Sist oppdatert: 01.03.2021 23:05:56
Venstre HøyreSiste
01.03.2021
Februar 2021
Januar 2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

01.03.2021

#Askvoll#Sjakk#SkrivingBegrep, ord, sitat og setninger:

Navn: U. Spilloppelus

Sitat: "Bit i det sure eple ...!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som skriker.

Sitat: "Vi var på vei til å lyge so folk trudde da!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som er psykopatisk opptatt av noens andre sine verker og forsøkte å lyge, men fikk det ikke til.

Sitat: "Nå sprenger eg butikken opp om eg ikke får ...!" - Sitat til skjønnlitteratur om en terrorist som truer den butikken den tilfeldigvis har fått jobb på som utrykket viser.

Sitat: "Satan - vi er syk i hodet når de ser hvem han er!" - Sitat til skjønnlitteratur om puranoid schizofrene som i en periode der offeret blir respektert uttaler seg.

Navn: Salah Houdin the Question

Sitat: "Det er det mest irriterende som finnes!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen sinnsyke pasienter som snakker om hva som er mest irriterende eller ikke.

Sitat: "Vi MÅ ha plaging så kan vi kose oss med det i ettertiden!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske kriminelle pasienter som plager folk.

Sitat: "Vi jobber med å gjøre deg om til et nervevrak!" - Sitat til skjønnlitteratur om et korrupt politivesen som angriper en uskyldig mann.

Sitat: "Du får ikke lov til å drikke!" - Sitat til skjønnlitteratur om et korrupt politivesen som ikke tåler at en mann drikker, som heller ikke drikker mye, men veldig lite, og da veldig få mengder alkohol når den først drikker.

Sitat: "Nå vet vi at vi kan få han til å reise seg!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen forsøkte å torturere noen til å reise seg.

Sitat: "Det der må vi ut av sier André!" - Sitat til skjønnlitteratur om en som forsøkte å lage et torturapparat, men ble fanget i det selv, og skrek til når det innså situasjonen.

Begrep: Oadet - En samling av noen gjenstander en henger seg på bakpå ryggen til en annen og som minst består av følgende; to kniver og en bok.

Sitat: "Nå skal du legges inn ... for nå er vi syk!" - Sitat til en korrupt psykiatri som påstår at de skal legge inn noen som frisk da de selv er blitt syk.

Begrep: Kjellgrønning - En som ikke vet hvordan tekning virker, og påstår noe fullstendig galt om tenkning.

Begrep: Leliva - Noen som har utført en prestasjon innenfor emnet alkohol, og som derfor skiller seg ut fra andre vanlige som benytter seg av alkohol.

Sitat: "Du er booze!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forsøker å si noe stygt til en god mann som ikke har drukket på lang tid og har god drikkekultur og lager en litt dårlig setning samtidig hvor ordet 'booze' blir brukt.

Sitat: "Der føler de seg skitten!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen skitne folk som forsøkte å være symbolskt som skit i nærværende til noen og gav seg når de følte at de som skulle skitnes til liksom var det, men var det ikke.

Navn: U. Netherkland-Filth the Question

Begrep: Kopaie - Noen som ikke forstår seg på hvor utsagn kommer fra - eksempelvis om noen har sagt noe, så misforstå at det kommer fra noen andre.

Begrep: Sivivi - Det å ikke ha noen kvinnelige venner og samtidig true andre sine kvinnelige venner.

Begrep: Kokax - Det å ha glemt virkningene av alkohol og bli frustrert over virkningene når de først remomeres.

Sitat: "Vi driter i ord - kun gefühl!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som ikke lenger bryr seg som språk og ord, men kun følelse, og snakker delvis norsk og tysk.

Begrep: Vatanstreiker - En puranoid schizofren som har nesten blitt en fullstendig trell til sitt offer, men som lyger om å ha vært med på ting, og som derfor en kan utspørre om den faktisk har det og der en da kan se at den feiler i resonnement.

Begrep: Zimolt - En som får dyr til å begynne med språk.

Sitat: "Vi skal lyge om Verda, det er det vi skal gjøre her så alle tror vi har vært med på det!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forsøker å lyge om et forlag ved navn Verda, om hvem som har skrevet bøker på det.

Navn: I. Mannen Fullball Ruus

Navn: U. Hypotalamus Logbegin

Navn: Thomas Skittfitt-Renfitt

Navn: Einar Smygol


© 2021