Sist oppdatert: 02.03.2020 22:42:27
Vest/Venstre Høyre/ØstSiste
02.03.2020
01.03.2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Artikler
Hemmeligheten
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

02.03.2020

Våren er igang!

Noe som minner om Yeloy - fra pubcafeen i Askvoll:


Navn: Mijo... - Om noen har et navn som begynner med; 'Mo...', men vil at det skal være annereldes kan finne på å bruke navnet som vist.

Begrep: Grønn Mestring - Noen som mestrer noe som ikke nødvendigvis er fornuftig, men likevel gir mestringsglede. Eksempel: Barn som skånes for alvor for voksne og mestrer et spill som ikke nødvendigvis er fornuftig, men kjekt å mestre.

Begrep: Grønnbygg - Noen som forsøker å bygge på noe for å være til last for andre.

Navn: Binder - Å merke noe som skal fjernes. Tillegg: Om en ser for seg et hjul som om at alt er i orden, så kan Binder ansees som at der har oppstått to hjul hvor det ene blir forsøkt fjernet. Videre har de ved navn Binder en grønn prikk mellom øynene som symbol for tilstanden å forsøke fjerne noe.

Begrep: Fattig-Bogask - Noen som nærmer seg fullstendig Bogask og går "fra hånd til munn" med ulike ting fra søppel; en kan derfor si; "fra hånd til munn 'i søppel'".

Begrep: Grønnkolleksjon - En kolleksjon av flere grønne ting som for en Fattig-Bogask virker greit.

Setning: "Førde smelter!" En setning som kan brukes til sjønnlitteratur.

Begrep: Lavrangs Gatesjel - Mennesker på gaten som har forkvaklede forhold til styrer i foretak.

Opositen-Besprutes: Klassiker! 'Synkron-Søppel'! En Oposit som bevger seg synkront med søppel, og som "måtte gi seg" underveis! Men da den gav seg begynte den å kanskje lyge om situasjonen; det den så forsøkte den puranoid schizofrensk å lyge om - videre kanskje ble den så hatsk hele situasjonen ved at den sa ofte; "å så ahtefullt!", og så videre kanskje. Jeg snudde kanskje opp-ned den ene figuren; pasient #22 som den også kalles i Søppel forlag bakgrunn, og så følte den behov for det samme! Hehe. Kanskje. Hehe.
Begrep: "Mi." Hatuttrykk for begrepet "meg" - kun midlertidig uttrykk.

Begrep: Egstyr - En situasjon hvor en reiser som lignende ferie, men også arbeider.

Begrep: Egstyrer - En som er på egstyr.

Begrep: Størreløgn - Noen som lyger om det å bli større.

Begrep: Gammel Renhet - Renhet i tidligere tider.

Begrep: Slottslig Ulovlig Prosti - Et ulovlig prosti utført ved et slott.

Begrep: Slottslig Ulovlig Prosti Eliminert - Et slottslig ulovlig prosti eliminert.

Begrep: Følelseskunstner - En kunster med emne følelser.

Begrep: Merbry - Noen som bryr seg mer om noe enn andre i en situasjon der de faktisk forsøker å plage noen med det de holder på med (!).

Begrep: Sugmot - Noen som suger noe som de egentlig ikke liker.

Begrep: Smånettsirritasjon - Nettverk som småfolk bryr seg veldig om å forsøke irritere. Tillegg: Et midlertidig begrep. Eksempel: Til forskjell fra lyn som kanskje større folk bryr seg om.

Setning: "Litt om litt." Dersom en eksempelvis skal blurpe en hel vise, men der den som skal høre ønsker litt og litt, så er det en poitiv bruk av setningen å også blurpe litt og litt, og ikke ta hele blurpet på en gang.

Begrep: Australske vinder - Vinder fra Australia. Eksempel: 'Mike Points' kunne vært navnet på en Australsk vind.

Begrep: Verdensvevprøvd - Noen som har prøvd hele verdens vev mot noen i strid. Tillegg: Ved Ragnarok kan dette forekomme.

Begrep: Verdenshevnkom - Hevn fra misførnøyde i hele verden om den som har utført verdensvevprøvd fortener straff.

Begrep: Gispelatter - En spesiell latter når en gisper litt etter luft underveis i latteren.

Sitat: "Fra spann til munn." Noen som er så lav og innsøpplert at de blant annet spiser ting i søppelposen.

Jeg tar med et bilde av bakgrunnen til mobiltelefonen min idag bare fordi jeg tilfeldigvis synes det var skikkelig kult idag:
Navn: Trond Bjørn Ulvestad

Navn: Upid - Et navn noenlunde omvendt; 'Dowid'.

Begrep: Touch-S - En 'S' som forsøker å ta på andre. Et midlertidig tullebegrep.

Sitat: "Uten poeng." I Det Gode når ressurser forvaltes av poeng, kan en i stedet for å si; "Helt gratis!" eller lignende angående penger bruke det nevnte sitatet.

Begrep: Lokal Kjendis - En kjendis lokalt et sted. Eksempel: Jeg har skrevet i Firda, en lokalavis, i Sogn & Fjordane, nå fylket Vestlandet, og tilfeldigvis en dag i Førde så i samtale med en politibetjent husket han meg igjen på grunn av artikkelen jeg srev hvor han sa navnet; "Tveit.", og da følte jeg meg litt som en lokal kjendis.

Opositen-Betisses: Klassiker! En Oposit sa kanskje til meg; "Kun Verden.", som om at jeg kun hadde verden (!) - kanskje er dette noe av det beste vi har hørt fra en Oposit, en fiende - så supert å legge til. Det kan merkes at Narvesen gikk konken kort tid etter, så kanskje Opositen ikke likte å si det egentlig. Hehe.
Jeg har tatt turen til Førde og i det følgende er noen bilder fra turen. Det første litt morsomt fordi diktet; 'Det Beste' i 'Min kjærleik til deg (Forsvar)', skrev jeg og så tenkte jeg på 'Best' stasjonen i Førde først etter at diktet var ferdig og morsomt om der hadde vært en kobling under skriving til stasjonen, men det er det nok ikke, og så når jeg uansett så følgende skilt fikk jeg lyst til å ta bilde:
Det er ikke et så veldig fint bilde, men morsomt i situasjonen.

Firda Billag ser ut til å fylle 100 år i år så jeg tok bilde av et sitat på en Firda buss med rutebilstasjonen:Narvesen er stengt og etter det jeg er fortalt er det usikkert om det åpner en ny kiosk:
På turen til Førde måtte bussjæføren rygge en ganske lang distanse i møte med et kjøretøy - en ganske brå, høy skrent nedenfor veien og en del snø:

Navn: Espen Ø.

Navn: Haralade

Opositen-Besprutes: Enda en bite og annet Oposit kanskje: En 'stramm-falske-tenner-i-nevene-og-motta-P-i-hode-som-spruter-noe-Opositen eller lignende.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019