Venstre HøyreSiste
05.07.2019
04.07.2019
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

05.07.2019

På vei til Herdla for å spille golf:
Jeg trente grunnleggende golfteknikk; omlag 100 repetisjoner med 10 på ulike detaljer. Jeg har idag jobbet med pusten for første gang i golfteknikken og funnet en god løsning inntil videre hvor jeg trekker inn pusten rolig, holder pusten, svinger og så slipper ut pusten rolig samtidig som jeg slapper av etter svingen og ser på ballen.

Jeg filmet også noen "driblinger" med golfballen:
Dagens matbit: Jeg kjøpte meg nudler etter at jeg hadde spilt golf - skikkelig godt og sterkt krydret:

Dagens Oposit: Jeg har også en Oposit klar som viser hvordan gårsdagens nyklovn-Oposit er i sin andre form muligens; nyklovnen er altså egentlig skallet, men tar på seg ulike parykker, og i tillegg til den fra igår som var en løgn-parykk i frykt for psykiater og politi for eksempel - så tar den på seg det den liker best og som har gjort den skallet i utgangspunktet; håret mitt merkelig nok - kanskje ikke merkelig om en tolker hår som tankene ens, og at jeg er en som har utviklet veldig mye kultur og således har en stor konto for slikt, hvor Opositen kanskje av misunnelse, kanskje av mangel på slikt selv, har forsøkt å til og med late som om den har mitt hår - mine tanker og tøffer seg med parykken. Jeg kan legge til at det Opositen kunne trenge, altså en nyklovn kan ha behov for er en psykiater eller lignende sine tanker i stedet for - da den desverre har mest sannsynlig blitt syk av sin oppførsel.
Gave: Jeg fikk idag den første gaven til bloggen! Det er veldig kjekt å se at følgere liker bloggen så godt at de vil gi gaver - jeg kommer til å bruke mye tid på å forsøke gjøre bloggen mer interessant fremover, spesielt gjennom å gjøre aktiviter som; golf, kickboxing, Fortnite og andre spill mer profesjonell ved å være mer i miljø og/eller gjøre filmer og annet innhold om de kjekkere å se på. Idag har jeg forsøkt å gjøre det å spille golf mer innholdsrikt og kjekkere i bloggen ved å være til stede på Herdla og vise mer av det som skjer rundt golfen.

Dagens tittelbilde: Jeg har gjort bakgrunnen lysere mot toppen og i tillegg lagt til en selvlysende farge til meg selv - nesten samme som igår bare med en annen farge da jeg synes den var veldig kul.

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019