Sist oppdatert: 19.02.2021 23:11:00
Venstre HøyreSiste
19.02.2021
16.02.2021
15.02.2021
14.02.2021
13.02.2021
12.02.2021
11.02.2021
10.02.2021
09.02.2021
08.02.2021
07.02.2021
06.02.2021
05.02.2021
04.02.2021
03.02.2021
Januar 2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

19.02.2021

#Askvoll#Sjakk#SkrivingBegrep, ord, sitat og setninger:

Navn: I. Littnotbest Fullkvit

Navn: I. Alltimeweissin

Navn: R. Conscreaw

Begrep: Rosinhjerne - De som holder en løgn for å være en sannhet.

Navn: I. Ormegrunn

Begrep: Genigod - En som ikke lyger, har godt minne og liker å snakke med mennesker.

Begrep: Monsenperiode - En periode hvor en lever på kår fra villmarken.

Navn: U. Grottesnik

Begrep: Mexofi - Det å ikke være redd for at puranoid schizofrene skal bli frisk dersom en som offer selv har lyst til at de skal bli pasienter.

Sitat: "... mitt andre selv!" - Sitat til skjønnlitteratur om uttrykkene til en pasient med personlighetsforstyrrelse.

Navn: I. Varstein

Sitat: "Nå skal vi bare ha det siste brudd i skallen!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen veldig dårlige tapere som har gått til kamp mot en overmakt og begynner å såre seg selv like før de gir opp.

Begrep: Kjetilsnugging - Det å være vond en periode for å etter det late som om en har vært god og forsøke selv å oppføre seg på en god måte.

Sitat: "Du er ikke god - da skal du ha kontroll på alle begreper!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen vonde personer som setter vanskelige vilkår mot noen snille mennesker.

Begrep: O. Grunnsed

Navn: Erkje - 'Det å være' og 'Geit'.

Navn: Erkje Eigending

Begrep: Rolo - Den som skulle bruke en lang hvit form, men som ble forsøkt angrepet av en lang brun form fra alle i verden som ville være med på det og videre klarte å forsvare seg så godt at den overhodet ikke ble påvirket av den sistnevnte formen og som deretter kunne bruke den førstnevnte i fred og ro.

Navn: I. Rolo Norway

Navn: I. Rolo Norway Territory

Navn: I. Rolo Porselém

Navn: U. Besudl

Navn: I. Agapikrati

Navn: I. Bond-Tveit

Navn: I. R. P. Beringperiod

Sitat: "Åpne opp alle gap - fullt galehus!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske korrupte politifolk som åpner opp munnene sine og skriker og forsøker å være seg selv så syk som de er blitt av korrupsjon.

Sitat: "Det er derfor eg ikkje liker hund for tiden." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som har et navn som tilsier at de skulle like hund veldig godt, men der de har begynt å tvile sånn på sitt forhold til hund at de uttrykker seg som sitatet viser.

Begrep: Forbannut - Det å sitte inne, men gå ut en tur om en blir forbannet av noe.

Begrep: Stilfullføring - Det å fullføre en stil slik at en slutter med den og begynner med en annen.

Begrep: Priesterurlaub - En lengre fortent periode med fri etter at at en har utført en prestisjefull virksomhet og/eller før en skal igang med en prestisjefull virksomhet.

Sitat: "Du må være nøye!" - Sitat til skjønnlitteratur om en taper som truet noen på livet som uttrykker seg i sin fortapelse til sin seierherre.

Begrep: Perhjem - Det at en føler en boforholdet et sted fra begynnelse til slutt var perfekt.

Begrep: Eixex / Blodslikker - Det å lagre opptak av løgn som telefonterror og forsøke bruke det som falske bevis.

Begrep: Aibaz - Den frykten korrupt politi har for å snakke om sannheten.

Sitat: "Du vil aldri lese mer på ditt eget verk når vi er ferdig med deg!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som driver med plagiat som forsøker å gjøre en forfatters verk hatefullt for den selv.

Begrep: Sadut - Noen som går ut av en sadistisk kamp uten å ha vunnet noen poeng da den gav opp sitt egentlige formål.

Begrep: Ir-Fauir - En situasjon hvor noen som har en mengde mennesker imot seg er så sterk at de begynner å gjøre ting med vedkommende og der den videre sammenligner situasjonen slik; den er som en stjerne og mengden imot som en måne under full måneformørkelse og kan realisere det de gjør som videre symboliseres ved at solen trer frem etter solformørkelsen bak månen - den endres da fra en stjerne til en sol, og det kan legges til at det er solen som da utgjør belysningen på månen. Tillegg: En spesiell Ir-Fauir-situasjon kan være at de imot fremstiller en som et menneske og gentleman, og der den realiserer det. Tillegg 2: En spesiell Ir-Fauir-situasjon kan være at de imot fremstiller en som et menneske og gentleman som går en sti som utgjør formen til en halvmåne, og der den realiserer det. Tillegg 3: Se dagens tittelbilde for et bilde som er et kunstverk hvor Ir-Fauir blir forsøkt tolket.

