Sist oppdatert: 28.06.2020 00:25:13
Vest/Venstre Høyre/Øst


27.06.2020

Jeg oppdaterer saken; 'Lov og Læring' også idag om jeg får tid - se gjerne sakssiden ved å trykke på bildet under:Hele førstesiden til 'Lov og Læring' er nå oversatt til engelsk! Gjerne se ved å trykke på bildet over og videre det britiske flagget.

Jeg har oppdatert vedlegget til 'Lov og Læring'; 'Måter å bli gjort fri på', til engelsk:Jeg har laget en skisse som viser enkelt hva rhyck er for noe - gjerne se ved å trykke på bildet under:Jeg har laget en skisse som viser enkelt hva rhyck er for noe og som er oversatt til engelsk - gjerne se ved å trykke på bildet under:Når jeg raskt ser på dette med Human Rights Watch, Amnesty International eller lignende med tanke på Rhyck og emnet asyl, som er nærliggende å prøve få til da det norske rettsystemet virker helt uinteressert i å følge sine egne lover, så åpenbarer det seg at Amnesty International er kanskje den mest treffende organisasjon på området hvor de vanligvis gir enkeltmennesker en mulig status slik at de begynner å jobbe med å se på løsninger for å redde - det som altså åpenbarer seg er det faktum at i min situasjon, som kanskje også ofte er tilfelle er at staten selv har begått lovbruddene; amnesti er videre det å skjule - jeg vinner på å vise, det motsatte av å skjule hva staten har gjort. Dette betyr at for å gjøre rhyck mer aktuelt er å vise hva staten har gjort av lovbrudd, for å øke sjansen for at noen ser det og hjelper til med rhyck - et amnesti er motsett; ser ut til å ha fokus på staten, for å eventuelt få staten til å i det skjulte kunne fjerne de vedtak, lovbrudds utfall de selv har gjort, og deretter løslate; i min situasjon uavhengig av hva Amnesty International jobber med, så er det å informere om lovbruddene staten har gjort, det som kan gi et godt utfall. Det er mulig at Amnesty International sin hovedvirksomhet har blitt omvendt beskrevet på wikipedia; men da 'amnesty' betyr 'hemmelighold', 'skjuling', så er det nærliggende at nettopp tilnærmingen til en situasjon som saken 'Lov og Læring' har at de ville begynt med å forsøke holde hemmelig det som har skjedd i saken og jobbe ut fra det; jeg vinner som sagt i min situasjon på å vise hva galt, hvilke lovbrudd, staten selv har gjort i situasjonen.

Opositen-Besprutes: Klassiker! Fullstendig psykiatri-klassiker! 'Den-som-har-fiender-Opositen! Jeg har eksempelvis ingen fiender kanskje, da de er innsøpplert alle sammen - ellers om de forsøker å\ riste på posen litt, så er det mest bare for min egne på en eller annen stimulimåte, eventuelt er de stille når jeg jobber, er, koser meg, eller lignende i forsøk av å stjele kanskje. Når det gjelder 'Har-Fiender-Opositen', så er den nok så full av fiender at den befinner seg i søppelposen og knuser seg med hverandre kanskje - all slags feider og styr, og uansett; om en ikke hjelper meg ut av fengselet, så får en i alle fall noen fiender, nemlig kanskje de som ikke befinner seg i posen --. kanskje. Jeg har i alle fall ikke andre enn de i posen som fiender eventuelt kanskje, og de er ikke farlige.
Opositen-Besprutes: Klassiker! I alle fall klassiker om det blir forstått kanskje. Psykiatrisk tilfelle av kanskje at djevler mest befinner seg i psykiatrien kanskje og at de har liksom sentrumsnerven av djevelskap kanskje; uansett kanskje; de påstår kanskje at når en først blir medisinert kanskje vil de gi seg og bli snillere kanskje, og så ikke plage lenger kanskje og late som om kanskje at det var på grunn av medisinen kanskje. Heh! Hææææææææ... Late liksom at medisin kanskje har en virkning kanskje... Sagt til noen altså som kanskje ikke har tatt medisiner kanskje...
Jeg kan legge til at for tiden er det litt kjedelige bilder i Opositen-serien, men det blir slik en periode spesielt da jeg er fanget for øyeblikket, så det blir meer kvalitet på bildebruken når jeg blir frigjort, kanskje før.

Opositen-Besprutes: Nok en Oposit; se bildet... Sagt kanskje etter at Opositen har blitt tatt i å bryte lover...
Opositen-Besprutes: En super klassiker! Likevel er det slik at det kanskje er en risiko-Oposit - det er nemlig fullstendig graverende hva Opositen idag har med seg; nemlig alle slags drapstrussler imot alle ulike slag av mennesker i verden - og derfor så er det slik at det kan være en risiko for meg selv også, men god politikk er god politikk, og redd for å ytre seg skal en ikke være, og derfor kan det ikke være unødvendig å legge den til kanskje bra, i og med at jeg også jobber med internasjonale emner idag, og da er det greit å vise en av mine styrker kanskje som er blant annet 'Nemaii', nettopp at jeg er en som har god politikk internasjonalt da jeg har mange venner jeg passer på både i tankelivet som i jobben ellers, noe ikke Opositen gjør, og derfor kan det gi meg en styrke, å vise hva en Oposit kanskje har gjort internasjonalt, og da kan det hende jeg raskere får hjelp til ting jeg trenger selv også kanskje.

{Opositen skal gjøres ferdig innen kort tid.}

Begrep, ord, sitat og setninger:

Navn: Go the Golden Snail

Navn: Bryn Ring Opose-Opose

Begrep: Énløgn - Én løgn funnet ved noen som gir grunnlag for å anta at den er en løgner en kan finne flere løgner ved.

Begrep: Vilblielsket - Noen som vil bli elsket av en.

Sitat: "We are picture people!" - Kan brukes til skjønnlitteratur om noen som forguder Germanske Folkeslag, og som ellers egentlig holdt seg til skrifter tidligere.

Begrep: Ordre-Justering - Noen som forsøker å justere noen andre sin ordre.

Navn: Sture Sand den Vonde Fele
Begrep: Damnesty - Det å gjøre kjent lovbrudd en stat har gjort som videre medfører at staten har blitt en ny-milits - den staten har gjort lovbruddet mot, får bedre mulighet til å få sine rettigheter ved damnesty.Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!


Siste
27.06.2020
26.06.2020
25.06.2020
24.06.2020
23.06.2020
22.06.2020
21.06.2020
20.06.2020
19.06.2020
16.06.2020
15.06.2020
14.06.2020
13.06.2020
11.06.2020
10.06.2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Artikler
Hemmeligheten
Saker
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste
Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT
© 2019