Venstre HøyreSiste
07.07.2019
06.07.2019
05.07.2019
04.07.2019
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

07.07.2019

Jeg har begynt dagen med å stå opp kl 05.00, gå ned til YX 7-Eleven ved Åsamyrane og spilt slåssespill i en time. Jeg har planer om å begynne med slåssespill i Imponer - og har begynt å øve meg. Jeg har allerede fått litt erfaring med slåssespill på Wii U, hvor jeg har brukt Sonic som 'main' - 'main' betyr hovedkarakter - og det er kjekt å lære seg mer.

I går koste jeg litt med katten på terrassen, og hun var litt irritert og gav beskjed med labben - hun gjør ingenting med klørne og det er bra at hun tørr å gi beskjed om det er noe. Hun liker litt også å være litt i sånn tilstand av og til, men det er nok slik at hun kun ville ha kos på hodet og ikke ryggen - men hvorfor har jeg ikke tenkt over for igår da hun vanligvis liker det.
The Legend of Zelda - Breath of the Wild: Jeg spilte litt Zelda igår, og bare så vidt gikk litt rundt omkring for kosen sin skyld - jeg viser i filmen det sverd og skjold jeg har brukt i det siste. Jeg liker egentlig best et flammesverd, men det har jeg ikke så kult skjold til som det lyseblå sverdet som vi ser i filmen.
Dagens Oposit #1: Jeg har idag en opphevings-Oposit; Opositen unne forsøkt hevet seg oppover med hendene, men så gjort noe den ikke skulle og da bli skjært slik som bildet viser - det ser ut som om en statue med noen form for skalpeller eller lignende ved Haukeland Sykehus. I tillegg kunne Opositen en annen dag ha hatt et dårlig formål og forsøkt å skulle angripe noe og begynt; "ALle norske hull ...", men så bli stoppet av en enkel kommentar; "Er trygge.".
Dagens hjemmebilde: Jeg har idag tatt bilde av altanen i 1. etasje hvor jeg har brukt virkningen; 'Emboss'.
Arkitektur: På vei til Natland benyttet jeg anledningen til å ta bilde av en arkitekturdetalj; dersom en ser på gravplassens slags verktøybod med sine spesielle vertikale vindu omlag helt i midten av bildet både vannrett og loddrett, så kan en kjenne igjen disse i de spesielle avlange og loddrette vinduene i det nyere bygget bak gravplassen. Mulig at dette er bevisst, og det er ikke så lett å få øye på da det r veldig få av de vinduene ved gravplassen.
Dagens Oposit #2: Jeg presenterer også idag en spesial IXI-Oposit; En kunne forsøkt å krysse gode ting som vist over i tegneserien gode ting; da kunne en fått noe Godt i midten - videre kunne da en Oposit forsøkt å krysse noe dårlig og tilfeldigvis forsøkt å tvinge seg innimellom ved et tre med lys midt som tre er innenfor barken, når noen tilfeldigvis skulle gå forbi selv - da kan det fort forekomme en litt vondere form for kysning - en slags vond IXI.
Dagens Oposit #3: Gratulerer! Om du følger bloggen idag så får du med deg denne jubileums Opositen; den første Opositen-Betisses! Jeg laget logoen omlag 11.03.2019 ganske nylig når Opositen var igangsatt med mål om å skifte litt på logoene og spesielt for å vise avskyt overfor Opositene som jo går motsatt meg og derfor må være veldig umenneskelige og ekle da jeg er en som bryr meg veldig om hvordan jeg er, oppfører meg og renslighet, ryddighet med mer - derfor å kalle Opositen også for Opositen-Betisses som blir å nettopp tisse på Opositen da det å la forstavningen be- komme fremfor et begrep blir som å gi ordre om at det ordet som skjer etter skal skje på en måte, og i dette tilfellet da med Opositen; å tisse på Opositen. Jeg kan ellers nevne at om en sliter for eksempel med substantivet tiss, som i for eksempel noen som plager deg, så kan du tenke på de som plager som en Oposit og da videre; 'Opositen-Betisses', så blir det litt mindre plagfullt for deg kanskje - og heller litt morsomt. Extra: Noen som tidligere har vært veldig blå-Oposit, kunne brått forsøkt begynt å skryte som om de hadde vært en veldig rød-Oposit, dette er eksakt som om å bli det å 'Betisses'. Extra #2: Noen Opositer skryter kanskje av å være nettopp Opositer - kanskje det blir mindre av det nå når navnet har fått en oppdatering.
Jeg vil legge til om Opositen-Betisses navnet at om en tar bokstaven; e, i og e i 'Betisses' så får en ved å kapitalisere de; III som er ofte tolket som det å erstatte noe med noe annet, og da kan en tenke seg at om noen skulle forsøke å skade noen ved å tisse, så vil det å lage en Oposit av vedkommmende og videre omtale den som Opositen-Betisses kunne gi en slik kunstnerlig styrke at de selv ikke klarer det, men hvor de selv blir tisset på. Videre vil se tre s'ene i 'Betisses' altså vise at det gjelder tre tissestråler (!), og videre er ofte t'en tolket som en stol som går frem og tilbake, noe som vipper, og da i dette tilfellet noe som vipper frem og tilbake på Opositen - B'en manifesterer at det ikke slutter og at det skjer kontinuerlig som om i to ringer i hver sin ende - fiender, Opositer deretter evig tisset på.

For jubileumet har jeg laget en engangstegning for hendelsen 'Betisses' for 'Opositen-Betisses':
Jeg vil legge til til alle følgere at det kommer flere slike arter av fargemuligheter til lignende bilder; for eksempel grønn farge i stedet for gul kommer innen rimelig kort tid med en egen mening og virkning til - den lilla er allerede kjent, profesjonell og er en av mine virksomheter som har ingen fellestrekk med denne Opositkunsten annet enn at den ligner litt i form - akuratt som jeg er langt over Opositen i kunsten som lilla over grønn, kan jeg plassere ordlig her i denne sammenheng sammen med meg over Opositen også, også over det gule - tegnet i bildet handler om å dele noe i to deler og la noe helt stå igjen i midten.
Jeg har laget en ny kill kavalkade i Fortnite - hadde bare to interessante kill, altså drap på motstandere i filmen, men helt greit å legge ut i bloggen. Trykk på bildet under om du vil de.
Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019