Sist oppdatert: 07.02.2021 02:45:54
Venstre HøyreSiste
07.02.2021
06.02.2021
05.02.2021
04.02.2021
03.02.2021
Januar 2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

06.02.2021

#Askvoll#Sjakk#Skriving
Jeg har prøvd å lage noen situasjoner for underholdningen sin skyld hvor jeg forsøker å la motstanderen få mulighet til å gjøre ekstreme ting ved å spille veldig dårlig, rett og slett gi vekk muligheter som sjelden forekommer i sjakk; det har gitt følgende resultat:

Det å få ny dronning ved å ta ut en dronning:
Det å ta ut alle brikkene uten at den andre spilleren har tatt ut én eneste:
Jeg prøvde konsekvent å flytte én og én bonde som en tsunami ved å begynne på en side og flytte ett steg frem, fortsette helt til den andre siden inntil alle bøndene igjen er på samme linje og så begynne på nytt på neste rekke og se hvor langt det går fremover:

Begrep, ord, sitat og setninger:

Sitat: "Hold all hands up on his head!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykopatiske pasienter som forsøker å holde hendene sine opp mot hode til en psykiater.

Begrep: Minnesvak - Den som sliter med å fjerne et minne den vil fjerne.

Navn: U. Ponnip Hoxog

Begrep: Ordbevegelse - Bevegelser samtidig som en fokuserer på et ord.

Begrep: Yfoiod - En situasjon når den en forsøker å skape hat hos, ikke begynner å hate det en har gjort og en forsøker å fjerne det en gjorde ved å gjøre noe annet.

Navn: Korah the Silenced

Sitat: "Ikkje la han se på - det er så mye å følge med på!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forfølger noen, og er lei av det som de ser når de forfølger.

Begrep: Bajgn - Det som blir sagt når noen sier noe den nekter den som hører å si videre til andre som ikke har hørt det som ble sagt.

Sitat: "You are absolutely one of the greatest chess minds!" - Sitat til skjønnlitteratur om en situasjon hvor noen skryter om noen uten at de nødvendigvis er så flink, i forsøk på å gi de en imponerende virkning for egen vinning - ikke nødvendigvis til gagn for offeret selv.

Begrep: Vonimi - Det å forsøke mane frem det at noen forteller hva de har i sin oppmerksomhet i forsøk på å fremstille dem som å bruke den på en vond måte, men selv bli tatt for det samme på grunn av forsøket i seg selv.

Begrep: Nattboms - Den som prøver å bruke nettene til å lyge om det som har skjedd i løpet av dagen.

Begrep: Gromseboms - Noen som behandler virkeligheten og tankelivet som om motsetninger.

Navn: Thomas Sicknick Ancestryblame

Begrep: Neologismepåvirkning - Å forsøke påvirke det å lage nye ord. Tillegg: Et midlertidig begrep.

Sitat: "Se - han blir jo ikke sint på det verste han vet i verden!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forsøker å plage, torturere noen med det verste de vet.

Begrep: Yexax - Det å forsøke stjele noens ideer når de utvikler kunnskap om hvordan tegne i tre dimensjoner på en datamaskin.

Begrep: Bojod - Det å krige mot slektninger og samtidig lyge som om at det er de slektninger en kriger imot som kriger.

Begrep: Copofo - Det å forsøke skape dårlige ideer for å laste andre med dem for videre deretter late som om ideene stammet fra offer for situasjonen.

Sitat: "Er du redd deg sjølv?" "Du er for mektig." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som spør noen mektige noen spørsmål.

Begrep: Nagi - Et begrep for den enhet de som påstår de bruker ordet 'gud' for en enhet som er atskilt fra eventuelle menneskelige trekk. Tillegg: Et midlertidig begrep.

Begrep: Mopogo - Den som kritiserer dyrking av mennesket som enhet.

Navn: P. Onsad

Begrep: Zada - Det å få noen til å tvile på om de er på høyre eller venstre side av noe, og kreve at de tar et nytt standpunkt på dette.

Begrep: Dexone - Noen som er interessert i andre sine store minner.

Sitat: "Er det ikkje jævlig å bli plaget!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som plager noen, men ikke ser nok utfall av plagingen, videre prøver å få en respons fra offer.

Sitat: "Du er et dyr!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen med virkelighetsforstyrrelse og vrangforestillinger som forsøker å omtale et friskt menneske.

Begrep: Mikoed - En med en slik dårlig utvikling mentalt at den ikke klarer å bli kjent med mennesker.

Begrep: Qijo - Dyr som har fått slike sykdommer at de har fått problemer med å fungere som normalt i sitt miljø.

Begrep: Ieker - En ekstern tredjepart som forsøker utnytte det underlegne folket til noe vondt i mot det overlegne i et todelt samfunn.

Begrep: Aetodeo - Når noen innser at det å forsøke utnytte et godt menneske sine fiender imot det gode mennesket er et vonde.


© 2020