Sist oppdatert: 04.03.2020 19:53:49
Vest/Venstre Høyre/ØstSiste
04.03.2020
03.03.2020
02.03.2020
01.03.2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Artikler
Hemmeligheten
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

04.03.2020

Navn: Ali Skrivetøs - Overført betydning: Noen som egler seg inn på andre for å utnytte makt den ikke har selv.

Begreo: Synlig Bakgang - Det å synlig gå bak ryggen på noen. Eksempel: Begrepet vil kunne bety at en ikke går bak ryggen fordi en eksempelvis er redd.

Begrep: Sprutereim - Så rein at en erklar til å sprute.

Motspruts - Om en er så opponent, motsatt noen som er spruterein at en til og med er så langt fra spruterein som mulig.

Begrep: Overhat - Noen som forsøker å lage hat for noe over noe annet.

Årsmøte for Askvoll Vel 27.02.2020: Jeg var på årsmøte med Askvoll Vel 27.02.2020 - og det var kult å få bli kjent med litt flere i Askvoll; blant annet hilste jeg på Astri Rege som er leiar i organisasjonen. Ordfører Ole André Klausen holdt tale også Ann Kristin Nes. Vi fikk servert sveler og kaffe, og jeg tok noen bilder som vist under. Det var et offentlig møte for innbyggere i Askvoll, men da jeg er ganske ny i Askvoll og ikke har spurt noen i organisasjonen om å ta bilde, så har jeg lagt på en tegnevirkning så ansikt ikke blir tydelige:
Sitat: "Alexandra lost." Kan brukes til skjønnlitteratur hvor en kan se for seg at noen ved navn 'Alexandra' er motsett seg selv, og derfor 'kriger mot mann i stedet for å 'verne' som navnet egentlig betyr, men så da igjen; taper den som kriget.

Begrep: Grenløgn - Noen som vet at de vil få problemer med å lyge og forsøker å fordele videre løgnen i ulike forgreninger for å gjøre det vanskeligere å fjerne den.

Opositen-Besprutes: En 'Nakke-Om-Opositen' som kanskje forsøkte å mobbe om nakkebevegelser kanskje, men satt jo selv å rørte på sin egen nakke (!).
Opositen-Besprutes: Klassiker! Aldeles-Klassiker faktisk! En 'Livsviktig-Alvor-Oposit', som om på ski har to slags linjer koblet til benene kanskje - de neste timene skriver jeg et spesielt dikt, så kanskje den kommer tilbake da frykt for diktet var grunnen til at den kom for kort tid siden. En slags livsviktig sfære av alvor og fokus på å gjøre noe mot, altså lyge om diktet er årsaken ser det ut til - som omr edd for å dø og helt fokusert som om livets viktigste arbeid (!). Hehe.
Begrep: Reitsle - En type veitsle.

Opositen - Hypotetiske Psykiatriske Innleggelsesruter #6 - 'Psykopatisk motmani og Virkelighetsbrist': Kanskje en pasient #9 ble så ekstremt motmanisk mot noe at den kanskje stod i sengen i redningsambulansen når den ble innlagt, og videre en pasient #10 fikk inn signaler, men ble redd for pasient #9 sin helse, så den videre i sin virkelighetsbrist kanskje ble innlagt også og ble liggende i samme seng. Pasienten som ble stående innlagt, kunne kanskje ha føttene spent fast i reimene i sengen.
Opositen - Hypotetiske Psykiatriske Innleggelsesruter #7 - 'Psykopatiske trekk ved nevrose, og mulig vanlig vrangforestilt': Pasient #10 mulig stående som pasient #9 fra rute #6, og videre pasient #11 som mulig vanlig vrangforestilt liggende også mulig noe seksuelt begjørende som egenmedikasjon, som kanskje rever et ekstra lag mellom stående og liggende pasient.
Dagens sted: Jeg har idag tatt bilde av et nytt sted ved kaien i Askvoll; det er en slags strandkai de har laget til som om et litt ekstra koselig sted å legge til for småbåter eventuelt bading og avslapning for flere om sommeren. Ganske stilig, men litt merkelig plassering så få bruker det tror jeg.
Dagens mat - Sjelden med skummet melk, oftere Bounty, men perfekt sammen til et måltid når det er 40% avslag på prisen:
Jeg var innom YX Askvoll for å gå på toalettet, om mulig sjekke om den nye artikkelen min tilsendt Firda som heter; 'Eksludering på godt og vondt' som blant annet kritiserer stasjonen og som på en måte viser en skammelig oppførsel, samt hente en kopp kaffe - nesten som om veitsle fra eldre tider som nevnt i blant annet Fagrskinna (!), der nå eieren av navnet også eier Lade Gård etter det jeg kjenner til.
Begrep: Sykt Kongerike - Et kongerike som er sykt.

Begrep: Syk Monark - En syk monark.

Begrep: Pati-Monarki Paragrafer - Paragrafer i en monarkisk lovsamling som omhandler en selve monarkenss helsetilstand, som blant annet gjelder ved sykdomstilfeller.

Sitat: "Å ha rein karri i posen." En setning som kan brukes lignende; "Å ha rent mel i posen."

Opositen-Betisses: 'Gul-Opositen! Sa kanskje under urinering som en guldjevel; "... som om jeg har piss på buksen!" kanskje helt lignende, mens den tok seg til buksen. Lav-kvalitets-pissing uansett. Hehe.
Jeg ser for tiden etter spillerom, altså et rom å spille Fortnite i nå som profesjonell gamer som jeg er i virksomheten ved Imponer - ved følgende næringstun er der fortsatt ett kontor ledig.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019