Sist oppdatert: 06.02.2020 23:50:18
Venstre HøyreSiste
06.02.2020
05.02.2020
04.02.2020
02.02.2020
01.02.2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Hemmeligheten
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

06.02.2020

Grønnslekt - En del av ens slekt som er vond.

Grønnfolk - En del av ens folk som er vondt.

Grønn-vinn - Et begrep for det å unngå problemene tilknyttet grønnslekt, grønnfolk og andre slike unormale forhold.

Forrige søndag var jeg en tur til Førde for å besøke en slektning; veldig fint over fjellet fra Stongfjorden og innover Førdefjorden!
Begrep: Insomnicum Puranoid Schizofreni - Puranoid schizofreni som oppstår ved at parienten tror den er noen som sover.

Begrep: Killbeg - Det å be om at noen skal blir drept. Tillegg: Vedrørende salamkill kunne begrepet vært gjeldende.

Jeg gikk en tur i Askvoll sentrum og området på vei ned mot havnen hvor Atløy ligger på andre siden av fjorden. Jeg så noe som lignet svarte svaner, men fikk kun såvidt en film når de fløy fra havneområdet - samt av noen store fugleføtter som kanskje var fra dem.Begrep: DST-Monolog - En monolog som oppstår eller da vedvarer når 'Det Siste Testamente' er ferdig. Gjerne se Søppel forlag sin bakgrunn som viser min kommentar til boken '1001 natt II' som har fått bemerkningen; "Det Siste Testamente".

Jeg prøvde som sagt å ta bilde av de spesielle fuglene, men fikk ikke annet enn ellers fine stemningsbilder:


Det er fremdeles veldig kjekt med å skape ulike begrep, ord, setninger og så videre - det kommer jeg til å fortsette med, og for ordens skyld kommer jeg kanskje til å lage et eget avsnitt nederst i bloggen daglig, hvor eventuelle nye ord, begrep, setninger og så videre plasseres for seg selv. Følgere kan gjerne sende en melding om noen har noen innspill angående dette.

Begrep: Ektepaktsforstyrrelse - Når en av to i ekteskap begynner å få en personlighetsforstyrrelse knyttet til personligheten til den den er gift med.

En benk på vei til Storehaugen Borettslag - også kommentert i en Oposit idag som jeg på forhånd kan si har litt felles med 'Tom-Benjamin-Opositen den Skalla' å gjøre:Tar stikkontakten fra campingvognen inn i veggen:

Et bilde fra dataen av ikonet for det trådløse nettverkets signal - når det er én prikk og én strek så er det greit nett i campingvognen - da som vist på bildet under, selv om litt utydelig bilde:
Opositen-Besprutes: Jeg har laget en Oposit kalt; 'Glattsvins-Opositen'! Dersom en ser til benken medetpinnscin pålagt ut på ITAT.no,kan det være at kanskje pinnsvinet og haren var et slags symbol på kanskje noen som trodde de kunne levere ut P'en som om gulrøtter som snask - pinnsvinet kunne videreblitt et glattsvin da det ikke kunne være mulig.
Opositen-Besprutes: Klassisk! La oss si det var et hull på P, så kunne kanskje en Oposit vært med munnen sin på hullet, og videreforsøkt alt mulig spesielt - kanskje strekke seg og stjele kanskje vise noe i strekt område - hvem vet; merkelig.
Begrep: Kjempe-Stjerne - En som har få muligheter, men likevel velger en spesialisering på grunn av lidenskap eller annet engasjement innenfor én mulighet.

Begrep: Luksus-Stjerne - En som har mange muligheter, men likevel velger spesialisering på grunn av at det er én mulighet som er god.

Navn: Trygde-Benjamin - En Benjamin på trygd som forsyner flere med ulike goder fra sin trydgeordning.

Jeg vil si litt kort om meg privat at jeg ikke har drukket alkohol på omlag 9 år - jeg tror siste gangen var i 2010/2011. Det kommer en del refleksjoner angående dette etterhvert.Økte såvidt i poeng i Arena mode idag.
Begrep: 'Verum Quisquilia Nihil Transactione' - At det er en sannhet at noen utslettet i en søppelpose blir fullstendig overført til noen.

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019