Venstre HøyreSiste
01.07.2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

01.07.2019

Hei alle følgere! Det er viktig for meg å få sagt at bloggen min inneholder en veldig lekende side gjennom spesielt dagens Oposit - men er ellers utenom den veldig seriøs på den måten at jeg er profesjonell i min virksomhet generelt sett og liker å ha et ordentelig privatliv som kan engasjere andre til å bli kjent med meg. Jeg sier dette fordi at dagens Oposit er slike lekende ting som kan få en til å kunne se med litt andre øyne på resten av bloggen som for eksempel spørre seg om alt er seriøst eller ikke, og det er det. Dersom noen følgere lurer på noe angående dette så gjerne spør - i avsnittet; 'Om ITAT', så skriver jeg det som er viktigst om bloggen og de ulike deler av den, men som sagt gjerne send meg spørsmål dersom dere kunne tenke dere å få klarhet i noe som skulle være usikkert.

SSL: Jeg har nå fått SSL-sertifikat på mine nettsider under ITAT.no! Jeg kan ikke alle detaljene om hvordan sikkerheten forbedres, men det er i alle fall slik at de nå har den ekstra beskyttelse som domene-leverandøren min leverer og blant annet blir det helt sikker kommunikasjon mellom meg gjennom min nettside og deg som følger i bloggen som bruker nettsiden. Så nå kan følgere på en helt trygg måte følge bloggen!

Dagens Oposit #1: Jeg har idag vist et kjekt eksempel fra en svak-tankelivs-Oposit; la oss si en Oposit var svak og trengte noen accessories for å styrke seg og tok på seg en sånn typisk lys solhatt med mørk ring rundt - så kunne den møtt en annen lignende seg selv, og gjennom litt av min egen styrke, kanskje begynt å slåss mot sin mer lignende type Oposit og videre hvor basketaket endte med at de rett og slett dødde begge to. Hatten virket ikke i denne dagens tragiske hendelse for denne Opositen.
Dagens tittelbilde: I dag har jeg forsøkt å legge til en snø-virkning til den lyse stripen - jeg likte utfallet.

Dagens hjemmebilde: Jeg har idag tatt med et bilde av stedet jeg kler meg - jeg slenger vanligvis klærne mine ned på stolen før jeg legger meg og tar de på meg før jeg går hjemmefra til jobb - eller da eventuelt går ned for å hente noen rene klær som henger til tørk.
Dagens Oposit #2: Jeg har også med en Oposit idag hvor jeg vil trekke frem en moralsk kort drøftning angående ære: Opositen kunne skreket; "Jeg er bare en syk pike!", momentant noe psykotisk i oppdagelse av hva den har blitt - og dette markerer noe som er helt moralsk forkastelig spesielt om Opositen egentlig hadde et annet egentlig var en dreng - var det en kvinne for eksempel selvsagt kun kanskje en sykdom. Den syke piken vil da kunne være den helt bunnlige tilstand hvor noen som har for eksempel gått til krig mot noen og blitt en motsetning - Oposit - har utviklet seg til en syk pike som forsøker tilfredstille alle slags fiendtligheter for å lage problemer; lage bevegelser i en tilstand vhor den ikke kan gjøre annet. Forøsker altså bruke alt tilgjengelig - også la kunne bli en pike for hvem som helst for å eneste få nok påvirkning til å lage bevegelser for å plage - som logoen til Opositen også viser ved hermetegnene. Æreløst maksimalt - æren vil kunne kanskje ligge i å gi seg med strid før en kommer til en slik tilstand.
Dagens omtale: Jeg begynner idag et nytt avsnitt i bloggen hvor jeg snakker litt om virksomhetene mine spesielt for å vise litt av det jeg fokuserer spesielt på akuratt i skrivende stund.

Jeg har for tiden startet en mulighet for å gi penger til viromsheten min spesielt for å holde liv i bloggen den nærmeste tiden fremover - dette har med å gjøre at jeg trenger litt bedre likviditet for å kunne fortsette med akuratt det jeg gjør mest nå for tiden som er; blogging, kickboxing, golf og Fortnite. Snarlig utvider jeg også til å spille Super Smash Bros. Melee, samt muligens tennis og mye annet - spesielt innenfor Imponer.

I tilegg til dette vil jeg si litt om andre ting jeg har i virksomheten som kan øke likviditeten, og jeg etablerer herved en konkurranse også; i Det Gode på 'detgode.no', er det mulig å kjøpe e-plaketter som jeg viser i filmen under, og det betyr at man for en rimelig kostnad kan få navnet sitt på Det Gode sin 'Hall of Fame' over de gode som vil ha navnet sitt der - jeg kan nevne at det for øvrig også er mulig å bli IM VIP ved å sende inn en søknad i bloggen - da kan man få 50 % avslag på e-plakett.

Blogg-konkurranse: Jeg utlyser nå en konkurranse hvor den første som kjøper e-plakett hos Det Gode - og sender en melding til meg enten på epost eller via Facebook med teksten; 'E-plakett', får velge et ord som vises på ITAT.no i bloggen på valgfritt sted av noen alternativ som jeg viser under - dette i 1 hel måned. Det er viktig å understreke at dette ikke gjelder dersom en ikke sender meg en melding som nevnt - dersom man kjøper en e-plakett som vanlig blir navnet ditt satt opp på nettsiden til Det Gode som det skal.

Her er et eksempel på hvordan navnet ser ut i gull på Det Gode sin nettside:
Den som vinner konkurransen kan velge mellom de to følgende plasseringene av det valgfrie ordet:

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019