Sist oppdatert: 05.02.2021 17:32:22
Venstre HøyreSiste
05.02.2021
04.02.2021
03.02.2021
Januar 2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

05.02.2021

#Askvoll#Sjakk#Skriving

Begrep, ord, sitat og setninger:

Begrep: Imperfeksjonsbevis - Et bevis for at noe er imperfekt/uperfekt.

Sitat: "Slå hun!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykopatiske pasienter som forsøker å oppfordre til vold mot en kvinne.

Sitat: "Skal vi liksom ikke lyge om at det er på grunn av oss at du er svær!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som i sin virkelighetsforstyrrelse påstår ved løgn at de har vært med å gjort noen stor.

Sitat: "Skal vi liksom ikke stjele navnet ...!?" - Sitat til skjønnlitteratur om et korrupt politikorps som forsøker å stjele navnene til mennesker i befolkningen hvordan det enn skulle gjøres praktisk.

Sitat: "We must hide this truth!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen pasienter med virkelighetsforstyrrelser som forsøker å skjule sannheter.

Sitat: "The man of Oz." - Sitat til skjønnlitteratur om en virkelighetsforstyrret pasient som omtaler seg selv som uttrykket viser.

Sitat: "Vi må ha en linje for inntredelse!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som har angrepet noen, men selv blitt fullstendig fortapt, og fremdeles til tross for dette dels angriper da de søker etter en grunn spesielt for å gi seg å angripe.

Sitat: "That was the most annoying effect." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som plager noen og søker etter den form for plaging som er mest irriterende.

Begrep: Renvorte - En vorte som er ren.

Begrep: Skittvorte - En vorte som er skitten.

Sitat: "Lat som om det er han som har vært Leif." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som har vært med en ved navn Leif, men hvor den har tapt så grundig at den som var med fikk lyst til å late som om det var sin egen fiende som hadde navnet i stedet for.

Sitat: "Hva skal vi da kødde med!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen pasienter som ikke lenger før være stygg mot et offer, og spør seg om uttrykket i stedet for å endre innstilling om å heller være grei i sitt liv.

Begrep: Sitoto - Det å adoptere bevisst fiendtlige til noen.

Navn: Psykiater T. A. T.

Sitat: "Vi skal få deg til å klikke gal!" - Sitat til skjønnlitteratur om psykotiske pasienter som ikke liker sin psykiater.

Begrep: Tosati - En situasjon hvor noen har oppført seg dårlig og prøver å gjenoppbygge sitt rykte, men får samtidig enda et problem da de får flere problemer.

Begrep: Belastningsvin - Dårliige følelser når en forsøker å belaste andre med de.

Sitat: "Du klarer aldri å drepe Harald, du!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som taler til en som ser ut til å være i et slag mot noen som har navnet Harald.

Navn: V. Horn Vafia

Begrep: Væskemell - Oppstår når en væske er både innenfor og utenfor en beholder.

Sitat: "Vi er for syk til å gå på skolen!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forsøker å forklare årsaken til hvorfor de ikke er på skole.

Sitat: "Prøv å skjul den mishandlingen av vår egen tunge." - Sitat til skjønnlitteratur om noen pasienter som er redd for å bli tatt for å mishandle sin egen tunge.

Navn: I. Hjellbrekke II.

Begrep: Hoxog - Det å ødelegge sin egen hjelm.

Navn: Harald Hoxog

Navn: Harald Hoxog I.

Navn: Frans Gebek

Navn: P. Frans Gebek


© 2020