Sist oppdatert: 05.01.2021 22:50:17
Venstre HøyreSiste
05.01.2021
04.01.2021
03.01.2021
Desember 2020
November 2020
Oktober 2020
September 2020
August 2020
Juli 2020
Juni 2020
Mai 2020
April 2020
Mars 2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Aksjoner
Artikler
Galleri
Hemmeligheten
Saker
Skisser
Utgivelser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

05.01.2021

#Askvoll#Sjakk#Skriving

Sjakk: Jeg vant en kamp mot HakanYlmas på Chess24 med en veldig kjekk enkel sjakkmatt klokken omlag 04.05. Jeg øver meg på en ny strategi og har fått meg et spillernavn; 'The Stranger', og strategien lyktes veldig fin under trening - så jeg vant under veldig enkle omstendigheter hvor jeg nesten ikke vurderte strategi underveis, men bare koste meg og tok ting etterhvert i kampen.

Sjakk: Jeg fikk nettopp to nye dronninger i en kamp mot rasa108 som absolutt skulle ha gått til seier for meg, men som gikk til uavgjort da jeg satte han i en låst situasjon som ikke var sjakk matt - dette på grunn av manglende kunnskaper, men nå lærte jeg kanskje en gang for alle at en må alltid sette kongen i sjakk for å få sjakk matt.

Tre portrettbilder: Jeg tok bilde av pannen, løftet opp hodebåndet litt, fordi på venstre pannedel fikk jeg plutselig ikveld et betent område, som om det skulle lage seg en kvise, men det har nå roet seg ned. En kan se området i det øverste portrettbildet som har mye metning, saturation der en kan se en rosa flekk i det lilla.
Begrep, ord, sitat og setninger:

Begrep: Simmavo - Utstøtte fra ens eget folk fordi de er så dårlig at de trekker folkets rykte ned.

Begrep: Nebe - Neke gjort som typisk innenfor det som kan omtales som rødt eller blått.

Navn: Thomas Kjell Dale

Sitat: "Vi skal lyge til evig tid!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen løgnere som har blitt fullstendig trassige.

Sitat: "Han stjeler seg selv!" - Sitat til skjønnlitteratur om virkelighetsforstyrrede pasienter som skriker ut om noen de er psykopatisk opptatt av.

Sitat: "Du skal drepes bjørn!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som ikke respekterer livet i naturen og som skriker imot bjørn.

Navn: Bjørn Berpiel

Begrep: Maksugemerke - Et merke i huden om en har sugd så mye at det begynner å ligne en vorte.

Navn: Luigi Log

Navn: Silje Sjakk den Allmektige

Navn: Stian "The Vicious" Out

Navn: Stian "The Qwor" Out

Navn: Gerhard Almighty the Cat

Sitat: "We have to become strangers!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som spiller mot noen som spiller på en spesiell merkelig måte omtalt som fremmed og som utbryter at de må bli "fremmede" de også for å møte motstanden.

Begrep: Livtrekk - Et trekk en gjør i sitt ordinære liv. Tillegg: Et begrep som minner om det tilsvarende for sjakk; sjakktrekk.

Navn: Tale Vatan

Navn: Tale "Tilsvarende" Butner Vatan I.

Sitat: "Nå vet vi det: Vi går inn i vatan-modus, og så går ut igjen!" - Sitat til skjønnlitteratur om ranere som i sin svakhet omtaler seg seg selv i forhold til vatan.

Sitat: "De må klara seg sjølv uten meg." - Sitat til skjønnlitteratur om noen som snakker til noen som de kommer til å angre på at de truet med en slik situasjon like etterpå.

Sitat: "Nå later vi som om vi er deg til og med i sjakk!" - Sitat til skjønnlitteratur om noen som later som om de er noen og har begynt å gjøre det også når noen spiller sjakk.

Navn: Sverre Svikgar

Begrep: Lalal - Det å være av halvt utenlandsk opprinnelse.

Begrep: Qoso - Noen som ikke omtales som en fremmed i sjakk.

Begrep: Petix - En form for strid mellom klaner som kan oppstå om en psykiatri blir korrupt og kun legger inn de som ikke er på den innleggendes klan sin side.

Begrep: Vatantrell - Når en trell begynner å dele med sin herre etter å ha vært en fiende, men ankomt vatan.

Sitat: "Du skal drepes for enhver pris." - Sitat til skjønnlitteratur om pasienter som ikke ser ut til å forbedre seg.

Sitat: "Vi er tankens kraft!" - Sitat til skjønnlitteratur om puranoid schizofrene som omtaler sin fiendes tankevirksomhet som de selvfølgelig ikke har noen kraft om.

Sitat: "Vi må ha ny agent!" - Sitat til skjønnlitteratur om et korrupt politivesen som innser at de må ha en ny agent.

Sitat: "Du er en vatantrell i ditt eget liv! Du gjør nettopp det du selv vil!" - Sitat til skjønnlitteratur om egentlige vatantreller som i trass forsøker å snakke vondt om sin fiende.

Sitat: "Om noen går inn på den siden så blir de innlagt!" - Sitat til skjønnlitteratur om korrupt psykiatri som påstår at de som går inn på en spesiell internettside skal bli innlagt.

Navn: Leif Vocal-Vatan

Navn: Barbara Neke den Levende

Navn: Barbara Nebe den Døde

Sitat: "Slutt med å voldta!" - Sitat til skjønnlitteratur om en konge som gir befaling etter å i en årrekke ha hatt gående en ordre om voldtekt av visse folkegrupper.

Navn: Dr. Death Sorrymac


© 2020