Venstre HøyreSiste
03.08.2019
02.08.2019
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

03.08.2019

Dagens tittelbilde: Skikkelig kul farge - jeg likte også bakgrunnens mønster.
Dagens pappahjerte: Jeg begynner idag et nytt avsnitt i bloggen - vi får se hvor lenge jeg holder på da jeg er avhengig av at min far synes det er kult å være med på det; meningen er at han forteller noe om meg selv spesielt i barndommen. I dag hadde far tilfeldigvis hengt opp et bilde av meg i stuen - i anledning av at jeg begynner ferien i Askvoll på besøk hos han.


Når det gjelder avsnittet så er det inspirert av den mest kjente bloggen blant menn på blogg.no som nettopp heter 'Pappahjerte', men med en litt annen vri; jeg får innspill fra min far om ting angående meg som jeg legger ut i min egen blogg - det kan faktisk være en bedre måte å presentere barn på da en selv får kontroll over den informasjon som legges ut på nett (!). Det er jo ikke strengt nødvendig å legge noe ut av barn i ung alder på nett, og kanskje et ekstra gode for enhver selv, som meg nå i dette tilfelle, å legge ut bilder, historier, film og annet i min egen blogg av meg selv som barn, ungdom og voksen fra min far sitt perspektiv; min pappa sitt perspektiv; fra et pappahjerte.

Når det gjelder den tidsmagiske logoen for avsnittet så kan jeg først nevne at tittelen er motivert av bloggen 'Pappahjerte' på blogg.no, men hvor jeg har laget en helt annen vri på det å være pappa, far i forhold til blogging - kanskje mer tradisjonelt, altså slik det mer var før blogging kom til internett; det å beskytte barn fra mengder av oppmerksomhet kan være viktig også for å la barnet få gå mer sin egen vei, derfor er 'Pappahjerte' i min blogg opplysninger fra min far om min oppvekst om han har noe han vil dele og da la meg få presentere i bloggen. Undertittelen; '1984 ->' viser det at noe begynte nettopp min far ble far, og jeg ble født og jeg fortsatt lever hvor bloggen er på en måte 'livets gang'. At hjertet er rødt er mest bare for å la logoen havne innenfor litt eldre klassiske tider - min far har vært sjømann i mange år og derfor så vil et 'sjømannspreg' på logoen være kult og passende. Legg ellers merke til at det vanligvis er en gjennomgående pil i slikt motiv - nå kun en pil som begynner i 1984, som da mitt livsløp.
8&8 - Selvmotsigelse: Jeg har laget en 8&8 for selvmotsigelser, og da tatt med noen av de ord som kanskje mest grundig er selvmotsigende og som handler om forskjellen mellom ordene; god og vond.Jeg har oppdatert Søppel forlag sin bakgrunn med et ekkelt kor - et kor som lager uro med den forsamling de representerer sammen - jeg har også laget en ny pose på søppelet som er rosa og lys hudfarge. Trykk gjerne på bildet under for å se bakgrunnen.


Dagens Oposit: En menn-som-skulle-angripe-noe-men-ble-til-en-katts-undersåtter-Oposit:


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019