Venstre Høyre


06.05.2019

Dagens tittelbilde: Har lagt en virkning på bakgrunnens topp.

Dagens hjemmebilde: I dag har jeg tatt bilde av kjøkkenbordet hvor jeg for det meste satt under avslutningen av siste del av første del av forfatterskapet når jeg skrev andre utgaver av de første utgivelsene mine - det var kjekt å sitte litt på kjøkkenet i stedet for kontoret for å veksle litt husker jeg. Det aller siste jeg gjorde i første del av forfatterskapet i 2016 var å skrive 3 artikler som gjorde innholdet i bøkene litt mer interessant for studenter ved for eksempel universitet ved å sammenligne kunnskapene fra bøkene med de en møter ved nettopp universitet. Samtidig brukte jeg et litt til artiklene et mer lett språk - i bøkene jeg har utgitt har jeg grundig laget forklaringer til hvert eneste spesielle ord, og laget nye ord med egne forklaringer - sikret at alle ord kun er fra ett språk nettopp norsk så godt som det lar seg gjøre, og lagt ved ordlister og så videre - vært veldig streng med språket. Derfor ble det kjekt å skrive artiklene - og disse er gratis tilgjengelig på nett ved følgende lenke - se nesten nederst på siden: Verda.no
Dagens hjemmebilde #2: Det var så å kjekt å skrive om hjemmet at jeg også tar med et bilde av pianoet mitt: Jeg kjøpte det for omlag 500 kroner en gang i 2009-2010 tror jeg - det var nok litt før jeg begynte på Universitet i Bergen. Jeg øvde inn hele Ludwig van Beethoven - Måneskinnssonaten nr. 1, og begynte på nr. 2 - også Für Elise av samme komponist. Det er veldig kjekt å spille Måneskinnssonaten nr. 1 - den tar omlag 5-6 minutter, så det kan være en utfordring å spille hele på én gang, men med litt trening så går det fint for også en amatør da den går forholdsvis i rolig tempo. Jeg spiller kun noen få sekunder innimellom - piano for meg begynner nå å bli kanskje litt foreldet i stilen, blant annet på grunn av to ting; 1. pianoet er integrert i en kultur som viker fra Det Gode, og 2. jeg har utviklet et helt eget dataprogram med et musikkgrunnlag som kan spille av toner i alle slags bølgelengder, frekvenser - ikke bare 88 som på pianoet, og jeg tror programmet viser litt av fremtiden innenfor musikk. Jeg kan legge til at piano er helt klart innenfor en egen form for instrument som kommer til å vare lenge på grunn av at med dataprogram kan en ikke direkte erstatte mekaniske instrumenter.
Dagens vær: Veldig fint vær - varmt og nesten ingen skyer på begynnelsen av dagen - senere på dagen skyet det til, og kom litt nedbør.
Gulating lagmannsrett: Jeg var innom med en uttalelse i form av et brev i dag.
Dagens tilbakeblikk: Omlag akuratt her som bildet er tatt, tenker jeg på når jeg husker tilbake da jeg bestemte meg for å kjøpe to stasjonære PC'er til kontoret. Det var i 2011 når jeg jobbet i en veldig kjekk stilling i 8 uker ved Havforskningsinstituttet - jeg leverte post til ulike avdelinger, og hadde veldig mye fritid hvor jeg kunne sitte på nett og forske på ting jeg var interessert i på den tiden. Jeg hadde fri mellom to par 4 uker, og da tok jeg meg en ferie til Stor- Brittania og var blant annet på reise fra Irland til Skottland den 22. juli 2011. Jeg husker blant annet også at en kjent psykiater var på besøk ved høyblokken der hvor jeg hadde kontor, og noen trapper opp var lunsjrommet hvor han hadde en forelesning hvor han gav råd til ansatte, og ett av dem var noe sånt som om at om en fikk noen tanker en ikke ville ha eller kunne være vanskelige, så skulle en "behandle de som skyer som en bare lar fare forbi igjen".
Dugnad: En av mine brødre inviterte på dugnad idag, så i det følgende vises to bilder i begynnelsen av bygging av terrasse, og hvor rammeverket er ferdig og bord begynt å festes. Jeg fikk mye god mat, og kjekt å jobbe med dette i blant.Dagens Oposit: Jeg har et helt ansikt og er veldig samlet - dagens Oposit kunne derfor vært en noe splittet som prøvde å late som om et ansikt på en av sidene til noen andre - da ikke i positiv forstand som for eksempel en venn, men en fiende.

Siste
06.05.2019
05.05.2019
04.05.2019
03.05.2019
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019