Venstre Høyre







Siste
07.08.2019
06.08.2019
05.08.2019
04.08.2019
03.08.2019
02.08.2019
01.08.2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

07.08.2019

Jeg har fått nye spørsmål!

"Tror du at Norge ville blitt et bedre sted hvis du var statsminister? Hvorfor/Hvorfor ikke?"
Ja. Jeg ville straks begynt å styre med systemet til Det Gode, og da ville samfunnet umiddebart se hvilke goder en har ved å ikke la det vonde få påvirke. Jeg kan gjerne skrive mer om du vil ha spesielle detaljer - så gjerne spør mer.

"Bortsett fra de som du allerede har oppført, er det noen flere bedrifter du ville satt under "Det Vonde"? Eller hvis ikke, hvilke kan du se for deg havner dit i fremtiden?"
Jeg har ingen akuratt nå som skal plasseres i kategorien 'Vond?' - det er viktig at det finnes en årsak. I fremtiden gjelder de erfaringer som evenuelt dukker opp - på nåværende tidspunkt er godtilsynets virksomhet det å eventuelt oppdatere nettsiden om noen virksomheter skulle vise seg å være et problem for kunder - godtilsynet leter ikke etter feil for å si det slik.

"Hvordan ville du reagert hvis du møtte en fan av deg i byen eller på gaten?"
Jeg ville nok oppført meg som vanlig, men selvfølgelig forsøkt å være litt positiv for å gi noe til den som følger som for eksempel noen positive ord.

"Har du fulgt med på EVO 2019? Hva syntes du om kampene der, spesielt finalen med Tweek og MkLeo, er det noe du synes de burde ha gjort annerledes? "
Kult å se kampen! Jeg trodde Tweek skulle vinne når det første spilte settet nærmet seg slutten - det var overraskende at MkLeo kom tilbake - men, i slutten av kampen ser vi tydelig at Tweek kun var motivert når han måtte, og MkLeo den aggressive så da tapte spenningen seg litt mot slutten.

"Har du begynt å tenke på matchups i Smash? Mot hvilke karakterer synes du Sonic gjør det bra mot og hvilke gjør han det dårlig mot? Vil bare høre din mening :-)"
Nei, det har jeg ikke så mye - bare litt da jeg har blitt invitert til å sparre med en av de kjente spillerene i Melee i Norge. Jeg vil mest lære av erfaring når jeg først har begynt å spille kamper, så har ikke noe spesielt å nevne akuratt nå om Sonic i forhold til ulike karakterer. Jeg kan nevne at jeg gleder meg veldig til å begynne å spille mot andre i Smash.

"Ville du sagt du er top 5 i Bergen i kickboxing? Hvis ikke, hvor ca rangerer du deg selv blant de andre fighterne i byen?"
Jeg vil ikke uttale meg om akuratt hvilken plassering jeg kunne forventet meg dersom jeg konkurrerte, men jeg har et mål om å finne noen å sparre med og håper det kan bli noen av de beste - jeg må uansett trene styrke/utholdenhet en stund for å kunne oppnå dette. Når jeg var aktiv i Bergen Kickboxingklubb omlag 2006 begynte jeg å sparre med de beste, så som sagt er det en målsetting å komme tilbake til det.

8&8 - Nødvendige ressurser: Jeg har laget en 8&8 om nødvendige ressurser; i det vonde blir det satt noe imellom nødvendige ressurser og mennesket - i Det Gode vil nødvendige ressurser bli et grunnlag. Selvstendig gårdsbruk er noe jeg har skrevet om tidligere - og jeg skal skrive mer om det en annen gang, men jeg kan si angående nødvendige ressurser at selvstendige gårdsbruk kan virke godt som et eksempel på hvorfor grunnleggende ressurser skal være direkte i tilknytning til mennesket da en der vil se at en kan leve selvstendig såfremt en har en eiendom og område hvor en kan dyrke og bearbeide naturen selv.




8&8 - Formue: Jeg har laget en 8&8 om formue som viser hvordan vondt skaper en formue som vil kunne dersom en beskriver hva den kommer av avgi vonde ord - omvendt om godt skaper en formue så kan den fortelles gode ord om.




Dagens Oposit: Jeg har idag en Do-Rec-Oposit; den kan være ikke-rojal og har kanskje som formål å filme i baken på de som en tviler på hygienen til - spesielt de som er i kontakt med ting fra landområder med dårligere hygieniske krav enn for eksempel i Norge som har en høy standard vanligvis. Formålet er å blant annet kanskje å finne de slags semi-dissidenter som skulle blande seg for mye med ting fra slike lav-hygieniske områder - Opositen filmer kanskje noe et sted, noe som ikke skjer kring meg i bildet øverst i tegneserien.




Dagens Oposit #2: En skikkelig spesial-Jordan-Oposit; i Jordan er det veldig lite vann spesielt rundt dødehavet, og i bakgrunnen på Søppel forlag sin nettside er der nesten samme fenomen; lite vann, men spesielt vann og da ikke nødvendigvis mye salt, men mye elendighet - i tillegg snakker Opositen idag kanskje som om til seg selv da det er Opositen som er forventet å være i posen, så da en litt syk, spaltet Oposit som kanskje viser hvordan noen i Søppel forlag må komme seg først ut av søppelposen før den eventuelt kan komme seg til Det Gode, og sier; "You got to come through Shit-bag-o.", hvor o'en i Shit-bag-o, er da ment en åpning i sekken dersom en klarer å åpne knuten.




Dagens Oposit #3: En sitte-sete-Oposit: Opositen har kanskje så problemer at den forsøker å gjøre dårlige ting samtidig som jeg sitter, og da når en reiser seg og skifter sete kan det hende den blir så sliten at den utbryter:




Dagens Oposit #4: Jeg har idag en kanskje siste Oposit for dagen; en kombinert rap-&-munn-promp-på-burder-Oposit. Om noen hadde blitt plaget av noe slikt som rap-på-burger-Oposit når en siste burger, kunne en trøste seg med at en Oposit kanskje spiste noe enda verre - som gav resultatet; 'munn-promp-på-burger-Opositen.




Jeg har oppdatert bloggen med en egen løsning for å sende spørsmål til meg. Ved å trykke lenken i menyen 'Om ITAT' så kan du nederst på siden finne den - eller gjerne trykk på bildet under så kommer du inn på siden også.






Jeg har valgt å slutte å bry meg om rank innbyrdes spillet - jeg har på nåværende tidspunkt en score på 151,888, mengde topp 25 plasseringer på 348 og mengde topp 10 plasseringer på 125, men kommer ikke til å satse på å skulle øke disse aktivt - det er bare slikt som kommer til å øke etterhvert inaktivt for meg. Det er eventuelt i Imponer at jeg kommer til å fokusere på rank dersom Fortnite-ligaen der blir aktiv.







Klippet gress i hagen til far. Husker jeg det skal jeg se om jeg får tatt med et bilde av resultatet imorgen.

























Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!








© 2019