Sist oppdatert: 02.03.2020 13:24:11
Vest/Venstre Høyre/ØstSiste
01.03.2020
Februar 2020
Januar 2020
Desember 2019
November 2019
Oktober 2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Sår
Søppel

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Artikler
Hemmeligheten
Skisser

Over 18 år

Fortnite Lag

Ordliste

Avtaler
Utvikling
Prisliste

Bli VIP

Stamtavle
Om ITAT

01.03.2020

Begrep: Mantimodi - Navnet 'Mamodi' ment å være mot noen. Tillegg: Ofte blir det som er; 'Ma' i Mantimodi og Mamodi også forsøkt voldtatt fremfor de som navnet forsøker å være mot, slik at 'Ma' selv blir både bedratt og voldtatt.

Begrep: Good Mamodi - En god mamodi. Tillegg: Dersom noen er vant med 'Evil Mamodi' så vil de kanskje bli så begeistret og lettet over å oppleve en 'Good mamodi', at de påstår den er 'perfekt'.

Begrep: Evil Mamodi - En vond mamodi.

Begrep: Helbredelsesoppmerksomhet - Noen som er såret sin oppmerksomhet.

Begrep: Keiserkontorekstase - Den ekstase en fiende av en keiser ville kunne fått av å få en idé om en mulighet til å kunne være på dens kontor alene.

Begrep: Slukmynt - En mynt i en sluk. Tillegg: Kan ofte være vrien å få vekk.
<
Begrep: Barabass den Kjempende - En ved navn; 'Barabass' som kjemper med noe.

Sitat: "Alle hull på stilk!" Kan brukes til skjønnlitteratur som viser noen så lav at de un hadde hull igjen, og likevel tok alle på fiendens stilk for oppmerksomhet.

Begrep: Skålmynt - En mynt i bunnen av toalett.

Begrep: KSP - Klimaks Stivpissing - Det å pisse ved et klimaks når noe er stivt.

Begrep: God Sølvøks - En god sølvøks.

Begrep: Aktiv Fjegg - Noen som forsøker å angripe andre med fjegg. Til forskjell fra fjegg i eksempelvis bøker, litteratur, kunst som er inaktiv.

Setning: "Tyna ... på begrepsfronten." Setning som kan brukes til skjønnlitteratur hvor en tyner noen med begreper - tyningen er ikke nødvendigvis direkte, men kan også være indirekte.

Begrep: Flyktrute

Begrep: Psykiatrisk Flyktrute - En rute noen til frykter psykiatrien.

8&8 - Mor #2: Jeg har laget en ny 8&8 for emnet 'Mor' hvor hovedhensikten er å lage noen nye mennesker ved siden av mor i tegningene som har en annen størrelse da det så litt rart ut at de hadde litt større størrelse i den forrige. Formålet er ellers det samme; å vise at forhold til mor kan være godt, og at mor kan ha det trygt - i det vonde motsatt. Videre om noen har hørt begrepet; "Mor di.", og kanskje til og med i en negativ situasjon, så kan en bruke 8&8'en til å se på en positiv situasjon for samme setning.
Opositen - Hypotetiske Psykiatriske Innleggelsesruter #3 - 'De tre personlighetsforstyrrede?': Kanskje var der noen personlighetsforstyrrede som ikke helt visste hvem de var, kanskje stjelt personligheten til noen andre og brukte det for vondt - innleggelseklar? Mulig pasient #4, #5 og #6.
Opositen - Hyptotetiske Psykiatriske Innleggelsesruter #4 - 'Tut og kjør; manisk depressiv?': La oss si en kjørte i det nyintroduserte omvendt befargede grønnpilområdet, og litt senere om en skikkelig manisk depressiv som ble depressiv over at den grønnlinjedebekjørte mannen ble ansett som kanskje frisk i en frisk situasjon, og så fikk anfall om å skulle gjøre noe med det for å heve seg litt... Mulig pasient #7.
Navn: Harax - Enheten 'Kvinne' og enheten 'Mann' sammen, hvor x'en representerer at de er krysset på noen måte, også at det er ikke viktig i hvilken retning de to enhetene er; både mentalt og fysisk i forhold til hverandre.
Jeg har oppdatert forlagets bakgrunn med litt nye ting - gjerne sjekk ut ved å trykke på 'Søppel' i menyen.
Begrep: Snill-Totur - Når noen som driver totur er kommet inn i en fase av å bli snill, men samtidig utfører totur.

Begrep: Totur - Det å være kun fokusert på et offer og utføre noe ved en antakelse om at offeret skal gjøre det samme, eller et angrep før offeret skal gjøre noe - en er da selv som død, ingen fra tysk "tot", men forsøker likevel å torturere offeret.

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019