Venstre HøyreSiste
04.07.2019
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

04.07.2019

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg legger til ulike logoer fra de ulike virksomhetene mine i bloggens innhold alt etter hvlken virksomhet jeg utøver til enhver tid - også logoen for underskriften min 'Tom André Tveit' når det gjelder noe privat. Kanskje ser dette litt uoversiktlig ut om en ikke vet om det, og derfor nevner jeg det og da når en vet om det er det kanskje kjekkere å vite hvilken virksomhet noe i innholdet er innenfor.

De ulike logoene er altså som vist under de samme en finner i grunnen av bloggen på en linje:


Besøkstallene for bloggen økte denne måneden også - og dette forholdsvis linært i forhold til de 3 foregående månedene! Jeg la ut et bilde i bloggen den 09.06.2019 som jeg også viser under hvor jeg skrev om håpet om fortsatt vekst, og som vi ser blir bloggen og virksomhetene mine mer og mer populær. Det kan bli vanskelig å fortsette en slik linær vekst, altså at veksten går på en linje som vi kan se av spesielt de oransje stolpene på bildet, men det viktigste som forhåpentligvis kommer en dag selv om det enn skulle bli noen måneder med lavere besøk er eksponentiell vekst, eller når det brått kommer uventet mange flere besøkende som når det skjer noe som for eksempel et nytt media skulle få oppmerksomhet om hva jeg driver med - i et slikt tilfelle kan vi forvente at det kommer overraskende mye vekst fra måned til måned, og det kommer nok en gang fremover. En slik type vekst skjedde når jeg begynte å blogge som vi ser fra februar 2019 til mars 2019 - men nå etter at jeg har begynt å blogge blir det interessant å se når neste slikt veksthopp skjer.Dagens vær: Opplett og grei temperatur - lite vind.
Dagens hjemmebilde: Jeg har tatt bilde av stigen som ligger på terrassen i underetasjen - veldig lite brukt, men jeg har brukt den når jeg har malt huset og spesielt da gjerdet på altanen i 1. etasje - da har jeg hatt malespannet hengende på stigen og malt meg bortover gjerdet hvor jeg flytter stigen omlag for hver meter bortover.
Jeg har også laget to filmer ved utgangsdøren som en del av avsnittet:

Dagens Oposit: Jeg har idag flere Opositer og den første er en ny lett grønnshorts-Ooposit; la oss si Opositen var festet i shortsen og var psykotisk besatt i å angripe hus, så ser vi at den forsøker å strekke seg for å forsøke angripe en av husets innganger. Jeg har for anledningen lagt til et stålforsvar for å unngå at tegneserien skulle virke imot meg selv, men heller sikrer at Opositen ikke skulle lykkes.
Dagens tilbakeblikk: Jeg har idag med et bilde som minner om skrivebordsbakgrunnene jeg hadde i en periode i omlag 2013 til 2014-2015 - spesielt brukte jeg emblemene fra 'Min kjærleik til deg' da jeg utviklet noen av disse i den tiden og det var kjekt å se på de innimellom når jeg arbeidet.
Dagens Opsoit #2: Den andre Opositen idag er sveitserosthus-Opositen; det er en Oposit som i motsetning til meg forsøker å dra andre med seg inn i sitt hus, og i dette tilfellet da ting fra meg, som for eksempel i tegneseriens bilde "tråder", "stilker" fra den lyse P'en i Oposit-logoen. Hva som er meningen er litt usikkert, men denne Opositen ser ut til å skulle forsøke få andre med seg på hva formålet skulle være og inviterer andre, som om en kleptoman nabo som forsøker bruke en selv imot seg selv. En antakelse til formål kan jeg legge til; dersom det lilla som er symbol for meg i tegneserien er makt, så kunne det kanskje tenkes at det var et forsøk på å stjele av den.

Jeg kan ellers legge til om sveitserosthus-Opositen at kanskje kunne en kvinne ha hatt en bror, som ble ansett som en form for sveitserosthus-Oposit, og hun utbryte om sin bror; 'Min bror er bare en hore (!) ...' - kanskje har det noe med at huset kanskje ligner på et slags bordell - men, det kan være usikkert.
Dagens Oposit #3: I dag har jeg også den tredje Oposit - en helt unik denne gangen som handler om et helt nytt konsept kulturelt for Opositen som tegneserie og det er "Nyklovner". Denne Opositen har kanskje så problemer med seg selv at den ikke lenger har hår - og ikke bare det, men er så motsett meg at den sliter med alt mulig - også da er skitten, syk og så videre. i frykt begynte Opositen å lage seg en parykk med alle slags ting for å late som om ikke motsett likevel, blant annet begrepet; "Jeg er frisk!", påkoblet parykken - videre i utviklingen av tegningen kunne Opositen bli enda mer redd - redd også da sin egen nylovnske eksistens, og utbryte; "Lat som om dette er noe rød-blått (!) ...", som om kanskje noe rød-blått var noe annet enn det mer overordnede; Lilla-Grønt som er mer det jeg driver med blant annet vist nettopp med Opositen tegneserien. Forvirringen til nyklovnen som altså kanskje kunne forsøkt å gå imot seg selv som motsett meg - kunne også begynt å utbryte; "Det er jo meg (!) ...", når den tok på seg parykken da den forsøkte nettopp å være imot sin egen mosetning av meg - hvor jeg og andre friske videre kunne enkelt nok sagt greit til Opositen; "Nei ...". Hehe. Slik kan kanskje Opositens død som nyklovn også bli; Så imot seg selv, at den ikke lenger kan eksistere, men det er fremdeles litt usikkert.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019