Sist oppdatert: 04.01.2021 01:43:17
Venstre HøyreSiste
04.01.2021
03.01.2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

03.01.2021

#Askvoll#Sjakk#Skriving

Godt nyttår alle sammen!

Sjakk: 01.01.2020 omlag klokken 10.00 spilte jeg en kamp hvor jeg fikk realisert 4 dronninger i en 3 minutters kamp mot att53! Jeg spilte også to andre kamper hvor jeg kunne fått 3 og 5 dronninger. Jeg vil også nevne en annen kamp 01.01.2020 der jeg spilte mot Rauts13 på Chess24.com som gikk i stalemate, draw ved at jeg i slutten av kampen valgte en hest i stedet for dronning når jeg fikk en bonde til motstanderens kant slik at han heller valgte å gjøre noe annet enn å ta ut den nye veldig viktige brikken der kampen etter på trekk etter gikk som sagt i draw (!).
Begrep, ord, sitat og setninger:

Begrep: Juleslusk - Noen som forsøker å være nedsettende for noen som er god når de er som en slusk selv.

Begrep: Bitchnot - Noen som har kneblet sine egne fiender på en slik måte at de er blitt medgjørlige.

Navn: Augustus the Strong

Sitat: "We must plan devilness!" - Sitat til skjønnlitteratur om vonde mennesker som sliter så mye med å få utøvd sin vondskap at de får et utbrudd hvor de finner ut at de må begynne å planlegge den.

Navn: Sverre Shitlock

Navn: Salomo System-Shit the Lost

Sitat: "Are you not afraid of loosing your perfectness?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som spør noen de påstår er perfekt.

Navn: Roger Roseknekk den Hatske

Sitat: "Vi skal hjelpe "me"." - Sitat til skjønnlitteratur om korrupte psykiatere som forteller at de skal hjelpe noens puranoid schizofrene som igjen i sine mest psykotiske perioder sier 'me', altså 'meg' på engelsk, når de later som om de er sin fiende.

Navn: Korah Trassnot

Navn: Korah Defiancenot

Navn: Terry Trass den Nye

Navn: Muhammad Obedient the Submitted

Navn: Kent Kameez the Washer

Navn: Snake Perfect-Imperfect the Seven Year Old

Navn: Snorre Norro

Sitat: "Dance like hookers ..." - Sitat til skjønnlitteratur der to ulike grupperinger som er i strid mot hverandre har en så overlegen gruppe at den andre gruppen som er blitt en liten gal gruppe uttrykker sitatet i villrede.

Begrep: Munkelib - Et samfunn hvor menneskene har en slik frihet at ingen behøver å bli munk. Fra det norske ordet 'munk' og det engelske ordet 'liberation' som betyr 'frihet' på norsk.

Sitat: "Vi skal være deg!" - Sitat til skjønnlitteratur om en situasjon hvor puranoid schizofrene sliter med å være seg selv. Sitat: "Vi skal knuse alt i verden!" - Sitat til skjønnlitteratur hvor puranoid schizofrene sliter med verden etter å ha vært imot en som trives der.

Begrep: Gissigga - En situasjon hvor noen som har vært innenfor rødt i et todelt demokrati med en rød og en blå side har begynt av en eller annen tvungen årsak begynt å bli en del av det blå.¨

Sitat: "He is to wise - we have to lie!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som har en fiende som er så vis, klok, at de prøver å lyge om den.

Navn: Einar Plask

Navn: Åsmund Løs-Hode

Begrep: Kulumulius - Det å være helt umulig for noen.

Navn: Kusimusius - Det å heve seg over begrepet; 'kulumulius'.

Navn: Åsmund Løs-Hode II.

Navn: Amund Spjess

Sitat: "Nå har vi tapt alt når vi ser hvor sterkt hans folk er!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen indignerte fiendtlige grupperinger innrømmer et tap mot et folk som er sterkt.

Begrep: Kjelleveik - Det å vanne en allerede ferdiglaget scene - til forskjell fra det å forme en scene med vann først og først deretter fargelegge scenen når det sistnevnte er en styrke.

