Venstre HøyreSiste
04.08.2019
03.08.2019
02.08.2019
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

04.08.2019

Dagens tittelbilde: Jeg har tatt med en Rupee med verdi 1 - Rupee er pengevalutaen i spillet Zelda.
I dag fortalte min far at jeg var omlag 1,5 år gammel da jeg for første gang badet i sjøen - det var ved Ljonestangen i Kvam Herad, naken.
Dagens Oposit: Idag har jeg en Kriminell-kjeltring-kastet-av-vikingskipet-Oposit hvor jeg har lagt til et lite tillegg om bøker; IM-boken som boken i IX-IM hevet over en annen bok symbolsk ved at sverdet som den grønne og den lilla I'en i tittelbildet i min blogg representerer også i midt sverdbelte som vist i samme tittelbilde viser at i IM-boken havner det minst to I'er, og ikke bare en gullfarget I som om i et annet våpenskjold vist under kunne hatt dersom meningen var å kunne ha én I der - for da blir den delt i minst to som nevnt.

I tillegg kan det nevnes at at om en ser på IM, som at jeg står i båten fremdeles og da alene, så med den grønne I og den lilla I som representerer to ulike tilstander; Med Det Gode og mot det vonde i forsvar, så kan jeg alene også stå der, og holde på med de to ulike ting selv foruten den som viste seg som en kjeltring. IM som i IX-IM får to ulike tolkninger i denne sammenheng; noen som kanskje var i samme "båt", altså folk som meg, ble kastet av som vi ser igjen i M med en I midt på i våpenskjoldet under hvor over er en I utenfor M'en. Jeg kan legge til at i IX-IM kan en se for eksempel også på IX-IM.no at den trykte I'en er ment å symbolisere meg selv knyttet til at det jeg gjør skal trykkes i media M'en - da havner jeg inn i media, M'en - "båten" overført symbolsk i dette eksempelet.
Dagens 8&8 - Konkurranse: Når jeg skal se etter næringspartnere til for eksempel I-Marketing, Influencer Marketing, så er det kjekt å tenke på at jeg som nå 3. plass for menn i Norge som blogger har et vesentlig konkurransefortrinn, og da har jeg laget en 8&8 som etter konurranseloven i Norge også viser at jeg har en fordel da det vil være vondt å skulle gi fordel til noen som er mindre populær i samme markedsområde.Har samlet noen få kule ting i Fortnite i en film; langrifleskuddlyd, snøtrakkslyd, det å trekke frem en hagle og så videre - det finnes mange kule elementer i Fortnite en ikke alltid tenker over er kul. Trykk gjerne på bildet under for å se.

Jeg har oppdatert logoen til Søppel forlag som du kan se over teksten; se for seg at S'en er som om en slange som slanger seg fra bokstav til bokstav i 'øppe' og videre legger seg ned som om en ring å l'en - kanskje så sliten at slangens munn og avløp renner slev eller noe annet væskelignende.
På vei hjem fra handletur i Askvoll sentrum satte jeg meg ned ved et tre og koste meg i skyggen. Jeg forsøkte litt ulike sittestiler - gjerne se under.

8&8 - kunst: Jeg har laget en 8&8 om kunst - vel, egentlig kunnskap som helhet både vitenskap og kunst, samt mennesket i tilknytning med dette. Jeg bruker et tre som symbol for å illustrere hvordan kunnskap, kunst og mennesket virker sammen. I det vonde så finner vi at vitenskapsgrunnlaget, kunnskapen er spredt og atskilt som om røttene på treet er avkoblet trestammen - trestammen er som om delt i flere deler som om et jeg, et menenske er i tvil - videre er greinene ikke påkoblet treet, men som om mange ulike greiner for seg usammenhengende. I Det Gode så er røttene Verda forlag som videre er påknyttet trestammen som er et jeg, et menneske som ikke er i tvil, men som kanskje imponerer og derfor får mer fokus som menneske - videre er ulike DIV-utgivelser som om greinene som kunstnerlig blir tilknyttet mennesket og omfavner de vide spekteret av ulike muligheter som ikke nødvendigvis er helhetlig omskrevet og utgreiiet i det vitenskapelige grunnlaget, noe personligifisert ved at greinene er tilknyttet mennesket. IX-IM er ellers mennesket, nå i dette tilfellet jeg da det også er min virksomhet som jeg selv har skapt, og da som et slags tegn på at det å skape DIV-utgivelser, det å skape vitenskapsgrunnlag, det å imponere går smidig og godt i felleskapet som er med meg som menneske - Tom André Tveit.
8&8 - Popularitet: Jeg vil kommentere begrepet syndebukk i forhold til 8&8'en om popularitet; syndebukk er et selvmotsigende begrep da den som blir en "syndebukk" ikke nødvendigvis var vond, men et offer - et 'syndoffer' er derfor et bedre begrep. Den som forsøker å plage offeret med synd er nettopp den som oppfører seg som en bukk.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019