Venstre Høyre


04.05.2019

Dagens Fortnite "Battle" Royel: Jeg har laget ny logo til "Battle" Royel spillingen hvor jeg spiller Battle Royale bare på en litt annen måte hvor jeg ikke nødvendigvis fokuserer på å blir # 1, men kanskje heller gjøre ting som er lærerikt, eller som kan motivere andre ved å lage en video til det eller for eksempel en bildeserie. Den jeg hadde fra før var ikke så fin, så denne var litt bedre - det kommer kanskje enda en nyere senere, men jeg bruker den vist nedenfor midlertidig:
Jeg vil fremover ha en strategi for spillingen at jeg fokuserer på Fortnite - det har å gjøre med at Fortnite er veldig populært, og jeg håper at jeg vil kunne bygge meg opp seere på Youtube og eventuelt i blogg, eller skisse-siden jeg har for enkle filmer og bildeserier her; ITAT.no/Skisser

Det er ikke det kjekkeste spillet jeg har spilt, men det er veldig engasjerende, så jeg kommer til å bli mer vant til det etterhvert. Det er også litt spesielt at en bygger i spillet, og da jeg faktisk har en Bachelor-grad i Ingeniørfag så kanskje får jeg en fordel i spillet psykologisk overfor andre spillere. Det blir interessant å se. Her er et bilde fra spillet fra igår eller forgårs:
Dagens tilbakeblikk: Jeg tok et bilde av katten min for en del år siden - vi fikk katten omlag i 2008-2009. Veldig fint bilde hvor den ser ut av vinduet fra mitt daværende rom og kontor tror jeg.
Dagens tittelbilde: Jeg har lagt en på en virkning som trekløvere da jeg ikke fikk noen bedre idé - det viktigste med tittelbildet er tross alt at det er noe ulikt hver dag.

Dagens vær: Litt kjølig, men ellers få skyer og blå himmel.
Dagens tilbakeblikk # 2: Et bilde tatt i Paris ved Eiffeltårnet som vi ser i bakgrunnen. Jeg var omlag 2 år gammel da bildet ble tatt, og vi var på biltur i store deler av Europa. Jeg husker ingenting fra turen selv, men det er som om det er noe ved meg som husker en tiger som gikk fremfor bilen når vi kjørte gjennom en dyrepark, men det er mulig at det jeg husker er et bilde fra fotoalbum av nettopp tigeren. De første minnene jeg fikk i livet som jeg er sikker på husker jeg veldig godt og det er fra Sundsvik i Norheimsund hvor jeg vurderte hvorvidt en skihopperfigur i stål kunne overvintre under snøen når noen jeg snakket med hadde sagt at den ville kunne "forsvinne med snøen" - det trodde jeg ikke på.
Dagens hjemmebilde: Jeg begynner idag et nytt avsnitt i bloggen for hjemmet - jeg har i mange år vært den med hovedansvar for å holde rent, og ryddig og ellers vedlikeholdt huset som for eksempel malt det - så kjekt å vise litt fra hjemmet som jeg har jobbet veldig mye med. Jeg er heller ikke så mye hjemme for tiden, og derfor er det kjekt å ha noe ekstra derfra. Bildet viser et bilde fra igår når jeg koste litt med katten og tenkte på en rettsaken angående huset som jeg har anket til Høyesterett.

Siste
04.05.2019
03.05.2019
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019