Begrep: Pasphet - En som skriver noe som allerede er utlevd. Det motsatte av 'profet'.

Sitat: "Vi skal liksom komme i forkjøpet med noe skit!" - Sitat til skjønnlitteratur i en situasjon hvor noen prøver å lure andre om at de er smart ved å komme med noe tilfeldig før andre uttrykker seg. Skit betyr i sitatet noe tilfeldig.

Sitat: "Lat som om det er vi som har beskyttet ham!" - Sitat til skjønnlitteratur om noens fiende som brått vil prøve å bedra andre om at det er de selv som har forsvart noen som det er den andre siden i striden som faktisk har forsvart.

Navn: Luigi Littlelock

Sitat: Smålås - Det å være låst til et liv som liten.

Sitat: "La Tom André få tenke litt og så lat som om det er deg!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som snakker om en som tilfeldigvis har samme navn som meg sin tankevirksomhet.

Navn: Jacob Under-Catpiss

Begrep: Bosaga - En situasjon der noen har vært plaget på avstand og indirekte av et miljø som den havner i direkte kontakt med.

Sitat: "Skal vi liksom ikke skitne til mat!? Han har jo drept oss!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen psykotiske pasienter som i en spesiell sekvens innrømmer både en forbrytelse og en svakhet hvor de påstår å ha blitt drept.

Sitat: "Smelt inn i ..." - Sitat til skjønnlitteratur om noen så manisk opptatt av å skulle skitne til maten til noen andre så de får lyst til å smelte inn i den.

Sitat: "Hvordan kan du være med noen som har venner som blir voldtatt?" - Sitat til skjønnlitteraturom voldtektsforbrytere som er blitt så sinnsforvirret at de forsøker å voldta noen i et annet folk i forsøk på å prøve de ut på om de er med den rette leder.

Sitat: "Nå skal du slå vilt rundt sånn som vi gjør!" - Sitat til skjønnlitteratur om svært psykotiske pasienter som slår vilt rundt seg i sitt rom og forsøker å få andre til å gjøre det samme.

Sitat: "Vi er syk på ordentelig!" - Sitat til skjønnliitteratur om et korrupt politikorps som innrømmer å være syk.

Begrep: Folkevende - En type medisin til bruk i miljø med syke folkegrupper for å unngå å bli belastet selv.

Begrep: Sjakkprofet - Noen som kan forutsi sjakktrekk.

Navn: Fridtjof Frygd Førstesprut

Sitat: "Skal vi liksom høre på den driten til oss sjølv!?" - Sitat til skjønnlitteratur om noen pasienter så syk at de brøler til seg selv når de gjør eller sier noe.

Sitat: "Bare plag mat! Bare plag mat!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter under et anfall.

Sitat: "Are you going to write here and steal from us?!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen paranoide og/eller korrupte som forfølger en forfatter i et miljø.

Sitat: "Skal vi liksom ikke plage alt han gjør?!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som er ondartet mot noen spesifikke offer og utbryter sitatet.

Navn: Luigi Leis II.

Sitat: "Screw with all his rules!" - Sitat til skjønnlitteratur om psykotiske pasienter som skriker ordrer til hverandre imot sin psykiater.

Sitat: "Bli blå i stedet for og lat som om du har det kjekt!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som holder seg til fargen rød vanligvis som ikke klarer å gjøre det og som forsøker å eksperimentere med fargen blå.

Navn: Adam Ny-Sveit

Sitat: "I am King Darius!" - Sitat til skjønnlitteratur fra psykiatrien hvor en pasient plutselig med personlighetsforstyrrelser påstod den var en konge som levde for mange mange år siden.

Sitat: "We can control ..." - Sitat til skjønnlitteratur om en pasient som påstod den kunne kontrollere andre sitt internett på en måte som er umulig.

Sitat: "Perfekt inntil Adam som den neste kom." - Sitat til skjønnlitteratur om en situasjon der noen ved navn Adam skulle prøve å skitne til en annens renommé, men tapte der den seirende holdt seg i perfekt tilstand helt inntil og med en ny ved navn Adam kom på banen og skulle prøve også.

