Sist oppdatert: 07.02.2020 21:47:58
Venstre HøyreSiste
07.02.2020
06.02.2020
05.02.2020
04.02.2020
02.02.2020
01.02.2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Hemmeligheten
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

07.02.2020Begrep: SSF-Forløsning - Den forløsning når en har oppnådd en viss plassering eller annen strategisk målsetning. Videre gir en SSF-Forløsning et godt grunnlag til DCA-spillet.
Begrep: Forsvarsklar - Det å være klar til å forsvare seg.

Begrep: Parasitt-Bygg - Et bygg hvor det samles de som forsøker være parasitter på en høvding.

Begrep: Anti-Norsk - Om norsk er å være tilknyttet en høvding hvor det mentale, ånden blir sammenlignet med begrepet nord som delvis er en del av stedsnavnet; 'Norge', så er Anti-Norsk et begrep som kan brukes om de som eventuelt er imot, strider mot, høvdingen.

Begrep: Selvsadistisk Erfaring-Følelsestortur - Noen sadistisk mot seg selv som gjennom å presentere seg i miljø forsøker gi erfaringer til et offer, med mål om å gi tortur ved følelser knyttet til erfaringene.Viktigste formål med Fortnite er nå for tiden å komme meg til Champion League i Fortnite. Det er midlertidig en pause i Cup'ene, så jeg prioriterer det å øke Arena Points som videre vil kunne gi meg bedre grunnlag for å søke medspillere til laget mitt; Solo Champion.
Begrep: Puranoid Schizofren Tankeopphavsforstyrrelse - Puranoid Schizofrene pasienter som er forvirret angående hvor tanker oppstår.

Begrep: Øyeblikkskors - Et kors som brukes i et øyeblikk.

Begrep: Angerargumentasjon - En type argumentasjon når en angrer på den opprinnelige årsaken.

Begrep: Duo Puranoid Schizofreni - Når tostykker i som om i en dialog hvor den ene regisserer den andres Puranoid Schizofreni.

Begrep: Giddeløs-Tortur - En form for torturerende situasjon når noen i ens nettverk er så giddeløs; altså ikke orker å gjøre noe, så det blir en torturerende dårlig situasjon.

Begrep: Seksårsløgn - En påstått løgn etter at man ikke har løyet på 6 år. Tillegg: En ganske lang periode uten løgn - og spesielter det om begrepet brukes i en situasjon hvor ikke en gang det var en løgn.

Begrep: Extra Snapchat - Om noen ikke får lov til å si noe, så forsøker de kanskje å være ekstra raske.

Setning som kan brukes til skjønnlitteratur - et eventuelt råd; i introduseringen, hvor senere årsaken til hvorfor en ville ha en dialog kunne åpenbares litt og litt, spesielt med tanke på hvilket folk som den som snakket ville ha en dialog med, hvor det sistnevnte folk selv viste seg å ikke være interessert: "We need a dialogue first ..."

Begrep: Refleksivt besøksforbud - Et begrep som kan brukes ved eventuell vondkampanje hvor noen som begynte å terrorisere noen klager til politiet som videre gir feilaktig besøkforbud til det forsøkte offer for kampanjen - da er det refleksivt da det jo er det forsøkte offer som skulle ha fred fra terroristene.Jeg har idag opprettet en profil på Gamer.no for laget mitt i Fortnite, samt oppdatert informasjonen på min egen spillerprofil. Spennende å se fremover om jeg får lagspillere! Gjerne gå inn på Gamer.no og søk på laget; 'Š - Solo Champion / Solo Champions'.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019