Sitat: "Eg skal sei på nyhetene seier Harald at eg er Ir-Fauir." - Sitat til skjønnlitteratur om en ved navn Harald som er misunnelig på en ved etternavn; 'Ir-Fauir', og som uttrykker sitatet.

Sitat: "Skap hat for all ulv én gang til!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen kjeltringer som forsøker å skape hat for ulike arter som eksempelvis ulv og som utrolig nok uttrykker sitatet.

Sitat: "Alle var hundre prosent med deg allerede da!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forsøkte under en periode de hadde sterke psykiske sykdommer å å plage noen, men der uttrykket kom til gode for den de forsøkte å plage ved at den jo fikk alle med seg.

Sitat: "Synest du ikke vi er noen å synes synd på!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som har vært så stygg at ingen synes synd på de, men der de selv begynner i sin fullstendig fortapelse synes så synd på seg selv at de uttrykker sitatet.

Sitat: "Et og putt inn i munn!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som spiser notater med ideene til psykiateren sin.

Begrep: Fullschizo - De som samtidig som de synes synd på seg selv er så stygg og vond som de klarer mot sitt uskyldige offer.

Begrep: Wania - Det å fortrenge sannheten om et ord og leve som om det motsatte av ordets betydning gjelder.

Begrep: Bakoba - Når noen vonde krever at en skal vise konkret hvorfor med tanke på virksomheten, når en konsekvens av noens virksomhet oppstår.

Begrep: Dyresteg / Makkevrikk - Når noen vonde utfører en handling de ikke vet årsaken til selv, da de ikke har noen virksomhet som forklarer årsaken.

Begrep: Nooid - De som gir innspill til andre om utdødde språk.

Begrep: Ordfallitt - En person som stadig forsøker å være vond med en forfatter som skaper nyord sine nttopp nyord.

Begrep: Qeiol - En død person som ingen har registrert er død enda, da kun en høvdings realitet respekteres i folket som gjelder og der høvdingen selv ikke eksempelvis stilte i begravelsen.

Begrep: Multiperhjemmer - En som har holdt flere hus perfekt slik at eventuelle fiender som ville forsøke ødelegge perfeksjonen har gitt opp ved at de ikke lenger har noen motivasjon; eksempelvis argumentasjon som at det første hjemmet var et helt unikt hjem som var enkelt å holde i en perfekt tilstand på grunn av stedet, ikke kan anvendes da det neste også ble holdt i perfekt tilstand et helt annet sted.

Begrep: Forax - Det å jobbe for å fjerne korrupsjon hvor noen forsøker å på en vond måte såre for å late som om den er en god helbreder etterpå.

Begrep: Djeveldiskusjon - Når flere djevler diskuterer seg imellom om hvem som stod bak et angrep.

Begrep: Sieqe - Det at en vet at der finnes vonde ånder i et hjem som blir plaget med spøkelser da den som bodde der før var en god person med alle gode ånder med seg - også etter at den var flyttet ut av hjemmet.

Navn: I. Perhjem Camping

Sitat: "I don't eat pigs because pink is perfect." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som holder på med svart humor, og som i sitt aller første forsøk på å lage rosa humor faktisk laget nok et nytt innspill av svart humor.

Begrep: Logline - Et begrep for den utvikling en har ordmessig som menneske; eksempelvis hvor mange ord en kan, og hvor mange ord en har utviklet selv.

Begrep: Oofeeo - Det å se sitt eget liv i revy om en annens liv som en har fulgt så mye at minnene kretser rundt den.

Navn: U. Skrinn Skamensand

Begrep: Magiløgner - En med puranoid schizofreni som klarer det å lyge om at den har vært en veldig god kjent person.

Sitat: "Han er jo 'me'!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen puranoid schizofrene pasienter som har endelig ser sitt offer og utbryter sitatet. Tillegg: 'Me' er meg på engelsk.

Sitat: "Sånn skal vi lyge, mens du er her!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen puranoid schizofrene pasienter som har en forfatter som offer og som påstår å skulle late som at de er i offerets tidligere kontor og later som om de har skapt noe forfatteren selv har skapt.

Sitat: "Eg må bare lære meg å hate fordi eg vil sitte her!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som hater å sitte et sted, men er i oppfatning om at de må være der og videre uttrykker sitatet.

Navn: P. Frans Verdalieb-Question

Navn: I. Luther Katholisized


© 2021