Navn: Trygve Hatetorture-Nicht

Begrep: Likfast - Det å holde seg i en spesiell posisjon på en måte som om det gjaldt livet.

Navn: Fredrik Svartebok-Sante

Navn: Helge Hodeskalle

Sitat: "Skal vi liksom ikke drepe denne mann!? Jo!" - Sitat til skjønnlitteratur om psykotiske pasienter som er voldelige.

Sitat: "Then I feel like a god!" - Sitat til skjønnlitteratur fra psykiatri hvor noen pasienter forteller om at de føler seg som en gud når de plager andre.

Navn: André Restart

Navn: Ber Tolstoy

Sitat: "Vi skal skape hat for alt du vet!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som lider av tvangstanker omkring et menneskes liv og utbryter sitatet.

Navn: Vud Gift

Navn: Ingmar Førde-Iran

Sitat: "Du skal drepast for å ha skapt vakre ting!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som ikke tåler andres godhet og uttrykker sitatet.

Navn: Adam II.

Navn: Oliver Fant Bakkjer-Forén

Navn: Kjell den Rike

Navn: "Vi må bli venner med han for å drepe han!" - Sitat til skjønnlitteratur om ekstremt psykotiske pasienter med virkelighetsforstyrrelser og en bestemt fiende de forsøker finne måter å fjerne, og som uttrykker sitatet.

Sitat: "Vi kommer ut av deg som deg selv!" - Sitat til skjønnlitteratur om ekstremt personlighetsforstyrrede og schizofrene pasienter som påstår uttrykket.

Sitat: "Den evige fred er ikke din - den er vår, når vi har løyet om alt og snudd!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter med alvorlige og omstendelige virkelighetsforstyrrelser og mani som blant annet forklarer om sine planer som vist i uttrykket.

Sitat: "Vi liker vondt vi!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som begynner å bli så korrupt at de påstår å like vondskap.

Sitat: "Vi liker ikke mennesker - kun stein." - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter i trass som uttrykker seg.

Sitat: "Vi behandler tankene dine som ekte og ... " - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter med en type virkelighetsforstyrrelse hvor de behandler andre menneskers tanker som virkelige hendelser.

Navn: Martin Neck Matadorless

Navn: Thomas Bite Precock-Pastcock

Sitat: "Skal vi liksom ikke bite på juleaften!?" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som begynner å miste kontakten med realiteten og i tillegg til å være voldelig manisk har perioder med useriøsitet, tulling.

Sitat: "Elsk at venner lider!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen vonde mennesker sine svært oppsiktsvekkende uttrykk.

Sitat: "Jeg spyttet på min sønn!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen ustabile som angrer seg på sin oppførsel.

Sitat: "Vi prøver å holde deg i sterk positur bak deg selv!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som strever med å prøve å plassere en fiende av seg selv i visse posisijoner iforhold til seg selv.
Sitat: "Vi skal få han til å frese av hver setning!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som hater en forfatter og snakker om hvordan den skal gjøre det vondt for forfatteren å skrive.

Begrep: Butner - En butler som hater å servere.

Begrep: Vatan - Det punkt når en med puranoid schizofreni begynner å gå med sin egen fiende uten noen form for motstand involvert.

Sitat: "Vi skal bare holde rosene i hevd!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som kriger imot noen som har et spesielt forhold til roser og som påstår uttrykket som i at de vil prøve å stjele de.

Sitat: "Eg skal hjelpe deg!" - Sitat til skjønnlitteratur om noens fiende som innrømmer å være fortapt og klynker sitatet.

Navn: Paul Vatan-Wall

Begrep: Heraldukk - Når noen flagder, promoterer, sin fiendes heraldikk.

Sitat: "Vi MÅ lyge." - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter i full fornektelse.

Sitat: "All your ideas, all your thoughts, all of you!" - Sitat til skjønnlitteratur om svært maniske pasienter som lider av en personlighetsforstyrrelse hvor de prøver å kopiere noen og uttrykker sitatet i en situasjon av dyp mani.

Sitat: "We are trying to creathe hate in you!" - Sitat til skjønnlitteratu om pasienter som eksperimenterer med hat.

