Venstre Høyre


08.05.2019

Dagens hjemmebilde: Et bilde av sofakroken; jeg har en toseter, en treseter og en skikkelig godstol som er litt lav i nakken, men ellers veldig behagelig å sitte i. Jeg har de siste årene når jeg har bodd alene ikke brukt den så mye, men innimellom - det er mest arbeid på dataen, og da er det noe ubehagelig å sitte i sofa eller lignende - en må nesten ha skrivebord, og derfor har kontoret, eller kjøkkenbordet egnet seg best.
Dagens vær: Overskyet med et snev av nedbør - men, i skrivende stund letter det så det kan komme til å bli litt lysere i dag med sol innimellom litt større skyer. Temperaturen er slik at en bør ha jakke tilgjengelig.
I går gikk jeg fra Danmarksplass til Bergen sentrum for å nå den siste bussen som gikk til Åsane, og da gikk jeg forbi et nybygg på omlag 5 etasjer som bygges med bærekonstruksjon i treverk (!). Da jeg gikk på byggingeniørlinjen ved Høgskolen i Bergen hadde jeg konstruksjonsteknikk som spesialisering, og i hele den studieperioden så jeg ikke noe tilsvarende av treverk brukt i så store bygninger ment til bosteder/kontor - så dette er kanskje en ganske ny byggeteknikk som jeg antar kommer av nye teknikker for byggematerialene og/eller miljøhensyn som ble mer og mer populært innenfør byggingeniørfaget mot slutten av min studieperiode.
Dagens Oposit: Jeg har vanligvis hendene mine avslappet - Opositen kunne derfor vært noen med utfrodringer som åpenbarer seg i noe nevrotisk bruk av hendene eksemplifisert i dagens Oposit ved én hånd. Jeg kan nevne at Opositen har den størrelsen jeg vil vanligvis, og i bildet har jeg forstørret den noe.
miniblogg.no: Har lagt ut Dagens bilde - har ikke noen kommentarer om ytingsfrihet for dagen enda. Ytringsfrihet 08.05.2019

Dagens tittelbilde: Har fjernet den ene I'en i tittelbildet - det er veldig kjekt å for andre tittelbildet litt hver dag, spesielt fordi jeg har gjort det så enkelt å gjøre forandringer.

Dagens matbit: Is-te med ferskensmak, Tine Risgrøt med pasjonsfrukt og en liten Stratos Sjokolade. Sjelden at jeg kjøper noe annet å drikke enn melk så fint med litt forandring.
DIV: Gjerne se filmen: 'DIV - A Good Hair Day at the White House' om du ikke har sett den før ved å trykke på det følgende bildet.
Siste
08.05.2019
07.05.2019
06.05.2019
05.05.2019
04.05.2019
03.05.2019
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019