Venstre HøyreSiste
10.08.2019
09.08.2019
08.08.2019
07.08.2019
06.08.2019
05.08.2019
04.08.2019
03.08.2019
02.08.2019
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

10.08.2019

Dagens tilbakeblikk: Da jeg skapte IX-IM omlag september 2018, så sendte jeg sendte jeg en henvendelse til de vesentlige i følgende media:
-- Nasjonale:
- BA
- BT
- Klassekampen
- Dagens Næringsliv
- VG
- Dagbladet
-- Lokale:
- Åsane Tidende
- Bergensmagasinet
- Vestnytt
- Askøyværingen
- Bygdanytt
- Fanaposten
- Nordhordland
- Strilen

Jeg fikk kun tilbakemelding fra Dagbladet - nå begynner IX-IM å bli litt mer kjent og det er jo hele meningen med IX-IM å bli 'kjent i media'. Offissielt i media må det jobbes mer for å få IX-IM kjent, men hele min virksomhet er nå blitt et eget media i seg selv - spesielt 8&8 om kunst viser hvordan virksomheten min som helhet er tillitsvekkende og gir grunnlag for å kunne ha et felles i Det Gode.

8&8 - Media: Jeg har anledningen laget en 8&8 om media; i det vonde kan en forvente at media kun går én vei som at en av de som ser media ikke får påvirke - i Det Gode begge veier. For eksempel blogg er et medium en kan forvente seg er mer ensporet også i Det Gode hvor for eksempel spørsmål gir anledning for å påvirke, men media generelt i Det Gode som helhet vil kunne forvente at blir gjensidig som for eksempel resultater og kamper i Imponer som gir mulighet for å vise seg frem. Så illustrasjonen viser media som helhet.
Dagens tilbakeblikk: I omlag vinter 2016 var jeg en tur til ytterste delen av landskapet nord for Stongfjorden for å hente noen dyr som var på beite der. Jeg fikk låne bil og kjørte fra Bergen - jeg husker det var en stor opplevelse å se statuen av Ingolfr Arnarson like før Holmedal. Jeg tok et bilde igår av det samme motivet som gav inntrykket.
8&8 - Trygghet: Jeg har laget en 8&8 om trygghet og tatt med litt av den trygghet, den rikdom en kan vente seg ved å velge Det Gode i forhold til det vonde. 8&8'en er litt enkelt laget og kan virke litt rotete, men poenget var å få laget en første utgave, legge til mange ulike ting som kan gi trygghet i Det Gode og som er utrygghet i det vonde - det kommer flere utgaver etterhvert som er ordnet annerledes.
Jeg har klart å få vekst i mengden unike gjester også denne måneden! Dette er jeg veldig fornøyd med for det å ha en slik linjær vekst er noe som beviser at jeg stadig lykkes i min markedsføringsstategi - det som er forventningen er at jeg plutselig skal få en stor vekst, som kommer av noe spesielt kanskje tilfeldig som gjør at veldig mange får høre om meg - og inntil det skjer kan jeg det forekomme at det noen måneder blir litt stagnering, altså færre enn måneden før. Jeg skal jobbe hardt for å få øke også neste måned - det er et spennende arbeid å følge med på.
Jeg har fått nyhetsbrev fra LEGO® som forhandler av LEGO®-produkter: De igangsetter noe nytt kalt LEGO® Hidden Side™ hvor en kan lære om de ulike LEGO-produktene® i blant kanskje annet en app på mobiltelefon, samt andre del av kampanjen med LEGO® Friends™ som kommer med nye produkter.

Jeg har fått flere spørsmål!

"Uttrykket "vi lever i et samfunn" har spredd seg mye på internett i det siste, hva er dine filosofiske tanker om dette uttrykket?"
Før det første vil jeg si kort at begrepet 'filosofi' for meg betyr; 'å like vitenskap med fjegg' inntil jeg finner en annen måte å forstå begrepet på - dette betyr at selv om jeg har studert filosofi så er det en form for kunnskap som skiller seg fra den vitenskap jeg utvikler i forlaget Verda. Dersom noe er uklart om dette kan du gjerne spørre mer, ellers er det også mulig å lese artikkelen 'Sokrates reinkarnert og "filosofiens" død?' på Verda.no i den påfølgende lenken for mer informasjon om mitt forhold til 'filosofi'; Sokrates reinkarnert og "filosofiens" død?

