Venstre Høyre


02.05.2019

miniblogg.no: Jeg har skrevet et nytt innlegg om; 'Ytringsfrihet - det å snakke med seg selv'. Gjerne se ved å trykke på bildet under.Dagens tilbakeblikk: Et bilde fra fjellovergangen fra Bergen til Oslo hvor jeg og en av mine brødre kjørte til Berlin i Tyskland. En fin tur - kul kjøretur, drikking i fjernsynstårnet i Berlin, avslapning i Neuruppin.
Dagens tittelbilde: Prøver en effekt i bilderedigeringsprogrammet mitt; Photoimpact X3.

Dagens vær: Fremdeles er jeg våken på natt - det kan ta noen døgn før det endrer seg - ikke det at det er nødvendig, men jeg liker å av og til nevne det - og brått begynte det å snø litt klokken 03.18. Det er opplett nå, så det holder kanskje til imorgen.
Dagens matbit: Jeg kjøpte en miniburger ved Deli de Luca like ved Danmarksplass - veldig godt tilberedt - skikkelig godt med en burger av og til.
Jeg var en tur innom Bryggen og Vågen tidligere idag - skikkelig stilig å se på vannet når vinden drar opp bølger som hvitner i toppen.
Dagens Oposit: I dag har jeg en monument-spesial Oposit; tilfeldigvis ligner den blå U'en og den røde firkanten ved Blå Stein veldig på Opositens logo, så dere ser resten i bildet.
Dagens Oposit: Jeg vil bare nevne at om en tenker motsett så blir Den Blå Stein 'Det Røde Vann', og det er kanskje litt mer forståelig ut fra Bergen Kommunes våpenskjold som har rød himmel og sand utenfor slottet, som kan kanskje bety noe som om at rød himmel forsøker å være dommer mellom vann og sand; et godt tankeliv og et vondt tankeliv.

Dagens Fortnite - 'Battle' Royel: Jeg har laget en ny teknikk kalt; 'Loss of Signature' - det er en teknikk som er litt generell, så jeg forklarer det viktigste: Når en forsøker seg på et signaturtrekk, så bør en være forsiktig så en ikke taper mot opponenten, fordi som vi ser på filmen prøver noen å hoppe over meg og trakke på hodet når jeg ikke ser den kommer bakfra, men så beholder jeg roen og skyter vedkommende straks jeg ser, og da på en overlegen måte. Slikt kan medføre at en ikke kan bruke det igjen, fordi når en har tabbet seg slik ut, så vil det ikke bli så godt husket om en vet om en slik situasjon.


Siste
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019