Venstre Høyre


05.05.2019

Dagens tittelbilde: Har lagt på en virkning som tegner konturene, linjene, i bakgrunnen og som gjør resten litt lysere.

Dagens skisse: Jeg har laget en ny skisse både på norsk og engelsk - den er fra Fortnite og handler om syn og dekning og kalles derfor;'Syn-Dekning'. Det er en strategi som viser et eksempel på hvordan en best kan plassere seg dersom en tenker på både det å se fiender, samt å ha dekning slik at fiendene ikke ser en selv. Gjerne se den ved å gå trykke på bildet under:Dagens vær: Overskyet, lavt skydekke - litt kaldere enn mildt, og så litt nedbør innimellom.

Dagens Oposit: I dag har jeg noen bilder fra igår - hvor jeg gikk forbi Lille Lungegårdsvannet, og tok bilde av meg selv og fontenen. Jeg sa ingenting, og en Oposit kunne derfor ha hatt voldsomme problemer med noen ord og forsøkt å si et ord på 'Ho...', og så endret Opositen som for øvrig var hunkjønn denne gangen til 'Hå...' av en gitt årsak, og så videre tilbake til 'Ho...' og så til slutt som vist i bildet.
Kunst: Det er en spesiell kunstutstilling som er igang som har setningen; 'Actually, the Dead Are Not Dead'. Det er en sjelden tittel etter det jeg vet om kunst - for meg er hovedkunsten innenfor det jeg kaller Den Vonde Æra som kanskje har vart i omlag 2000 år nå, det at noen barn vokser opp uten å vite så mye, og om de når visse kunnskaper så er formålet å vende på de på en spesiell måte slik at en omtaler de som 'død' når jobben er gjort hvor de da har lagt fra seg kunnskapen. Nå altså omtaler de den type 'død' som at den har forekommet igjen, men bare at de da som har "dødd" ikke er "dø" - noe unormalt har skjedd. Kunsten er derfor veldig annerledes enn hva den pleier å være i presentasjonen av utstillingen.

Jeg har en film kalt 'Det Gode - Hvordan Det Gode skapes og er', og her vises veldig tydelig hva jeg forsøker å si noe om - jeg vet ikke om kunsten nevnt faktisk sier noe om det samme, men kanskje stemmer det. Jeg vil uansett tilråde å se filmen som du kan se under bildene for kunstutstillingen:Om ITAT: Jeg har skrevet noe jeg ønsker følgere skal få med seg på siden 'Om ITAT', som handler bloggen og hvordan jeg forholder meg til mennesker jeg møter for å oppnå at jeg ikke nevner noe i bloggen som de ikke ønsker - for å oppnå at mennesker omkring meg er trygg på at de kan snakke og gjøre ting sammen med meg uten å bli gjenstand for bloggen. Bloggen handler om meg og det jeg gjør - om noen andre vil bli en del av den så blir det hovedsakelig avtalt på forhånd slik at en vet om det. Gjerne les avsnittet her:

Om ITAT

Dagens hjemmebilde: Jeg har idag tatt et tilfeldig bilde i stuen hvor dere ser to reoler hvor pyntegjenstander og blant annet bildealbum er plassert - dere ser også bilde av min lillesøster på veggen med en vakker nasjonaldrakt.
Trials - Construction Yard: Jeg spilte dette spillet enormt mye under studietiden ved Høgskolen i Bergen da jeg hadde samboer og bodde i Møhlenpris - jeg ble så fininnstilt på spillet at jeg fikk perfekt score - 0 poeng, og fikk motivasjon for å få det på alle plassene i high-score-listen. Det skal veldig mye til, men av og til får en slike innstillinger. Jeg har bilde avhigh-score-listen et sted, men har ikke funnet den frem for øyeblikket - men, tar med resultatet på 39 poeng jeg fikk da jeg prøvde spillet igjen for noen dager siden - det er egentlig en ganske god score, men langt unna 0 poeng, men er på grunn av at jeg fremdeles har veldig gode reaksjoner i spillet.

Siste
05.05.2019
04.05.2019
03.05.2019
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019