Venstre HøyreSiste
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

03.07.2019

Dagens vær #1: Jeg har tatt et bilde fra Nesttun - som dere ser opplett.Fortnite: Har laget film til dagens spilling - et kort klipp med en litt anspent situasjon jeg fikk kontroll over. Har laget filmen litt kul med effekter som raskere og kortere tempo der det kunne passet.


Dagens vær #2: Litt nedbør mot kvelden - vindstille, men litt kaldere.
Dagens tittelbilde: Har lagt til en Smash-lignende form, med en lys form inni den igjen.

Dagens Oposit: Idag har jeg en Oposit som er mest for å vise begrepet; 'IXI', som er litt spesielt for dersom en ønsker å krysse noe som strømmer avgårde som en to elver med ulikt innhold - så kan en X være egnelig. De to I'ene er det som da krysses. Videre er det en vindus-kysse-Oposit festet på X'en i motsetning til meg som ikke ville kysset på et sliktvindu. Legg ellers merke til den merkelige arkitekturen vindiet er festet i som er grovt skissert.
Dagens hjemmebilde: Jeg har idag tatt bilde av inngangspartiet hvor en ser døren inn til boden og vinduet ved soverommet mitt - katten sitter av og til i vinduet og jeg skal se om jeg får tatt et bilde av det en dag.


Jeg har spilt Fortnite i omlag 2 timer etter planen hvor formålet er å lage en film om det skjer noe spennende, og idag ble jeg forfulgt av en 'The Baller', som er det kjøretøyet som ligner en boble. 'The Baller' har en gripevirkning og greip taki firhjulingen jeg kjørte og jeg klarte å komme meg løs - spennende situasjon, så får vi se om den følgende videoen jeg skal igang med å lage nå blir interessant å se på. Trykk gjerne på bildet under for å se.


Jeg kjenner en som har gått ned hele 10 kg over en periode på 3 måneder med diett. Han sier at det er viktig å unngå sukkerholdig mat, men han har også en mulighet for å kunne kose seg med snop; brus, chips, sjokolade på lørdager såfremt han er streng med seg selv resten av uken og ikke begynner for eksempel å fortsette med det søndagen og de påfølgende dagene.

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019