Sitat: "We are trying to make him hate his friends!" - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som strever med hat.

Navn: Helge Mifis

Sitat: "Beste kløyvdufta." - Sitat til skjønnlitteratur om noen merkelige folk som liker duften av noe kløyvd.

Sitat: "Det er du som gjør det i din kjell!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som omtaler 'kjell' som om en hjelm, der de videre er usikker på hva de gjør i den.

Navn: Ale - Ikke ørn. En variant av navnet; 'Are'.

Navn: Ale Ae

Sitat: "Åh! Så deilig å se hvem jeg er i mitt neste liv!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen virkelighetsforstyrrede som omtaler en oppfatning om at de tror på et liv etter døden.

Sitat: "Reis deg opp og bare vær stygg på alle måter!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen pasienter som ikke klarer å oppføre seg.

Sitat: "Fint om han kaller seg Knut fordi da kan vi drepe han på en bestemt måte!" - Sitat til skjønnlitteratur innenfor krimsjangeren hvor noen ved navn Knut blir plaget av noen torpedoer.

Sitat: "... vet vi ikke hvordan vi dreper enda!" "He got his name pre-plan!" - Sitat til skjønnlitteratur innenfor krimsjangeren hvor noen forsøker å skape en plan for å drepe noen, og der de samtidig er veldig opphengt i navn og at planen skal gå ut fra navnet til offeret.

Navn: Inge Inntrakk

Navn: Nusja - Det å være på framsiden av noen.

Navn: Nusja Mot

Navn: Nusja Vreng

Sitat: "We are so hateful let's wait!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som er så hatefull at de får lyst til å bare vente på noe i frykt og forventning om at noe skal endre seg.

Begrep: Profati - En falsk form for profeti hvor en selv forsøker å skape det den forutså.

Navn: Leiv Langpust

Begrep: Fæs - Falsk fis.

Navn: Leif Totu

Navn: Kjetil P. Varg

Navn: Leif den Unnskyldende

Sitat: "We die by you." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som merker at de begynner å miste seg selv og prøver å skylde på noen.

Sitat: "Many people are doing what you are doing and you are the best still." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som innrømmer overfor noen at de er best i verden i noe.

Navn: Augustus Chess

Navn: Ed Leb

Navn: Rich the Living

Navn: Aista the Separated

Begrep: Mediafis - Noen som tror de er veldig bemerkelsesverdig fordi de er i et medium som favner selv om ikke betydningsfullt.

Begrep: Qwor - Helt hinsides vondskap. Merknad: 'Q' leses helt glutteralt.

Navn: Will Gottmittel Vondlatent Vond

Navn: Ed "The Protestantic Reformator" Ruus-Tveit

Navn: Erik Gamle den Pefekte

Begrep: Lepal - En situasjon hvor noen som er fullstendig vond har en falsk utstråling som å være god.

Begrep: Bønnesvik - Det at noen i ens eget folk sviker den som har overvunnet folkets fiender ved å samarbeide med nettopp fiendene - det kan ikke forsvares da den seirende allerede har bevist at fiendene kan bekjempes.

Begrep: Humbugperfeksjon - En situasjon hvor en euforisk opplever at humbug er perfekt.

Sitat: "Du er en tyrann!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som lyger om en god leder i forsøk på å plage.

Sitat: "Kor e' slott!?" - Sitat til skjønnlitteratur om virkelighetsforstyrrede pasienter som forveksler et sykehus med et slott.

Navn: Angel Redsword Qwormark the Imperfect

Navn: Stian Side Whitesword Qwormark

Begrep: Drømmetap - Det å få en slik form for svakhet at en ikke tørr å drømme om noe.

Begrep: Livdag - Når noen trodde noen kun var ideell og oppdager at de lever.

Navn: Syr den Intime Syrer

Navn: Thomas Yeswhite Seyblack

Begrep: Vennebitch - Noen som er venn med noen og lider for det på en dårlig måte for en selv.

Begrep: Gravleif - En djevel så renommert at den fremdeles er omdiskutert og derfor latent i lang tid etter døden.


© 2020