Sist oppdatert: 11.03.2021 23:54:46
Venstre HøyreSiste
11.03.2021
10.03.2021
09.03.2021
05.03.2021
04.03.2021
02.03.2021
01.03.2021
Februar 2021
Januar 2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

11.03.2021

#Askvoll#Sjakk#Skriving

Begrep, ord, sitat og setninger:

Begrep: Tilkeis - Når noen som holder seg til en konge forklarer seg til noen på en slik måte at det kan virke som om den er en med overordnet makt enn kongen.

Navn: General Harald Sminke

Sitat: "Søppel." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som snakker om ulike ting, og avslutter samtalen ved å si uttrykket.

Sitat: "Bare vask av alt så begynner vi på en ny sprut." - Sitat til skjønnlitteratur om noen fullstendig psykopatiske personer som vasker noe, for å begynne å sprute én gang til med en spesiell væske over en flate på nytt.

Begrep: Meto - Et begrep for to ulike personer hvor den ene er fullstendig overlegen og den andre er i en fullstendig fortapelse.

Sitat: "Den linjen kan jeg ikke gå for å skape hat!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forsøker å skape hat for noen, men som undeveis innså at den måtte begynne på nytt fordi det ble for hatsk selv.

Sitat: "Hold bare alt du vet av rot inn i hans kjell!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen fullstendig psykopatiske kriminelle som forsøker å rote til en hjelm som noen har på seg.

Begrep: Wikite - Når noen som hater noen så mye, at de lar seg fullstendig styre av det motsatte til den de hater, og samtidig forsøker å late som om en ikke hater i frykt for å la seg nettopp styre.

Begrep: Ladese - En situasjon hvor noen med en lidenskap for sjokolade markerer seg.

Begrep: Lafagima - Det å ha fått en lidenskap for å plage noen en hater fryktelig ved å bevege seg i dens synsfelt.

Begrep: Kiniva - Når et ord er på hele verdens befolknings bevissthet og jobbes med å bli dysset ned, og allerede ha et nytt ord klart til å nå verdens befolknings bevissthet om det foregående ordet blir endelig satt til side og videre den syklus som oppstår i en slik situasjon.

Navn: D. I. V. Kiniva

Navn: U. Lygiver Reise den Løgnaktige

Navn: U. Lygiver Gullivernot Reise den Løgnaktige

Navn: I. Midtrase

Navn: I. H. Bonecrackleague

Navn: U. Etuhad

Navn: Thomas Etuhad-Etilib

Sitat: "Vi fikk hat for ... for den norske befolkning!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen apekatter som hadde lært seg å snakke, og som bablet om ulike ting som de vanligvis snakket om, og som tilfeldigvis kom til å snakke om hat og den norske befolkning som uttrykket viser - de arbeidende ved klinikken hvor det hele skjedde kunne moret seg litt med hva som ble sagt, da det blant annet var så tilfeldig.

Begrep: Kosikoz - Sterke kvinner som har lagt under seg store befolkningsgrupper.

Navn: Mehammed the Prostitute

Navn: I. Mørkjaspjokke

Navn: U. Neckock Onepoint X.

Sitat: "Spit when we get out - we lost the original!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som har for vane med å gjøre noe spesielt når de forlater noen etter å ha angrepet de, men som må endre seg da de selv har fått hat for det de gjorde først.

Navn: I. Southam Peterless

Begrep: Yevacox - Noen som er fullstendig primitiv i tankelivet i forskjell til ordinære mennesker, der forskjellen blir sammenlignet med noe veldig verre enn det en hedning i forhold til det siviliserte sammfunn har blitt sammenlignet som.

Navn: U. Pilewant

Navn: Michael "Patre" Jordan

Begrep: Oano - Det å ha gjort noe så vondt at en får lyst til å ta selvmord da en ikke klarer å gjøre det godt igjen, eller drepe og hevne seg på den som eventult tilrådet å gjøre det vonde en har gjort.

Navn: I. Pope New I.

Navn: U. Spytt Despott Francis I.

Begrep: Hisaces - Det å ikke kunne leve en kultur for sivilisert hedenskap da en har vært motstander av hedenskap.

Sitat: "Du får ikkje lov til å tenke av politiet!" - Sitat til skjønnlitteratur om en gruppe med psykopatiske korrupte politibetjenter som forsøker å plage en god mann.

Sitat: "Det er jo her kvinner er!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykopatiske kriminelle som hater kvinner og angrriper slik uttrykket viser.

Navn: D. I. V. Complete the Handy

Navn: Martin Luther They-Dont-Really-Care-About-Us II.

Sitat: "Skal vi liksom ikke torturere!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykopatiske kriminelle som ikke klarer å leve et annet liv enn å torturere andre.

Navn: I. Biebstatus the Neck

Navn: Kjell the Best

Navn: Kjell den Beste

Navn: I. Samurai Athome

Navn: Muhummer - Den som påstår å være stor, men som andre ler av.

Begrep: Oifet - Noen som forsøker å ødelegge noens perfeksjon, men blir mobbet da selv ikke har det til tross for at de påstår å skulle ha en kultur for å ha det.

Navn: U. Juw Oifet the Imperfect

Begrep: Xorotr - Når en folkegruppe inntar en form for puranoid schizofren revolusjon på verdensbasis.

Begrep: Aezira - Når påstår at de kriger imot noen fordi de ble selv truet av offeret, men der de selv har truet langt flere og blir selv tatt av den samme form for krig.


© 2021