Venstre Høyre


01.05.2019

Jeg har nå en slik døgnrytme at jeg legger meg omlag klokken 07.00 og er derfor våken hele natten - som jeg har nevnt tidligere har jeg hatt en slik variabel døgnrytme i mange år og det er veldig sunt. Døgnet forlenges vanligvis noen timer hvert døgn. På grunn av dette begynner jeg nå ny bloggdag nå - klokken er 01.54.

Bergen by omlag 00.50 natt til idag 01. Mai - mange fulle ungdommer spesielt russ. Det er spesielt å legge merke til hvordan enkelte individer når de er full har en tendens til å prøve å irritere andre - jeg antar at det er slik at personligheter kommer mer frem når en har drukket alkohol - og spesielt slike som irriterer andre må selvfølgelig oftest skjule dette i hverdagen for ellers ville de jo møtt mye motstand - men, altså når de har drukket kan en veldig lett oppdage hvordan de er negativ i tenkemåten og oppførselen - de blant annet glemmer å skjule det.
Dagens matbit: Jeg sitter på Deli de Luca i Loddefjord og har kjøpt en miniburger - den har en rimelig pris, og er veldig god å spise når en ikke er så veldig sulten; kun 25 kroner, og 63 gram. I dag fikk jeg en veldig godt tilberedt burger som bildet under viser:


I dag fikk Vista Bar & Brasserie status av Godtilsynet som 'Vond?', etter en veldig dårlig opplevelse ved restauranten.
Dagens notat: Jeg har jobbet med notatene på telefonen og ført inn på bærbaren og slettet.
Opositen: I dag da jeg gikk ved Den Blå Stein la jeg merke til at vannet ved siden av den Blå Stein, og selve den rektangulære steinen kan ansees som den røde firkanten i logoen til 'Opositen', og den blå U'en den lilla P'en er i. Dette skal jeg vise i en av de påfølgende Opositene om jeg husker det.

miniblogg.no: Jeg har skrevet et innlegg om ytringsfrihet og taushetsplikt. Gjerne gå inn ved å trykke på bildet under:Dagens vær: Overskyet og en del regn.
Dagens Oposit: Jeg hadde ikke belte på meg, og derfor kunne en Oposit vært i en kjegleform hengende på et belte med føtter som om to fingre. Som beskyttelse kunne en ha tatt en matboks oppå fanget med et rom under hvor Opositen ble fanget og noe godmat på toppen.

Siste
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019