Sist oppdatert: 11.02.2020 18:26:51
Venstre HøyreSiste
10.02.2020
08.02.2020
07.02.2020
06.02.2020
05.02.2020
04.02.2020
02.02.2020
01.02.2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Hemmeligheten
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

10.02.2020

Opositen-Besprutes: Klassiker! En diktator-Oposit som ikke bare kanskje er diktator som om en slik litt motsatt den en kunne tenke seg å være kanskje, men så også imot sitt eget folk som diktatoren kanskje.
Dagens portrett: Jeg begynner herved idag med et nytt avsnitt i Ien; jeg savner nemlig litt flere bilder av meg selv i tillegg til naturbilder og derfor skal jeg begynne å ta portrettbilder. FOreløpig harjeg tenkt å ta slike ved å tenke litt på stil som jeg gjør i DIV for å gjøre det mer spennende - jeg tenkte på en spesiell stil når jeg tok dagens bilde, men husker ikke helt hva det var; jeg skal forsøke notere neste gang hvilen stil jeg kommer på og bruker.
Opositen-Besprutes: En Oposit som så ut til kanskje å synes det var kult eller stort - STORT - å kunne dille med, eller da bevege på, eller kanskje ha hatt kontakt med, noe av "kunsten min". Ikke imponerende, men kanskje litt tidig kanskje å notere med en Opositen-utgivelse kanskje. De tre grønne strekene er forresten en kladd eller rask skisse av logoen til Sår. Til utgivesekn har kanskje forresten Opositen fått den ene armen plassert på den ene foten og den øvrige fot og arm vet jeg ikke kanskje.
Opositen-Besprutes: 'Kors-inni-til-grønn-Opositene'! La oss si to Opositer fant tonen kanskje og satte seg på to ulike lilla ting med kors på, videre festet kanskje på vingene til mygg - kanskje Opositene var mygg også kanskje, og så videre inntil korset som befant seg inni Opositene var blitt grønne, så satt de der eller på en måte stodsatt. De to grønne korsene var kanskje som om T og + egentlig kanskje - uansett; kjipt for Opositene kanskje.Stil: Av-godtfolk-fri-nedlatende-stil. Stilen dreier seg om det at om en befinner seg blandt mange fiendlige, så vil en kunne oppleve ekstra berusning fra sine venner, godtfolk til å heve seg over fiender - i denne stilen vil en da få en slags fri nedlatende egenskap.
Begep: Dobbel-Trass - Noen som er trassig, mensom taper ved at den/de trassen var mot har så godt forsvar at de får et behov for å lage 'dobbel-trass'.

Begrep: Anger-argument - Et lett begrep som handler om at om en angrer på noe så lager en kanskje argument som løgn eller annet.

Begrep: Bei-brød - Et alternativt navn på lompe.

Opositen-Besprutes: Idag; 'Ho-ho-hi-hi-skrike-Opositen'! Begynte, initierte, skrikingen med 'Ho-ho-hi-hi', og så skrek til!
Skisse - Gud eller Vud - Johannes-spesial: Jeg har laget en ny skisse som viser noe som angår navnet 'Johannes' i forhold til problemstillingen til den originale skissen. Se gjerne ved å trykke på bildet under:Opositen-Besprutes: Klassiker: 'Mellomstoffs-Opositen'! La oss si det var et stoff mellom oss mennesker som også Opositer beklageligvis kanskje var en del av - så kunne Opositen ha kanskje vært så svak at den sa; "Save some of those - they take so long to create!"
Opositen-Besprutes: En Oposit fikk kanskje fullstendig sjokk når jeg tok et familiebilde (!), og fikk grunn for liksom kanskje å så "fullstendig i P", som om da skulle Opositen gjøre noe helt ultimatumsk. Bilde av Førde sykehus i bakgrunnen...
Navn: Sveit - Navnet 'Tveit' sine motstandere - 'S' kan da ansees som en slange, og endelsen er den fra navnet 'Tveit'.

Navn: Oposveit - Navnet 'Opositen' der de fem siste bokstavene har omsnudd 'n' til 'v', og resten bare omstokket - videre kan også '-Besprutes' legges til; 'Oposveit-Besprutes'. Det kan nevnes at i logoen til tegneserien kan lygetegnet den røde og blå streken ut fra P'en være et symbol for nettopp; 'Sveit'. Merknad: Oposveit er også da en motpol av navnet 'Tveit' fremdeles.

Begrep: Augusting - Noe som er så godt at det får folk til å si; "Det er for godt til å være sant!".

Setning som kunne vore brukt som introduksjon til en roman: "Eg ser jævlig ut, seier Harald." Dette som vart sagt, vart til og med sagt på fjernsyn.

Begrep: Sveitsle - Kombinasjon av navnet 'Sveit', og begrepet 'Veitsle' - den slags oppvartning en ved navn 'Sveit' får.

Begrep: Kjent-medlidenhet - Den slags medlidenhet noen en vet hvem er kan vente å få mer av enn de en ikke vet hvem er. Tillegg: Typisk ser det ut til å være at om en har sett noen mange ganger øker mengden medlidenhet selv om årsaken kan være den samme for noen som er kjent og noen som ikke er kjent.

Begrep: Viking II - En type viking som er uønsket i Germania og som blir sendt ut til en eller annen vik hvor den videre må klare seg selv. Tillegg: En kan forestille seg vikingskip med et tilleggs tilhengerskip med vikinger av type II i tilhengerskipet.

Begrep: Vrangnavn - Når en bruker et navn på feil ting.

Begrep: Haraldspause - En pause fra noen som heter Harald. Tillegg: En Haraldspause kan kanskje virke som et bevis for at en ikke skulle ha en ansatt ved navn Harald om en ved å utføre en Haraldspause ikke bruker navnet en periode for å unngå at eventuelle misforståelser skulle forekomme.
Stil: Engelsk: Change-demanding-along-treaths-and-violence-style Norsk: Endrings-krevende-med-trusler-og-vold-stil

Jeg tror den nye stilen skrevet over kan gi en del kul underholdning som DIV-utgivelser etterhvert.


Begrep: G-kill - Drap utført når en først bruker 'G', altså endring på konstruksjoner, og så dreper gjennom konstrusjonen.
Navn: Korn, Gro - Kvinnenavnet 'Gro' og etternavnet 'Korn'. Navnet er skrevet med etternavnet først slik at navnet blir av betydning; 'Kornet gror'.

Begrep: Levende Våpenskjold - Et levende vesen brukt som våpenskjold.

Begrep: Rojalt Levende Våpenskjold - Et rojalt levende vesen brukt som våpenskjold.

Jeg vil kort si om katten min at om noen vet hvem jeg er med tanke på tillitsforhold så er det den; jeg har passet på den i omlag 12 år; mat, helse, drikke, hygge med alt som har å gjøre med det å ha katt. Det kan minne om et vennskap selvfølgelig.Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019