Sist oppdatert: 27.06.2020 00:29:31
Vest/Venstre Høyre/ØstSiste
26.06.2020
25.06.2020
24.06.2020
23.06.2020
22.06.2020
21.06.2020
20.06.2020
19.06.2020
16.06.2020
15.06.2020
14.06.2020
13.06.2020
11.06.2020
10.06.2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Artikler
Hemmeligheten
Saker
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

26.06.2020

Jeg oppdaterer saken; 'Lov og Læring' også idag om jeg får tid - se gjerne sakssiden ved å trykke på bildet under:Jeg fortsetter idag å oversette saken til engelsk hvor jeg blant annet har illustrasjonen over lovbruddene til Maret Kannich på engelsk. Klikk for å se:Opositen-Besprutes: 'Fallseth-...-Opositen :-( Den første Opositen som ser ut til å kanskje være helt meningsløs - som om en makk-Oposit mer kanskje, men i alle fall tar jeg den med kanskje, så er det gjort; om følgere ikke liker den kan de sende henvendelse så skal jeg kanskje vurdere å fjerne den; 'Fallseth-Nedfalls-Opositen som om en Fortnie-makk kanskje... Kanskje kom den fra Løseth - også hvor nå enn det skulle være kanskje, men den var kanskje fra oppå der med for de som kjenner Fortnite der ved den kafeen slags ved elven som renner ned fra der ved til venstre fra ... Kanskje til og med var Fallseth-Opositen interessert i å stjele filmer kanskje fra meg kanskje ... Og kanskje til og med var hele fangenskapet som begynte 27.05.2020 noe angående dette kanskje!? ... Whoh. Insinuasjonsemnet er oppe idag!!! Hehehehehehehehe.
Opositen-Besprutes: Kanskje en klassiker! Kanskje mest om vedkommende blir innlagt kanskje, kanskje, kanskje, og kanskje var det en ansatt i psykiatrien kanskje som kanskje har vært en terroriserende følger av en steal-killer kanskje som ikke har likt opphavet til min egne bøker som er meg selv selvsagt kanskje (!).
Kunst - 'Spjerg - det millionrepeterte ord':
Opositen-Besprutes: Klassiker! Den 'Sprøyte-Ønskende-opositen'! Kanskje én kanskje flere til og med ønsker å eskalere situasjonen som selv ansatt kanskje i psykiatrien og har som formål å eskalere kanskje ved ønske om å skulle kunne stikke en sprøyte i min arm kanskje. Sykt. Jeg er fremdeles helt frisk og har ikke gjort noe ulovlig fremdeles for å bare si det kanskje rett frem. Ellers er det kanksje slik at kanskje påstår den at den skal gi seg såfremt noen medisiner er blitt brukt av fange kanskje (!). Tillegg: Jeg minner i denne situasjonen om at tenk om det virkelig var sant, og at jeg er fanget helt som frisk og på en ulovlig måte, så kan det være lurt for alle nordmenn å ha en asylplan klar til et annet land om en merker at en kanskje er i fare for å skulle bli uskyldig fanget som jeg - trusler om sprøyter er ikke kjekt kanskje.


Begrep, ord, sitat og setninger:

Navn: Nemaii Detail Dontlet

¨ Sitat: "Han stjeler fra seg selv." - Sitat som kan brukes til esoterisk Fortnite skjønnlitteratur hvor noen eksempelvis er misunnelig på andre sin spilling akuratt ved skiftet mellom første og andre kapittel.

Navn: Destiny Worm Boilure

Sitat: "Den må vi ha!" - Sitat til skjønnlitteratur om svært kleptomane som ser på et rikt menneske.

Sitat: "Det var for høgt sagt!" - Sitat fra en frådende pasient som tydeligvis ikke liker noe høyt - kan brukes til skjønnlitteratur innenfor psykiatri kanskje noen veldig fastspente animalistiske pasienter.

Sitat: "Don't let him see without bite!" - Sitat som kan brukes til skjønnlitteratur for noen med forkvaklede syn på biting - biting kan være en hobby, men for noen tydeligvis en jobb (!) - spesielt om skjønnlitteraturen går ut på å prøve å gjøre det i en spesiell stilling.

Sitat: "We are tired of it!" - Sitat fra noen som kan brukes til skjønnlitteratur hvor noen psykopatiske psykologisk terroriserende er blitt langtidssliten av å forsøke torturere noen psykologisk og forsøker å fenglse noen som de har forsøkt torturert psykologisk, men som koser seg i livet sitt og ler av de som nettopp forsøkte å tortuere psykologisk.

Sitat: "You must keep up the pace with your own ideas!" - Sitat som kan brukes om svært personlighetsforstyrrede og kunnskapsløse dyr som freser et sitat i sin animalistiske sykdom - spesielt.

Sitat: "Why are you bothering this guys for trying to steal your videos!?" - Sitat som kan brukes til skjønnlitteratur om svært personlighetsforstyrrede pasienter som sliter litt med å definere forbrytelse og straff.

Sitat: "That is the pussy law!" - Sitat som kan brukes til skjønnlitteratur om noen som altså har noen lover for noe kalt 'pussy' hva nå det er for noe.

Begrep: Rose&Mais - En konstellasjoin laget med søppel i en søppelpose, hvor spising av en maisbit, løser ut et spenn som gir en viss reaksjon.

Navn: Norheiner Hæstfitt

Sitat: "What women love is Tom André Tveit." - Sitat som kan brukes til sannferdig skjønnlitteratur som beskriver litt om hvordan Tom André Tveit er som menneske - da reellt sett.

Navn: Tigg Treg Trega

Navn: Søppe Kondomdress

Navn: Rø Riksell the Ponipper Plurall

Navn: Rø Olanzapan

Navn: Thoimas Tortur

Navn: Thomas Tortur the Wulluam

Navn: Sigurd Sweet Wulluam

Navn: Førde Hysj

Navn: Førde Stiln

Navn: By Førd den Stilnede

Navn: Thomas Salute Midcock

Begrep: Godhullstest - En godhullstest er å si 'God' på det språk noen forstår som kontroll på om de blir såret eller ikke - de blir såret om de er vond vanligvis. Tillegg: Bruk av ordet 'hull' kommer av det at ordet er en enhet som vil kunne såre, derav poetisk lage hull i hode eller på annen måte som ord sige inn i vedkommende en spør som om poetisk et hull i hodet eller lignende.

Navn: Harald Boble den Som Sprakk

Sitat: "Det er for svært!" - Sitat som kan brukes til gnom-skjønnlitteratur hvor noen synes noe er for stort.

Navn: Tortara den Nervøse Torturør

Navn: Weisbraun Nigg the Goldennot

Navn: Tut-Krank-AmunGjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019