Venstre HøyreSiste
06.07.2019
05.07.2019
04.07.2019
03.07.2019
02.07.2019
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

06.07.2019

Dagens tittelbilde: Jeg har lysnet meg selv helt, og gjort I'ene litt lysere også.

Dagens Oposit #1: Hunder er som kjent veldig hengiven til sine eiere, og dersom en hund hadde vært blind og vært lenket til sin eier, men likevel vært aggressiv mot den ville det gått inn under begrepet; 'Blind-Bikkje', og denne ligner videre på det som en nyklovn er i situasjon II.
Dagens Oposit #2: En Assey-Oop-osit. Som å sparke en Oposit inn i kurven nedenfra så den ligger oppå ringen ganske ydmyket.
Jeg tok et bilde når jeg var på Herdla igår av idyllen med kyr, sol, ro, varme, gress og så videre - ja, også golf på andre siden av veien.
Jeg holder på å utvikle en ny måte påvirke samfunnet med virksomhetene mine - det er nemlig slik at det tar lang tid å belære for eksempel om virksomhetene mine slik at samfunnet blir kjent med dem, nettopp gjennom markedsføring, og det kan ta tid å få av samfunnet de ressursene jeg har behov for. Det oppstår derfor et spenn mellom behovene jeg har, og den tid jeg har til rådighet å belære - behov og belæring. Spesielt da jeg har utviklet Det Gode og har fått et litt spesielt forhold til penger da min organisasjon som helhet - som kan skape et helt samfunn, være et samfunn, hvor poeng styrer i stedet for poeng, så er det også ressursene som er det viktigste - ressurser enten en får de gjennom penger og/eller poeng er det vesentligste.

Oppsummert er det da; 'Behov og Belæring', samt 'Ressurser - Penger og/eller Poeng', som blir det vesentlige for den nye tenkemåten. Jeg må altså når jeg vet hva jeg trenger, for eksempel næringsavtaler på nåværende tidspunkt, forsøke å presisere hvilken belæring jeg skal bruke, og videre blir da ressursen forhåpentligvis mulig å få tak i enten den skaffes enten det er penger og/eller poeng imellom tansaksjonen fra leverandør til meg. Vi ser at om det er penger eller poeng er ikke nødvendigvis det vesentlige - det er ressursen, og da kan jeg like gjerne ha fokus på poengene om jeg vil det og det ikke er nødvendig å tale om penger siden en avtale i grunnen handler om hvilken ressurs det gjelder enten det er en tjeneste, en vare eller annet.

For å gjøre dette enklest mulig har jeg derfor laget et skjema jeg kaller 'Behov & Belæring', som har videre fått kallenavnet; '8 & 8', da B'en ligner åttetallet, og logoen ble litt finere når jeg brukte 8'ere i logoen så valgte jeg kallenavnet spesielt da selve skjemaet likegodt kan ligne to 8'ere i fasong enn to B'er - for ser en til skjemaet så er der to par med kvadrater som ligner dette.

Under ser en utviklingen av logoen fra skisse til foreløpig ferdig resultat:
Her er skjemaet:
Dagens hjemmebilde: Jeg har idag tatt et bilde av inngangspartiet hvor jeg sa forleden av katten ofte i sitter i vinduet ved, og her er et bilde av henne.
Jeg har også med et bilde av listen på hjørnet ved inngangspartiet som en kunne sett noen meter til høyre for boddøren i forrige bildet:
Dagens vær: Fint vær - varmt og blå himmel idag. I bildet ser en et tre like ved Loddefjord senter med et reir i toppen, men det er bare såvidt mulig å se omlag i midten av bildet som en litt mørkere ball.Jeg har idag byttet på knappene iforhold til Wii U kontrollen når jeg spiller Sonic i Super Smash Bros. for Wii U - også kalt 4 - for å tilpasse den en GameCube-kontroll. Jeg skal snart begynne med Melee og prøve meg i Super Smash bros. Melee-ligaen i Imponer, og da er det gunstig å bli vant til å bruke ganske tilsvarende oppsett for kontrollen også på Wii U. Jeg kommer også til å endre fra Pro-kontroll til en GameCube lignende Wii U kontroll koblet til en Nintendo Wii Remote slik at kontrollene når jeg spiller Sonic på Wii U er helt det samme som på GameCube. Ellers vil jeg nevne at på Melee lurer jeg på om jeg skal bruke Fox eller Falco - jeg tror det blir en av dem, og spesielt fargene; oransje skjorte, brun bukse, gule sko og lilla skjerf er noe som kan bli aktuelt å bruke til Fox om jeg velger ham. Hvor jeg videre da kan tolke skjorten som oransje hår som jeg hadde før, buksen som litt mørkere hør som jeg har nå selv om det går mer mot gullfarge spesielt i solen, gule sko som å kunne velge å tenke i lys om jeg vil det og det lilla skjerfet kan tolkes som Det Gode som ofte bruker lilla farge for å vise hvordan det overstiger for eksempel rød-blå kultur hvor begge fargene sammen kan blandes til lilla. Jeg liker at slike ting er litt sammenhengende - ikke nødvendigvis har en mening som at det skal bygge meg til en bedre spiller, men i alle fall ikke være i negativ forstand at noe med en karakter er kjipt og negativt.Den GameCube tilsvarende kontrollen jeg skal bruke til Wii U og Sonic i Smash er en grønn Luigi-kontroll - det er helt tilfeldig at jeg har den fargen da jeg hadde den i butikken - jeg synes Luigi er som han skal litt teit, men det spiller ingen rolle hvilken kontroll det er såfremt den ligner en GameCube-kontroll for å gjøre spillingen bedre på tvers av Melee og Wii U.
Når det gjelder på PC så har jeg også en kontroll jeg gjør om til mer lik en GameCube-kontroll med mål om å øve meg for eksempel i Melee for å bli klar til Melee-ligaen:Tar til slutt med et bilde fra Div-utgivelsen; Katy Perry - How Katy Perry could roar greater'. Trykk gjerne på bildet for å se filmen:

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019