Venstre Høyre


10.05.2019

Dagens oppvåkning: Jeg begynner med et nytt tillegg i bloggen idag hvor jeg tar et skjermbilde av mobiltelefonen når jeg står opp og når jeg legger meg. Jeg vet ikke om jeg kommer til å huske det hver dag så vi får se etterhvert hvordan det går.
Jeg fikk ikke tid til å oppdatere bloggen igår - så jeg trekker inn noen hendelser fra igår i dagens blogg. Målet er at jeg oppdaterer bloggen hverdag, men på grunn av at jeg de siste døgnene tilpasset døgnrytmen spesielt på grunn av dugnad mandag og tirsdag, så ble jeg ekstra trøtt i går og som sagt fikk ikke tid til oppdateringen.

Dagens Oposit: Jeg holder på bildet hånden omkring halsen, og en Oposit kunne derfor vært en som forsøkte å henge rundt halsen på noen.
Dagens hjemmebilde: I dag har jeg et bilde av sikringsskapet utenfor døren. Jeg tok bildet igår da jeg var på vei til byen og ville ta et hjemmebilde, og da jeg allerede hadde låst døren tok jeg bare et tilfeldigvis av sikringsskapet.
Jeg tok et bilde av været igår jeg like godt kan dele da jeg synes bildet var kult. Været igår var forresten litt bedre enn idag hvor vi idag har litt regn.
Jeg var innom Gulating lagmannsrett igår med et vedlegg til en uttalelse jeg leverte inn 06.05.2019.
Jeg begynte igår å laste musikk til mobiltelefonen og kjøpte meg et sett med ørepropper. Skikkelig kult å begynne å høre litt musikk samtidig som jeg sitter på bussen eller lignende, men det er også slik at jeg bevisst kommer til å velge steder og situasjoner spesielt hvor jeg kan lytte til litt musikk; det er nemlig slik at når en er i et miljø som i bymiljøet for eksempel så får en en slags kontakt med menneskene omkring seg, og når en lytter til musikk som jeg gjorde igår gjennom Bergen sentrum, så får en et litt distansert forhold til menneskene omkring seg - jeg er vant til å skille veldig mellom de jeg omgås som venner eller bekjente og de jeg skulle ha et eller annet negativt forhold til, og det skillet kom litt på avstand når jeg lyttet til musikk. Jeg tror det er bedre å opprettholde skillet, som en kan se igjen i de to ulike sidene i tittelbildet; en imponerende side og en forsvarende side som vist ved vanligvis lilla eller grønn I i tittelbildet - for det er kjekkere å vise god folkeskikk overfor de en vil omgås, og vise for eksempel overlegenhet overfor de en ikke vil omgås - dette blir enklere dersom jeg planlegger å høre på musikk i spesielle situasjoner.
Bli VIP: Jeg vil med dette presentere den nye VIP-status følgere av bloggen kan få. Under datoene i bloggen står 'Bli VIP', og trykker du der kan du lese om hvilke fordeler en får ved å bli VIP - det finnes også en søknad der som må leveres inn for å kunne bli VIP. Som VIP-følger blir en del av et fordelsprogram til en verdi av hele kroner 1 865,- og i alt for de 1000 første som blir VIP er det en totalsum på 1 865 000,- som er like i underkant av to millioner kroner.

Jeg sitter nå ved Cafe Opus og har tenkt å se litt på nett - jeg planlegger å presentere VIP-følgerstatusen som nå er lagt til på nett - i tillegg ser jeg litt på Facebook. Jeg har lyst til at enkelte venner som kanskje kunne tenke seg å bli VIP-følger, men kanskje vil føle at det blir for merkelig å skulle søke - altså venner som kanskje er litt nært meg, skal få en spesialinvitasjon for å føle seg mer inkludert. Så jeg vurderer litt hvordan det skal gjøres. Kjekt å ta bilde og prøve ut ulike stiler slik som jeg gjør i DIV; her under en litt innbitt stil.
Etter å ha tenkt litt så velger jeg å sende en litt standard spesialinvitasjon til å bli VIP- følger i bloggen, til de aller fleste i vennelisten - men, nei - i skrivende stund finner jeg ut at jeg heller lager et eget innlegg på Facebook som spesialinvitasjon til å bli VIP-følger hvor jeg eksplisitt nevner venner med oppfordring om å kunne ta kontakt om en vil bli VIP-følger. Det blir enklere og bedre.

Jeg har laget noen skisser til hvordan en logo til VIP-statusen kan komme til å se ut, men ikke helt sikker enda:
I løpet av morgonen har jeg tenkt litt på logoen og tror jeg går igang med en helt ny måte - noen av logoene var litt kule, men en må få en litt mer 'posh', 'vip-sus', luksusfølelse av logoen.

Siste
10.05.2019
08.05.2019
07.05.2019
06.05.2019
05.05.2019
04.05.2019
03.05.2019
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019