så noen spesifikke kan jeg ikke nevne som jeg har stadig lært av.

"Nå vet vi at du liker Sonic og Ganondorf, men er det noen Smash karakterer du ikke liker? Hvilke karakterer er det minst sannsynlig at du kommer til å maine?"
Jeg liker de karakterene som ligner mennesker best - så eksempelvis i Super Smash Bros. for Wii U er jeg ikke så begeistret for Mr. Game & Watch og slike typer karakterer. Jeg synes det er kult å lære seg én karakter og videre bruke den så mye som mulig for å bygge et godt utvalg av automatiske reaksjoner - så om det blir mulig å unngå å bruke andre enn Sonic eksempelvis i Smash for Wii U så kommer jeg kun til å bruke den.

"Hvis du kunne hatt en superkraft, hva ville det vært?"
Å kunne være våken lenger når jeg har lyst å jobbe mer, men er for trøtt.

"Bortsett fra Sonic, er det noen andre karakterer du har prøvd å spille og synes er morsomme? Hvis du ikke kunne spilt som Sonic, hvem hadde du valgt da? "
På Super Smash Bros for Wii U har jeg for å lære meg litt om alle karakterene spilt alle sammen etter hverandre og prøvd hvert av triksene - det var skikkelig kult - jeg liker å spille ulike karakterer, men fokuserer på Sonic for å kunne få de riktige reaksjonene for en karakter jeg kjenner godt, for først da vil en kunne få ferdighetene til å vinne kamper tror jeg.

Jeg har ikke tenkt egentlig på noen andre karakterer, så gjerne kom med en tilbakemelding om du vet om en karakter du vil tilråde.

"Jeg legger merke til at du ofte snakker om en rettssak du driver med, kan du fortelle hva saken handler om?"
Saken handler i hovedssak om en husleiekontrakt samt et beløp på kroner 150 000 som jeg lånte til den som har gitt husleiekontakten i 2005 som er skrevet i et omsetningsgjeldsbrev. Gjerne spør om du vil vite noe mer.

Dagens Oposit: Boken '1001 natt II' som skal komme ut på Søppel forlag kunne ha hatt et så elendig opphav at selv om de hadde skrevet den, så skrek de; "Alle hjelp oss med den boken!" som ville bety at de skrek om hjelp på grunn av sin egen tanke - altså i behov for for eksempel psykiatri, og da fra alle - på den måten kunne altså alle andre bli sett på som psykiatere. Spesielt. La oss si opphavet var utlendinger med sammensvorne, og nordmenn generelt "alle"; da kunne altså nordmenn bli bedt av utlendinger selv om å bli psykiatere til de selv som pasienter.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019