Venstre HøyreSiste
11.07.2019
10.07.2019
09.07.2019
08.07.2019
07.07.2019
06.07.2019
05.07.2019
04.07.2019
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

11.07.2019

Dagens hjemmebilde: Jeg har idag endelig fått renset sluken for skitt, og vasken er nå veldig kjekk å bruke igjen på badet oppe.Igår: Har spilt Fortnite og fått helt etter planen to suksessfulle runder med bedre enn 10. plass og en runde med fokus på challenges, utfordringer.Jeg har idag en helt fantastisk oppdatering til Søppel forlag og den kommende utgivelsen; 1001 Natt II. Deler av nyheten er faktisk så omfattende at den kan komme til å bli husket i lengre tid - jeg må advare om at det handler om drit - som jeg kan legge til passer veldig fint innenfor lavkvalitetsforlaget Søppel forlag - så kan du bare skippe avsnittet, men det er verdt å få med seg om en ikke er for hårsår i øyeblikket.

Det er nemlig slik at jeg idag oppdaterte bakgrunnen til Søppel forlag igjen og har endret til 'N' i tittelen fra 'n', samt endret linjene rundt teksten litt, samt oppdatert med en dritklatt øverst i "himlingen". Jeg har gjort sikkert at brodden til driten er helt øverst i tegningen, og således kan jeg på en måte få et veldig godt sår innenfor det å eie begrepet for den som kunne være i brodden av drit som kunne vært kalt "brunbrodden" - brunfargen er et veldig mange som fokuserer veldig på av ulike årsaker, og å kunne ha begrepet i Søppel forlag på en slik måte kan være sterkt.

Enda sterkere kan jeg gjøre det ved å trekke inn noen historiske skikkelser som begge to har vært veldig sentral i kulturhistorien med tanke på ting som har med trekanter med spissen oppover å gjøre; Farao med pyramidene og Augustus med sin A i navnet. Jeg selv har for eksemel i mer direkte forhold til disse A'ene, nevnt organisasjonen Imponer med sin veldig karakteristiske trekntform som er tilsvarende. Men, jeg vil komme med noe annet kjekkere i forhold til Søppel forlag; hva om Farao og Augustus hadde bæsjet, som om Farao for omlag 3000 år siden, så Augustus for omlag 2000 år siden, og så jeg nå - så har vi 3 ulike bæsjer som kunne hatt helt lik form nettopp som en trekant - så hadde vi tre; Farao, Augustus og jeg Tom André Tveit hatt noe mer helt tilsvarende felles; drit. Jeg utmerker meg i så måte litt da jeg er i nåtiden, som er litt sterkere, og derfor kan jeg også tilskrive forlaget mitt Søppel følgende drit-emblem:
Trykk gjerne på bildet under for å se bakgrunnen på nettsiden:


Dagens Oposit: Jeg tenkte på den internasjonale straffedomstolen i Haag, og underveis kunne en Oposit forsøkt å angripe - så her kommer altså en brudd-på-menneskerettigheter-samtidig-som-tenkt-på-domstol-Oposit. Opositen vkunne være altså så syk at den angrep logoen, og på den måten indirekte selve domstolen, og videre kom med unnskyldninger for handlingen, men kunne være videre så ustabil at drapstrusler kom like etterpå igjen (!). 1-2-3 (!).
Jeg var i Bergen sentrum igår og tok bilde av VG lisa-konserten:
Dagens tilbakeblikk: Jeg har idag tatt med et bilde fra den tiden da rekkehuset hadde rød farge - på bildet ser vi tre fugler på et gjerde.
8&8 - Salg: jeg har idag laget en tegning til 8&8'en for salg. En kan spesielt se at poenget er at selgeren skal slippe å måtte ta hensyn til alle kundene på personlig plan, eventuelt spesielle plan, men heller kunne oppføre seg som forventet, altså etter vanlig folkeskikk eller en planlagt oppførsel som gjør jobben enklere. I tillegg viser jeg at med virksomheten min kan jeg vise mine kunder gjennom virksomhetene mine samt gjennom eventuelle nringsavtaler hvor jeg da kan vise min oppførsel gjennom bilder, erfaringer fra ulike salgssteder andre medkunder da, hvordan dette skal foregå.8&8 - Markedsføring: Jeg har også laget en 8&8 til markedsføring som viser mange viktige forbedringerområder bransjen kan få ved å se til meg og mine virksomheter; Det Gode og 8&8, spesielt - som handler spesielt om det å gå fra generell markedsføring uten tilsyn og personlighet, til personlig markedsføring med tilsyn - dette vil kunne sikre bedre oppdatert, trygg, korrupsjonsfri markedsføring.Jeg vil ellers nevne at 8&8, kan gi en vesentlig endring i mange marked og kan kanskje omtales som å starte en ny epoke, en revolusjon, i alle fall en reform i samfunnet. Det er veldig lett å lære fra seg, altså belære med 8&8, og derfor kan dette medføre at nettopp belæringen vil prege med alle de gevinstene jeg kan bidra med med mine virksomheter. Vi får se hva de som opplever 8&8 vil si etterhvert. Til de som skulle reagere på begrepene, så kan jeg betrygge om at den politikken jeg presenterer i 8&8, er uavhengig fra kjente politiske parti og følger strengt mine virksomheter som de fleste følgere allerede er fortrolig med og ser er positive virksomheter med grunnlag i Det Gode.

Jeg vasket klær idag:
I går var jeg en tur til Askøy og filmet et cruiseskip som seilte forbi - folk på Askøy er nok vant til å se dette, men jeg synes det var spesielt å se det komme silende forbi som en vegg i landskapet.

Katten viser sine ferdigheter. Jeg skal også vise når hun hopper fra skilleveggen ved underetasjen til altanen i 1. etasje - det er skikkelig kult.Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019