Venstre HøyreSiste
09.07.2019
08.07.2019
07.07.2019
06.07.2019
05.07.2019
04.07.2019
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

09.07.2019

Endelig har jeg fått installert Embarcadero Delphi XE5 igjen - det er slik at programmet som jeg kjøpte i omlag 2014 har en seriekode som kun kunne brukes på et begrenset antall datamaskiner, men jeg har atter en gang fått mulighet av leverandøren/produsenten til å installere på en ytterligere maskin. Dette skulle egentlig "bare mangle", altså er det klart at når en kjøper et program og for eksempel får ny datamaskin så burde man kunne installere programmet på den nye uten at det skulle være et problem.

Som vist under ser programmet som vist under ut når en begynner det og åpner en "form", et nytt vindu som en kan plassere "objekter" i - altså ulike ting, og videre programmere til å gjøre ulike ting - en kan også selvfølgelig skjule vinduet og kun programmere om en skulle ha behov for det.
Jeg fikk brev fra Norges Høyesterett idag.Politikk: Jeg vil si noen få ord om min politiske virksomhet sålangt i mitt foretak, og kort om veien videre. Jeg har utført veldig liten direkte politisk virksomhet - omlag den eneste reelle politikk jeg har utført er artiklene jeg skrev i forbindelse med markedsføring av bøkene jeg har utgitt på Verda forlag. Omlag hele sommeren 2016 brukte jeg på å skrive artikler - og disse viser spesielt forskjellen på vitenskapen jeg har utviklet i forlaget Verda og den vitenskap en finner ved Universitetene, og dette blir en diorekte form for utdanningspolitikk hvor formålet mitt såklart var å vise hvorfor min er best.

Videre har jeg utført en del indirekte politikk som bildet under viser som begynte allerede i omlag 2012 - på de stedene hvor jeg har nevnt indirekte politikk så har det ikke vært hensikten å skulle påvirke politikk nødvendigvis, men det er virksomheter som har en sterk innvirkning på politikk dersom de skulle bli direkte politikk.

Nå gjennom 8&8 så skal jeg begynne med direkte politisk påvirkning med formål om å belære samfunnet med formålom å tegne næringspartneravtaler for virksomhetene mine. Og til dette vil jeg si til alle følgere for at dere forhåpentligvis skal synes 8&8 egentlig eneste blir som en kjekk underholdning slik som kanskje Opositen har vært og er at jeg fokuserer på følgende i hovedssak:
- Skiller mellom Det Gode og Det Vonde
- Skiller ikke mellom typisk rødt og blått som gjør at flere følgere kanskje synes det er givende å følge med på 8&8 selv om de skulle ha noe forhold til en politisk retning som nevnt fra før. Dette litt på samme grunnlag som at jeg har latt tittelbildet og bloggen kunne både være venstrevendt og høgrevendt på samme tid.
- Fokuserer på virksomhetene mine
Dagens Oposit #1: Jeg har idag en skikkelig åndssvak Oposit på gang; det er en som stadig forsøker å knytte seg til ting, og mest sannsynlig mine ting - den sitter som vist på bildet, og ser ut til å av og til riste på tingene som er festet til beina - kanskje også armer.
Dagens vær: I dag er det opplett og mildt.
Jeg tok et bilde fra parken som viser hekken som er veldig stilig klipt helt inntil gjerdet - var så spesielt at jeg ville ta bilde av det.
Jeg har idag valgt etter tilråding fra Politiet å ta kontakt med legevakten samt levere inn en forenklet anmeldelse da jeg er bekymret for at noen skal bli voldelig og ellers vil ha klarhet i den psykiske helsen til disse, spesielt da de er merkelige i oppførselen og videre har tilknytninger til et spekulativt miljø på Flaktveit. Jeg fikk skjemaet til en forenklet anmeldelse fra Politiet i Bergen sentrum sentralt.
Jeg har lyst til å nevne i bloggen noe som en tidligere deltaker i Super Smash Bros. for Wii U, som jeg kan nevne at jeg håper blir en deltaker igjen, sa om meg; "Beste Sonic i Norge", som betyr at jeg er den beste med Sonic som main, altså hovedkarakter i Super Smash Bros. for Wii U i Norge. Dette er veldig kult å høre - det er klart at jeg har lite erfaring i konkurranse, og derfor vil det å skulle leve opp til ordene kunne være utfordrende, men kjekt å høre og det er spesielt på bakgrunn av filmer jeg har lagt ut på nett av de egenskapene jeg har i spillet. Trykk gjerne på bildene under for å se to av dem:
Dagens Oposit #2: Dette er en veldig spesiel transformativ-Oposit; la oss si en Oposit var så enormt lavtstående at den måtte være veldig stygg med seg selv for å få oppmerksomhet og ellers ikke hadde noen mulighet til å påvirke sin fiende på en nevneverdig måte, men forsøkte likevel, så kanskje dette kunne skjedd; på to stilker fra P'en, én hver vei, kunne Opositen forsøkt å transformere seg om til en brun ring - altså hele sin kropp om til en brun ring, og så selv om det var en annen Oposits venn, kunne den andre forsøkt igjen å stikke den andre stilken i motsett retning inn i den brune ringen for å late som om at den er stygg med en brun ring i håp om at noen skulle synes det var noe krenkende for selve P'ens opphav. For de som kanskje forstår litt håpløsheten i dette så er det ikke krenkende for P'ens opphav, og veldig lite nyttig - eneste er det kanskje bevegelser som kunne irritere som Opositen oftest gjør, desverre. En ønskebrønn er kanskje stedet å skulle prøve dette, men til ingen lykke uansett.
I Samnanger på vei ned den bratte bakken før en kommer ned til havnivået så er der en sjelden bekk.
Jeg tok et bilde av det veldig kjente kunstverket ved Danmarksplass kalt 'Himmelfarten' - veldig spesielt er det at legevakten har blitt plassert i nærheten av maleriet. For meg er det ikke noe særlig pent å se på - mannen som holder laksen ser ikke helt i orden ut og ellers får en inntrykk av at laksen er noe mer enn bare en laks som er avlivet. Koblingen til legevakten kan gi en overført betydning som om at nesten mannen har drept noen som laksen er et symbol på - en laks som var livlig i en strøm, men så avlivet - overført en pasient er blitt skapt i en strøm som ikke helt har gått dens vei, og så da på vei til legevakten. Dette blir da som om mannen kanskje har vært opphav for sykdommen til laksen dersom en ser videre til at ofte vær knyttes til mentaliteter - og derfor kunne hatt en påvirkning på strømmen og ellers livet til laksen.

I dette tilfellet er det etter min mening viktig at det er den som eventuelt skaper sykdommen som skulle vært omtalt som syk, og den som ble eventuelt syk av en annens oppførsel ikke ble det, men videre fikk hjelp til å fjerne den som var årsaken og opphavlig syk.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019