Venstre HøyreSiste
09.08.2019
08.08.2019
07.08.2019
06.08.2019
05.08.2019
04.08.2019
03.08.2019
02.08.2019
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

09.08.2019

Dagens matbit: Jeg kjøpte en lakris-kick på tilbud; 40%.


Dagens tittelbilde: Har tatt med noen ting fra DIV-utgivelser samt har jeg inspirert av Ingolfr Arnarson laget grønnfarge på meg selv.

Dagens mote: Jeg har byttet lisser.

Jeg gikk idag fra Askvoll til statuen av Ingolfr Arnarson og tilbake - og jeg tok noen bilder:Dagens Oposit: En Epic-Selv-Voldtekts-Oposit; det ser ut som om Opositen utøver vold mot seg selv og suger på noe på et auto-vern kanskje.
Dagens Oposit #2: En JKIII-det-å-gi-opp-Opositen; på vei tilbake i Askvoll ble jeg overrasket av regnet, og derfor spurte jeg noen der, tilfeldigvis rødekors, om jeg kunne få en pose til datavæsken min - det fikk jeg. De sa videre at de skulle se etter en savnet 30-åring i fjorden og hadde vannscootere med seg. Når det gjelder Opositen kunne det vært noen som skrek at den gav opp; "Jeg/Vi gir opp!" for å forsøke få oppmerksomhet. Spesielt med tanke på at engelske konger sjelden gir opp - men, kanskje er kjent for å bare fortsrtte å høgge uansett - det å gi opp blir da en form for ultimat-situasjon for Opositen med tanke på dette.
Dagens navn: 'Ingolfr Arnarfar' - Jeg lager dette navnet for turen jeg hadde til statuen av Ingolfr Arnarson. Meningen med navnet er i hovedssak den symbolikk navnet til Ingolfr Arnarson har med tanke på at han virket som en samlende enhet for mange nordmenn, og samtidig så er ofte 'Arne' som navn satt sammen med noe litt eldre som kan tolkes som at navnet fikk en påvirkning om at mange eldre samlet seg om Ingolfr Arnarson som leder for også saker som angår eldre i folket. I den tiden han levde var kristendommen allerede mest sannsynlig begynt å manifestere seg ved at Harald I begynte å forsøke kristne sine barn hvor Håkon den Gode ble sendt til England for å oppdras i kristendommen - i alle fall noe annet. Ingolfr ville nok styre på en annen måte enn Harald I, og 2 år etter at Harald hadde begynt å regjere grunnla han Reykjavik hvor det sies at verdens første parlament oppstod - jeg selv har nå et helt system klart som kan bli som en stat, hvor jeg også tar hensyn til eldre problemstillinger som betyr at navnet 'Ingolfr Arnarfar' kunne oppstått.

Dagens vær: Delvis overskyet og tilskyende - varmt og lite vind egentilgi helt vindstille. Mot slutten av turen til statuen når jeg kom til Askvoll var det tilskyende og regnet begynte akuratt da - ble søkk gjennomvåt siste partiet hjem igjen. På vei fra statuen omlag midt på halvøyen sør for Askvoll kom også noen lyd og ett torden.
Dagens tilbakeblikk: I andreklasse på Norheimsund Barne- og ungdomsskule regnet jeg 7 mattebøker, hvor det normale var to - noen år etter jeg flyttet til Bergen og var på besøk i Norheimsund, så kom jeg i tale med en tidligere skolekamerat, og han kalte meg da for 'mattegeni'. Jeg vil legge til at det er nesten som om jeg ikke idag kan garantere at det faktisk skjedde, eller om det var en drøm - som ett av veldig få minner jeg har som jeg skulle tvile på angående dette, for jeg er ellers flink med å skille realisme fra fantasi, men dette minnet sitter nok så langt fra min hverdagslige tanke at det har fått en liten tvil tilknyttet seg, men jeg er så sikker på at det skjedde at jeg ser på det som et tilbakeblikk - det vil kanskje også kunne bekreftes av den jeg møtte i Norheimsund da jeg var på besøk som sagt noen år etter at jeg flyttet til Bergen. Litt spesielt å se tilbake på. Dette tilbakeblikket kan jeg bruke til å forske på akuratt dette med minner hvor en begynner å bli usikker på om det faktisk skjedde eller ikke.

Fugler på en ledning på vei til Askvoll:Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019