Sist oppdatert: 09.03.2021 19:33:56
Venstre HøyreSiste
09.03.2021
05.03.2021
04.03.2021
02.03.2021
01.03.2021
Februar 2021
Januar 2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

09.03.2021

#Askvoll#Sjakk#SkrivingSkrevet: Mandag 08.03.2021: Jeg skal idag gå igang med å forsøke et annet nettspill nå bare for å ha noe å utfordre med med av og til og jeg skal forsøke kanskje Apex Legends, men må frigjøre litt plass på harddisken for å få det til. Jeg har i alt spilt 156 dager, 20 timer og 15 sekunder Fortnite som jeg også forsøkte å lykkes profesjonelt med - nå blir det bare for underholdning jeg skal forsøke et annet spill.
Kunst - 'Hold kjeft!":


Begrep, ord, sitat og setninger:

Sitat: "Det betyr at vi ikke er schizofren med den bok!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen schizofrene pasienter som påstår å ikke være schizofren når de ser på en bok tilfeldigvis som inneholder notat om sitt eget tap mot en fiende av seg selv.

Navn: U. Dyres

Navn: U. Zebreia

Begrep: Yawak - Det å sette spissen på to spyd sammen og lese opp et sitat fra en fiende sine notater samtidig.

Navn: I. Piano-Supreme

Navn: I. Ineyes Everytime den Beroligede

Navn: I. Asgeir the Best

Sitat: "Det er jo denne mann som er "the professor himself"!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen fullstendig tapere på intellekt, som plutselig oppdager mannen bak enormt mange viktige oppfinnelser, som de selv har kriget i mot i forsøk på å lure folk, men som til slutt altså oppdager mannen som har skapt oppfinnelsene selv.

Navn: Ingrid Alexandra den Ridde

Navn: U. Brynsår

Navn: I. Asgeir I.

Sitat: "It was created by magic!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som påstod at kunsten til en kjent kunstner var som magi.

Navn: U. Hatpav

Sitat: "Skal vi liksom se på skapdiggeri med egne ting, når vi går rødt selv!" - Sitat til skjønnlitteratur om fullstendig forkvaklede pasienter med virkelighetsforstyrrelser som sier at de selv "går rødt", og lager et nyord som er 'skapdiggeri', samtidig som de skriker i en gang på et sykehus for psykiatriske pasienter.

Navn: U. Otherspoem X.

Navn: U. Erobi Comp-Must

Navn: Harald Utve den Skrikende

Navn: U. Realran

Navn: I. Ikon the Good

Navn: I. Bryn den Sammenlignede

Begrep: Zefie - Når en stor verdenshersker kommer til et isolert miljø som er i en veldig dårlig forfatning, der mange har en spesiell form for influensa, og der videre folk utenfor det isolerte miljøet får samme type influensa på grunn av nettopp territoriet til verdensherskeren.

Sitat: "Vi har hjulpet han med det første ord!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen fullstendig fortapte djevler til en forfatter - djevlene har videre blitt fullstendig i sin fortapelse med forfatteren i forsøk på å lyge om tidligere ting forfatteren har gjort i fortiden, men der selve løgnen virker som et bevis for at de aldri har hjulpet forfatteren i det hele tatt.

Sitat: "Vi er redd for rettsaken og derfor skal du bli redd!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som er redd for en kommende rettsak og prøver å få sin motstander i selve saken redd også.

Sitat: "Då er du den største vitenskapsteoretiker i verden!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som er usikker på hvem som har skrevet et verk innenfor vitenskap, men forteller hva de synes om den som har skrevet.

Navn: Thomas Rettsal

Navn: U. Samirai the Flaw

Begrep: Daxafa - En gruppe som bevisst på grunn av sine svakheter later som om en av gruppens fiender er sin leder.

Begrep: Xooisa - Når puranoid schizofrene søker å få et helt register for alternative minner til minnene til sitt offer.

Sitat: "Vi skal ha et fullt register med et alternativ for alle dine minner!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen puranoid schizofrene som truer sitt offer med å skulle lage alternative minner for alle minnene til offeret.

Navn: I. Pung Master @Askvoll

Navn: U. Punggames the Loosing

Navn: Eemio - Når en rødmaling kritter, altså en del av malingen faller bort slik at en ser et underliggende beskyttelseslag, og den resterende maling omtales som den beste rødfargen.

Navn: I. Apex III. the Wounder

Navn: I. Apex III the Impressor

Sitat: "Politiet i vest er i harnisk!" - Sitat til skjønnlitteratur om et korrupt politivesen vest i et land som selv uttrykker sitatet.

Navn: U. Trainstation II.

Sitat: "Vi kan styre dette dyret!" - Sitat til skjønnlitteratur om et korrupt politivesen som omtaler mennesker i befolkningen i landet hvor de er for dyr og påstår de kan styre de - videre blir de svært angrende når de blir låst inne på livsstid og har ikke annet å tenke på enn løgnene de har kommet med.

Navn: U. Sedrikk

Navn: U. Vampyr Alltiblod Megløgn

Navn: Harald-Asgaut Asgeir I.

Begrep: Deuevo - Selve betenkningen om hvorvidt en skal kjempe mot en spesiell, når en vet den spesielle har kun svake fiender som stadig viser tegn på svakhet.

Begrep: Deuevopunkt - Et spesielt tegn under deuevo som gjør at en ikke velger å kjempe mot, men går heller med den som en vurderte om.

Navn: U. Deuevo Skittivaskemaskin

Navn: André 'Andrallen' Nen

Sitat: "Tror du vi óg skal ha eit lokk med drit på på hodet!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som forsøkte å ødelegge en hjelm som den etterhvert ble spurt om, og ble tvungen til å ta på sin egen leder - der de spurte seg slik uttrykket viser like før de måtte ta den på seg etter at de hadde latet en stund som om det var sin egen fiende som skulle bære hjelmen de selv hadde ødelagt.

Sitat: "Det er vi som har roet han ned!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykopater som påstår en som de plaget i syv hele år, i et tilfelle har roet seg ned på grunn av psykopatene selv.

Begrep: Eaveia - Det å ha plassert alle sine fiender i en bås og på den måten være nedtalende overfor noen som påstår at en på en tilfeldig måte skulle kunne ramme også noen utenfor båsen når de er i et visst territorium - der altså kun de innenfor båsen ble rammet som de skulle.

Navn: U. Lostlocal

Sitat: "Kanskje ikke det, men den andre halvparten var!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen forvirrede psykopater som forsøker å plagiere en forfatters verk og som etter et spesielt bevis får forståelse om at de ikke kunne ha skapt det lyger vilkårlig om hendelsen som om det da gjaldt andre deler av et verk likegyldig.

Navn: Dr. U Tier Iepaxe

Sitat: "Han drap han som skreiv ...!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som holdt seg til en fullstendig psykopatisk notorisk løgner som påstod den hadde drept en forfatter som skrev noen gode verk, men der realiteten var at det var løgneren som ble totalt fornedriget underveis i situasjon som hendte mellom løgneren og forfatteren - videre skrek noen usle personer som nettopp selv var bedradd av løgneren det omvendte av hva som hadde skjedd til noen som visste bedre.

Navn: U. Frans the Blasphemist


© 2021