Sist oppdatert: 10.01.2021 00:55:58
Venstre HøyreSiste
10.01.2021
09.01.2021
08.01.2021
07.01.2021
06.01.2021
05.01.2021
04.01.2021
03.01.2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

09.01.2021

#Askvoll#Sjakk#Skriving
Jeg spilte nettopp omlag klokken 18:30 en kamp mot stanguryev på Chess24 som jeg vant ved at han resignerte, gav opp, etter at jeg satte motstanderens konge i sjakk hvor jeg videre fikk mulighet til å slå ut motstanderens dronning.
Jeg spilte nettopp en kamp mot DamianGomez1 på Chess24 som ble ferdig omlag 00:50; den endte med at han resignerte i posisjonen som vist under. Det er litt kjekt å nevne kampen da jeg nå under innlæringsfasen ofte re3signerer selv og ikkie så ofte får resignasjon imot meg.Portretter:
Begrep, ord, sitat og setninger:

Sitat: "Nå begynner vi å skrive!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som i trass fordi noen andre er de som egentlig skal begynne å skrive begynner å skrive.

Sitat: Jared Jiran-Blackmatazz

Sitat: "Du kan berre drita i å gå rødt i denne verden!" - Sitat til skjønnlitteratur hvor noen prøver å true noen andre ved å omtale en gruppe som om noe rødt og videre noe den ikke kan ta del i.

Sitat: "Vi skal lyge til du tror det selv!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som har begynt å lyge så lenge at de har begynt å prøve å lyge til den som de løy om for å snu løgnen om.

Sitat: "... er hellig før rød og blå." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som snakker om et germansk land og grupperinger som kalles for 'rød' eller 'blå'.

Sitat: "Mitt navn er Tom André ..." - Sitat til skjønnlitteratur om puranoid schizofrene som lyger om sitt eget navn hvor offeret i en situasjon kunne ha hatt samme navn som meg; Tom André.

Sitat: "Skal vi liksom ikkje hete Tom André!?" - Sitat til skjønnlitteratur om puranoid schizofrene som lyger om sitt eget navn hvor offeret i en situasjon kunne ha hatt samme navn som meg; Tom André.

Sitat: "Vi spiser rett i P." "De tror han er seg selv!" - Sitat til bruk i skjønnlitteratur i en situasjon hvor noen psykopatiske pasienter spiser fra en 'P' som har vært til bruk for språkopplæring og der videre de påstår at noen elever ved en Høgskole tror at læreren "tror han er seg selv", men der sannheten er selvfølgelig at han er seg selv som er helt vanlig for mennesker.

Sitat: "Eg er Tom André." - Sitat til skjønnlitteratur om puranoid schizofrene som lyger om sitt eget navn hvor offeret i en situasjon kunne ha hatt samme navn som meg; Tom André.

Sitat: "Lat som om du har salutt til Tom André!" - Sitat til skjønnlitteratur om puranoid schizofrene som lyger om sitt eget navn hvor offeret i en situasjon kunne ha hatt samme navn som meg; Tom André.

Sitat: "Det er du som er syk - du tror du er deg selv!" - Sitat til skjønnlitteratur om psykotiske virkelighetsforstyrrede samt personlighetsforstyrrede pasienters tale.

Sitat: "Du har for stort navn!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som skryter indirekte av noen andre sitt navn.

Sitat: "Skal vi liksom ikkje kødde med den banan!?" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som sliter med maten.

Sitat: "Selvmord på en ny måte." - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som diskuterer hvorvidt de skal prøve å påvirke til en ny form for selvmord ved at de med sin personlighetsforstyrrelse har så lyst til å være sin egen fiende at de vil at den skal ta selvmord så de kan late som om de er den.

Sitat: "Hver gang han skriver skal vi plaga!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen dyriske pasienters tale.

Sitat: "Vi er en bande som skal drepe deg!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som får anfall.

Sitat: "Dette er vår kamp! Å lyge om deg!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som skriker om at de har en kamp.

Navn: Leon Love the Über

Sitat: "Skal vi liksom gi opp!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen helt uverdige som har vært i angrep mot noen, men er i ferd med å gi opp.

Sitat: "Vi har brukt det til å torturere folk!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som har forsøkt å utnytte andre sin kjærlighetshistorie.

Begrep: Kosiv - En situasjon hvor en fanger i fengsel noen som forsøker å skape hat mot ens kjærlighet.

Begrep: Naqiq - Når to hater den samme så mye at de møtes i miljøet rundt den.

Sitat: "Hold gående plaging!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som skriker.

Sitat: "Lag en ring!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som hater en ring.

Sitat: "Da skal du være rå med P!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen pasienter som gir råd til hverandre angående bokstaven 'P'.


© 2020