Sist oppdatert: 23.06.2020 00:28:24
Vest/Venstre Høyre/ØstSiste
22.06.2020
21.06.2020
20.06.2020
19.06.2020
16.06.2020
15.06.2020
14.06.2020
13.06.2020
11.06.2020
10.06.2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Artikler
Hemmeligheten
Saker
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

22.06.2020

Tittelbilde: På grunn av at jeg under fangenskapet ikke har fått så mye tid til dataen, så har tittelbildene den siste tiden vært litt raskt laget og derfor kvaliteten ikke så fin - men, fremover ser det ut til at jeg får mer tid og da vil jeg lage utseendet litt kulere.

Jeg oppdaterer saken; 'Lov og Læring' også idag om jeg får tid - se gjerne sakssiden ved å trykke på bildet under:Jeg har skrevet et innlegg som en kort artikkel til bloggn idag. Artikkelen er faktisk veldig viktig og viser noe alle borgere i en stat burde vite om per idag; nemlig at da rhyck ikke er behandlet i loven etter det jeg kjenner til, så burde man faktisk passe på å ha en plan for eventuell evakuering til et land en kan søke asyl i, for å unngå det å skulle ulovlig bli tatt til fange eller bli offer for andre riminelle handlinger fra staten selv. Gjerne se under:

---

Artikkel - Om Rhyck

Rhyck er nødvendig for å unngå korrupsjon - at en stat blir lovløs; selv begå lovbrudd; blir en ny-milits. Ved å integrere rhyck i lov unngå en slik korrupsjon som nevnt - men, oppnår at en ved ulovlig fangenskap i en stat kan bli frigjort og transportert til en annen stat for asyl/trygghet. Problemet er idag selve frigjøringen fra fangenskapet og transporten til grensen til en slik stat praktisk. Idag må en selv flykte fysisk fra fangenskapet, og selv reise den strekning som er til en slik stat en kan søke asyl i - det på egen risiko, hvor en lett kan bli fanget av den korrupte staten, ny-militsen, som ulovlig har tatt en til fange (!).
Inntil rhyck er integrert i lov som en normal menneskerettighet tilrådes alle borgere i en slik stat å være lar over at det kan være en fare for å bli tatt med tvang ulovlig til fangenskap av staten, og da vil det være lurt å alltid ha en plan for å kunne reise for å søke asyl i et annet land. Eksempelvis om en er norsk, vil det være tilrådet å ha en plan klar for å reisse til Sverige, Danmark, Island eller lignende dersom en føler fare for å bli fanget - også egentlig uansett, så lenge rhyck ikke er i den gjeldende loven. Ingen i eksempelvis Norge, er trygg, inntil rhyck blir en del av loven.

---

Litt om artikkelen over: Jeg vil understreke at tittelen over har mange viktige påvirkninger på samfunnet som burde vært forsket på; eksempelvis er hvilke virkninger det å enten ha eller ikke ha rhyck i lov har. Det virker klart at det nye begrepet 'ny-milits' viser at et samfunn uten rhyck tilgjengelig raskt blir korrupt på den måten at mennesker urettferdig behandlet blir offer for kunnskapsløshet, ulovlig behandling og kan komme til å bli ulovlig fanget med fatale følger; det å ha rhuck kan medføre at flere følger loven, og deretter færre bli ulovlig behandlet, men heller får et trygt sted å være om noen eventuelt skulle ha behov for asyl og så sin rettferdighet derfra om ikke før. Uten rhyck kan en se for seg at en raskt får så store bevegelser mellom land som eksempelvis Norge, Danmark, Sverige, Island, om de landene hadde rhyck seg imellom, at det nærmest kunne komisk bli et resultat som beviste at samfunnene i landene, statene, måtte endre seg; men bare skjerpet bruk av lov, ville kunne medføre at færre ble offer for staters egne lovbrudd og loven fulgt bedre, slik at asylsituasjoner både med eller uten bruk av rhyck ble sjeldnere ble nødvendig.

Sår - Rhyck: Jeg har for anledningen av artikkelen etablert en oppgave som gjelder emnet rhyck i min virksomhet 'Sår' - gjerne se ved å trykke på den følgende lenken: Sår

Nyhet om nettlesere: Jeg har fått den nyeste nettleseren til Microsoft og i den er noen av bildene i bloggen bakover i tid vist feil; snudd 90 grader til høyre - jeg skal ta tak i problemet så snart som mulig.

Kunst - 'aa - ved Vågen. Den tidligere statue, nå kun ...':


Begrep, ord, sitat og setninger:

Begrep: Rhyck - Det å frigjøre noen som er ulovlig tatt til fange av en korrupt stat. Staten har på grunn av lovbruddet blitt en ny-milits videre på grunnlag av korrupsjonen og lovbruddet, og blir i alle fall inntil løsøatelse, frigjøringen av offeret definert som en ny-milits.

Begrep: Statgang - Når en stat blir korrupt, bryter sine egne lover, blir en ny-milits, og det statlige i et land går over til noen andre.

Navn: Ilaakon - Tillegg: Variant av navnet; 'Haakon'.

Navn: Ilarald - Tillegg: Variant av navnet; 'Harald'.

Navn: Noredrex Ilaakon

Navn: Noredrex Ilarald

Navn: Noredrex Ilaakon Innhogg-Innkors

Navn: Noredrex Ilarald Innhog-Innkors

Navn: Harald 'Lårhønen' Lårfagre den Ilarald Ilårfagre Fødte

Begrep: Kommunist-Mensa - Noen som tar Mensa-testen, består, men melder seg ut igjen for et felleskap.

Navn: Zoe Ziprexa

Navn: Ziprexa Olanzapan O.

Navn: Evabel I the Fjegg-Killer

Navn: Martyra Atom SPORR Ruhe Rhyck

Navn: Noredrex Ilarald Corona-Virus Totschaf-TagGjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019