Venstre Høyre


12.05.2019

Dagens legging:
Dagens våkning:
Dagens vær: Fint vær, blir varmere enn igår. Noen tunge skyer, men ser ut til at det letter n i skrivende stund.
Dagens Oposit: Bilder fra igår: Jeg satt å spiste ren forsvart mat like ved Teateret. En Oposit kunne vært noen med en slags sprut som var min og ikke sin egen i munnpartiet - som ville vært en slags motsetning da vedkommende får noe ut av munnen. I vanlig Oposit-stil for å prøve å lage problem, men ikke farlig som vanlig.
Dagens tilbakeblikk: For tiden tenker jeg mye på tilbakeblikket jeg skrev om med tanke på at jeg kontrollerte meg for alt av kjønnssykdommer - jeg har tatt et nytt bilde utenfra legekontoret idag.
Dagens hjemmebilde: Jeg har tatt bilde av soveromsdøren. Litt merkelig farge på veggene, men det kommer av at det ikke har vært mitt eget valg - uansett så jobber jeg med å bryte litt ned fordommene om at rosa er en slags jentefarge - det er jo slik at store deler av huden min har en rosa farge, for eksempel knokene mine som jeg ofte bruker når jeg trener boksing på sekk, og det er kun en tøffhet i det å ha litt rosa knoker når en forstår hva som ligger bak. Uansett så er fargen litt sterk på veggene og kunne kanskje vært litt lysere.
Forfatterskapet: Her ser dere et bilde av en formel som også markerer avslutningen på første del av forfatterskapet mitt, men viktigst; begynnelsen på den delen hvor jeg skal igang med å skrive realfagsbøker igjen - jeg har laget helt klar en veldig god formel innenfor følgelære og skal igang å skrive 2. utgave, altså en litt oppdatert utgave av boken; 'Følgelære' som jeg har gitt ut på Verda forlag. Formelen henger på kontoret mitt og jeg gleder meg veldig til å begynne igjen - som dere ser på kontorbildet av meg den første dagen i Mars 2019 jeg begynte å blogge, så er jeg i veldig god styrke litterært når jeg avslutter første del av forfatterskapet, og det er blant annet fordi jeg har lagt så godt til rette for meg selv når jeg skal igang med fortsettelsen av realfagsbøkene i det jeg kaller verdslæra.
Dagens hjemmebilde #2: Jeg har også tatt bilde av utgangsdøren. Ikke så mye å si annet enn at kanskje kunne jeg hatt litt pynt i området - men motivasjonen min på nåværende tidspunkt mangler for å gjøre noe sånt - nå er det mest å jobbe jeg tenker på.
miniblogg.no: Jeg har oppdatert innlegget om 'Ytringsfrihet og Økonomi'. Gjerne les ved å trykke på det følgende bildet:Dagens Oposit #2: Jeg var hjemme å trente og like før jeg trente så kunne en Oposit kanskje forsøkt å sabotere treningsøkten ved å lage et komplott og blant annet med mål om å plassere noe uheldig ved foten min før jeg skulle sparke på sekk for å forsøke lure noen til å tro at hensikten min med treningen var en annen enn hva den faktisk var. Opositen kunne altså forsøkt å plassere en jente ved foten - heldivis så er dette en tegneserie, og hadde det skjedd på ekte så ville jeg gjort mitt beste for å unngå det Opositen ville forsøke - og ellers oppførte jeg meg under og etter treningen på en slik måte at jeg kunne fått kanskje et noe omvendt rykte enn Opositen; "Augustus hjemme".
Dagens matbit: En bolle med dobbelt sentrum - supert å først spise den første og så ha en helt ny kjerne til. Kjøpt ved Bunnpris ved Torggaten.
Trening: Jeg var hjemme å trente litt kickboxing og tok bilde av tøyingen. Kjekt å trene litt roundkicks og gå løs på sekken.
Dagens tilbakeblikk #2: For noen år tilbake trente jeg sekk omlag ett år - da opphenget til boksesekken røk tok jeg en pause. Jeg er fornøyd med å i løpet av omlag et år slite ut en slik båtfortøyning - jeg kjøpte også ny like etterpå.

Siste
12.05.2019
11.05.2019
10.05.2019
08.05.2019
07.05.2019
06.05.2019
05.05.2019
04.05.2019
03.05.2019
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019