Venstre HøyreSiste
10.07.2019
09.07.2019
08.07.2019
07.07.2019
06.07.2019
05.07.2019
04.07.2019
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

10.07.2019

Jeg har vasket litt hjemme idag - blant annet på kjøkkenet ved kaffetrakteren. Denne kan jeg si litt mer om og det er at det var veldig kjekt å ha den under første del av forfatterskapet - akuratt hvor lenge jeg hadde denne som vist på bildet er jeg usikker på, for jeg byttet på et tidspunkt da den første jeg hadde ble ødelagt. Nå drikker jeg kun kaffe eksternt på bensinstasjoner da jeg har kaffeavtale, men det er en kjekk forandring å slippe å trakte selv.
Jeg har tatt to filmer av vaskingen:

Skulle noen være i tvil, som der har vært i rettsaken ved bergen tingrett angående renholdsegenskapene mine, så sjekk ut teknikken i filmen over - den kommer av erfaring (!). Hehe.

Jeg har vært en tur innom Namsfogden i Bergen sentrum idag - veldig spesielt å se alle som får økonomiske problemer og som etter forlikråd får avgjørelsen hengt opp offentlig på tavlen på venterommet. Det er nok mange av de som havner på tavlen her som kunne tenke seg å bli med Det Gode - og gå over til poeng i stedet for penger. For med Det Gode mer realisert i samfunnet vil blant annet disse nevnte kunne få en ny sjanse, og start på livet og kanskje en ny karriere. Gjerne se filmen under bildet av tavlen for mer om dette:
Dagens Oposit #1: En veldig ekkel-Oposit - ellers ikke så mye annet å si enn at jeg ikke er ekkel.Jeg har oppdatert bakgrunnsbildet til velkomstsiden til Søppel forlag. Jeg har lagt til et maiskorn og en av søppelspannene fra Bergen sentrum inn i "stjernehimmelen" i bakgrunnsbildet. Jeg har også økt størrelsen litt på tittelen; "1001 natt II", med vilje for at 1-tallene skal være slått sammen breddemessig med bildet av boken for at det skal tilnærmet ligne litt på margene av boken eventuelt litt på slike endestykker som rullebøker har som en kan rulle ut. Jeg kan si kort litt mer om "stjernene" i bakgrunnsbildet: Det er med mening at søppelet som emballasje fra to kindersjokolader skal minne om de to lyse 1-tallene med da et omslag av brunt som ringene gir ved at nettopp 1001 blir om til II med to ringer på. Maiskornet med noe brunt på som kunne vært noe skitt, kunne være maten til noen som jeg og mine disrespekterer da de kunne være noen lavkaste ingen vil være med - tilsvarende er søppelspannet til høyre oppe med grønn ring rundt som kunne være et sted samme type av lavkaste tar og føler på som noen nært tilknyttet søppel.

Jeg vil legge til som jeg har sagt tidligere at det er med vilje at alle utgivelser og ting som har med Søppel forlag å gjøre ikke er av samme kvalitet som andre ting jeg jobber med - det skal være laveste kvalitet av det jeg jobber med. Trykk gjerne på bildet under for å se siden:


Etter at jeg fikk brev fra Norges Høyesterett vurderer jeg å anke saken til den internasjonale straffedomstolen i Haag da det er muligheter for det og da er det viktig å benytte seg av dem - jeg skal forske litt i de påfølgende dagene om hvorvidt det faktisk er mulig. Så mer om dette kommer.

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019