Venstre Høyre


07.05.2019

miniblogg.no: Har lagt ut et bilde av meg selv i dagens blogg - jeg har også oppdatert planen min for minibloggen: Jeg legger ut et bilde av meg selv hver dag, i tillegg oppdaterer jeg hele dagen med det som er av interesse om ytringsfrihet. Et tillegg er at jeg av og til kan komme til å skrive større helhetlige innlegg om et spesielt emne i forhold til ytringsfrihet, og da får innlegget en helt egen tittel. Gjerne se dagens første miniblogginnlegg her:

miniblogg.no: 07.05.2019

Dagens tittelbilde: Jeg har lagt en lyseblå ramme rundt tittelbildet veldig tilfeldig siden jeg prøvde den virkningen.

Dagens hjemmebilde: I dag har jeg tatt bilde av utsikten fra altanen.
Dagens tilbakeblikk: Jeg og en slektning tok et bilde ved denne benken for en del år tilbake - jeg benyttet anledningen til å forsøke en tegnemåte hvor en teiper foto til glass og så ved å lyse fra undersiden så kan en tegne på oversiden. Resultatet ble en tegning av slektningen som ble forholdsvis fint - en trent tegner kan nok se at en eller annen form for teknikk er brukt.
Dugnad: Jeg hjalp en av mine brødre med dugnadsarbeid i dag - terrassen ble nesten ferdig.Dagens Oposit: Jeg har et pannebånd på meg og det er rent i panneområdet - en Oposit i dag kunne derfor vært noe festet til et gjerde et eller annet som lignet på pannebåndet i pannen hvor det var en del skitne ting.
1001 natt II: Jeg har i dag sikkerhetskopiert en kommende utgivelse på Søppel forlag til server - jeg har en klar utgivelsesstrategi som jeg gleder meg til å realisere.
Rykte: I dag fikk jeg vite om et rykte som har spredd seg i store deler av Bergensområdet om meg - det er veldig interessant å få innsikt i det, og kan nevnes at det er veldig kjekt det som ble sagt da det faktisk er veldig positivt for meg. Jeg jobber med å bli kjent, så et slikt rykte er ikke en del av det, men virker jo på samme måte. Det er slik at jeg er kjent som 'Datamannen' blant miljø spesielt rundt bensinstasjoner, og videre at jeg ofte sitter lenge å jobber på dataen. Helt siden 2017 da jeg ble aktiv med salg av spillutstyr så har jeg jobbet mye eksternt - dere ser i bloggen min at jeg er veldig aktiv, og det blir det bare mer og mer av. Etter at jeg sluttet med salg fortsatte jeg å jobbe på dataen eksternt; restauranter, uteplasser, hotell, det offentlige rom, bensinstasjoner med mer. Jeg har jobben på dataen og da er det veldig kjekt å jobbe eksternt, spesielt med tanke på at jeg jobbet alene på kontoret hjemme i kanskje 5-6 år i strekk fulltid.

Det er et positivt argument jeg vil belyse for dere angående ryktet, og det er at egentlig så gjelder ryktet som om at jeg sitter lenge på en eller annen måte for eksempel ved bensinstasjoner - det er for eksempel mange ansatte som prøver å lage egne personlige retningslinjer for tidsperiode en kunde kan sitte ved en stasjon om gangen, og da jeg har vært så mye i slike miljø, så forbinder de meg nok spesielt med slike emner da jeg ofte har blitt kontaktet om det. Jeg vet jo som kunde at jeg har slike rettigheter at såfremt det ikke står i loven eller uttrykkelig ved stasjonene så kan en ikke komme med noen spesielle retningslinjer. Så lenge jeg oppfører meg bra, så gjør jeg det rette - da kan ikke slike forsøk på å lage spesielle retningslinjer påvirke meg selv om det er mye som har blitt forsøkt gjort for å påvirke - som for eksempel spre rykter for å gjøre det vanskelige kanskje å besøke visse stasjoner. Her kommer argumentet frem: Det er veldig få som besøker bensinstasjoner for eksempel på natt - nesten samtlige er helt tomme for besøkende, og det må nok være på grunn av slike årsaker som at de selv ikke ønsker det ved bensinstasjonene, at samfunnet generelt ikke vil at mennesker skal bevege seg på natt, og lignende - jeg har hatt variabel døgnrytme i mange år, og vært besøkende på natt ved slike stasjoner i mange år alt etter hvordan døgnrytmen er - og er det fremdeles, noe som viser dere at de måter de vanligvis måtte forsøke å hindre dette ikke virker - og det er blant annet fordi at jeg blant annet oppfører meg bra, og eretter også har fått et rykte som jeg nå har vist dere hvordan jeg ser på som positivt.

Siste
07.05.2019
06.05.2019
05.05.2019
04.05.2019
03.05.2019
02.05.2019
01.05.2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

© 2019