Jeg kan selvfølgelig skrive litt om begrepet selv om jeg ikke skulle nødvendigvis "filosofere": Samfunn bruker jeg som begrep på alt det som mennesker har 'sammen' - og da oftest menes nok den hverdagslige virksomheten hvor mennesker virker sammen på ulike måter. I Det Gode så er Imponer den hovedsakelige virksomheten som kanskje mest ville bli sammenlignet med det vi idag omtaler som 'samfunn'; liga og mesterskap som organisasjon for ulike virksomheter enten det er enkeltmennesker eller lag av ulike mengder som virker sammen.

"Det er åpenbart at du foretrekker å kjempe ubevæpnet, men hvis du måtte bruke et våpen for å beseire en fiende, hva ville du valgt?"
Gjerne forklar litt mer hva du mener her - jeg forstår ikke helt spørsmålet; jeg forstår ikke helt i hvilken situasjon du mener.

"Hvis du skulle vært med på en smash bros turnering, hva ville ditt "gamertag" vært (for eksempel "Dyne" ;)? Under hvilket navn tenker du å melde deg på turneringer?"
Jeg er ganske sikker på at jeg ville brukt det jeg bruker i Fortnite; 'ITAT.no' - i Fortnite har jeg også det kinesiske og japanske tegnet for 'Keiser' etter 'ITAT.no' og et mellomrom, spesielt for å skape oppmerksomhet rundt bloggen. Gjerne se DIV-utgivelsen for 'ED Sheeran - Shape of You - How the Latin could have been' for mer om hvorfor jeg bruker det kinesiske og japanske tegnet. Det sistnevnte tegnet kan nok ikke brukes i Smash -turnering.

"Hva er dine tanker om energidrikken "Monster Energy Zero Ultra", også kjent som Hvit Monster. Har du drukket den før, og hvis ikke hvilke andre energidrikker har du drukket før og hva synes du om dem?"

Nei, den har jeg ikke drukket, men jeg ser på nett at den har et stilig utseende. Jeg har drukket for eksempel som jeg nevnte i bloggen 29.05.2019 en 'Organic Red Bull' i den senere tid; litt enkel i smak, ikke for søt som var positivt, men litt som energidrikker flest jeg har prøvd så er det en spesiell "energidrikksmak" som er litt kunstig av seg, som skiller seg litt fra brus som jeg kjenner best fra erfaringer med energidrikker. Jeg drikker lite selv, men for eksempel om jeg skulle få en næringspartneravtale med energidrikkfirma så ville jeg nok drukket etter avtale.
Her er byggeløyvet for redskapshuset. Jeg har gjort dokumentet litt uklart da det ikke er nødvendig å presentere alle detaljene i bloggen - men kjekt å vise det.Dagens mat: Jeg kjøpte en melkesjokoladerull når jeg handlet idag - kjekt å av og til sitte seg ned å kose seg med noe snop - fremdeles nå som før i voksen alder.
Dagens Oposit: Opositen kunne være så hatsk, og samtidig så i spenn at den uttrykte at den måtte plutselig "drikke hatjuice" på motsett side, feil side, i forhold til vanlig (!).
Dagens Oposit #2: Opositen kunne ha begynt å angre seg det å være en Oposit - og omtalt det å bli en Oposit som om "å ha gått inn i noe" som om inn i et badersomsskap, og i angeren skreket; "Vi vet ikke hvordan vi kommer oss ut!". Med dette så er dette en angre-Oposit-spesial hvor Opositen ser ut til å kunne angre seg voldsomt på å ha begynt med noe den ikke vet å avslutte.
Dagens Oposit #3: I dag kunne også en Oposit ha blitt konfrontert med hat overfor meg for å forsøke finne årsak til hvorfor den er motsett, opositisk, og fortalt at den hadde "tapt krigen om livet". Merkelig.
Dagens oposit #4: Se bildet for mer!


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019