Sist oppdatert: 04.02.2021 00:23:50
Venstre HøyreSiste
04.02.2021
03.02.2021
Januar 2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

03.02.2021

#Askvoll#Sjakk#Skriving
Jeg spilte nettopp en kamp mot heisenbrg7 på Chess24 hvor jeg egentlig bare trente, og brukte så mye tid at der jeg etter 2,989 minutt i en 3 minutters kamp med 2 sekunders økning for hvert trekk hadde bare brukt 13 trekk av i alt 45 trekk. Jeg vant utrolig nok kampen hvor det endte som vist under hvor jeg blant annet fikk en ny dronning i nest siste trekk og i tillegg hadde slått ut hans nye dronning:
Jeg spilte en kamp mot Albert5joyis på Chess24 hvor han ble frakoblet slik at jeg vant; det spesielle var at jeg hadde tatt dronningen hans og begge tårnene uten å miste noen av den typen brikker selv.
Jeg spilte nettopp en kamp mot CroMario på Chess24 hvor jeg hadde mange gode muligheter underveis og fikk dronning hele to ganger på nytt - det så litt mørkt ut en stund da jeg mistet et tårn, men kul kamp alt i alt. Jeg vant på grunn av at tiden gikk ut som var i utgangspunktet 5 minutter hver:
Jeg tar med et skjermbilde av avslutningen av en kamp jeg vant mot ymiglani2002 fra India på Chess24 - han resignerte etter at jeg tok ut det ene slottet hans med dronningen min som vist øverst til venstre på brettet; han hadde like før det skjedde et veldig tungt angrep imot meg som brikkene på brettet viser:Portretter:
Begrep, ord, sitat og setninger:

Sitat: "Vi er blitt schizofrene av dette her!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykopatiske pasienter som prøver å gå til angrep på psykiater ved å skape tvil, men begynte å innrømme å bli syk av det selv.

Navn: Edrag - Raggete klær. Består av ordet 'Ed-' og det engelske ordet 'rag'.

Sitat: "All." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som innser at de er imot absolutt alt og alle.

Navn: Edrag Gentlenot

Sitat: "Vi har bygget en satan-kirke for deg!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykopatiske pasienter som uttrykker seg.

Sitat: "Vi elsker å se et drept mannfolk!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som har et dårlig forhold til menn.

Sitat: "We hate all concepts of roses in the world says the ..." - Sitat til skjønnlitteratur om noen mindreverdige sjeler som har begynt å hate roser.

Sitat: "Der fikk vi i alle fall delt med litt av frykten vår!" - Sitat til skjønnlitteratur om et korrupt politikorps som blir redd for den korrupsjonen de har vært med på og forsøker å dele med den ved å skremme utenforstående.

Begrep: Kvammoss - Når en får et valg hvor utfallet i alle muligheter uansett er å havne i en massegrav.

Navn: I. David

Begrep: Aiaato - Oppstår når noen vil vise seg frem for en mester, men vil forsøke sverte selve mesterverket.

Sitat: "Det skal se ut som om du er plaget av noen andre enn blå." - Sitat til skjønnlitteratur om en situasjon med komplott hvor noen som merket seg med blåfarge plaget noen, men forsøkte å late som om de ikke plaget samtidig.

Begrep: Cavokim - En situasjon hvor en lege som har ulovlig fanget et menneske må lyge om at den er det samme mennesket for å late som om det er frisk.

Sitat: "Vi må skape et eget forlag for søppel!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som så noen som hadde et eget søppel hvor den plasserte ting som ikke passet andre forlag den hadde og skrek til at den hadde lyst å ha noe lignende selv.

Sitat: "Jeg skal leve med deg og ikke Augustus." - Sitat til skjønnlitteratur om en pasient som leser bibelen og begynner å fable om karakterer i den til sin psykiater.

Begrep: Vatanbok - En bok skrevet av noen som er i vatan og forsøker å kopere sin fiendes tekster.

Navn: U. Allsynaps

Navn: U. Feig den Fortapte

Navn: U. Sometime-Submitted

Navn: I. Båt den Redde

Begrep: Texeha - Det å ta en fiende akuratt der den angriper.

Navn: T. Søppel Texeha

Begrep: Petersøk - Det å søke etter sin fiende som puranoid schizofren. Synonym: Mosessøk.

Begrep: Mosessøk - Det å søke etter sin fiende som puranoid schizofren. Synonym: Petersøk.

Begrep: Boiabe - Det å egentlig skulle presse noen til å drikke noe, men drikke det samme selv.


© 2020