Venstre Høyre


10.06.2019

Dagens tittelbilde: Jeg har idag lagt til hjertet fra rosebildene i boken 'Min Kjærleik til deg'. Boken kan for øvrig leses ved å trykke på bildet under:


Jeg har trent golfsvingen, og en ny detalj er klar med film: Jeg har behov for å få bedre rotasjon i køllen akuratt under treffpunkt med ball - ikke bare for å kunne slå lenger og få en penere sving, men en kan lett bli sliten i håndleddet kanskje til og med skadet av å ikke gjøre svinge rett i oppsvingen. Det jeg øver på er derfor å roterer mot klokken høyre hånd over golfkøllen ved treffpunkt med ball og da så langt en kan uten at det blir anstrengende i første omgang. Dette forbedrer svingen min veldig, og det blir langt enklere å svinge.

Jeg har trent kickboxing og en ny detalj i teknikken til roundkicket er klar: I sparket, like før jeg treffer, så beveger jeg høyrearmen nedover langs den høyre siden av kroppen - dette er nok mest for å få balanse i sparket og ro til å treffe der jeg skal - samt stoppe deler av rotasjonen i kroppen som kunne gjort at jeg kom i ubalanse.
Dagens hjemmebilde: Jeg har tatt bilde av bryteren for å heve og senke solskjermene utenfor stuevinduet - den virker desverre ikke nå, og får ikke mulighet til å se på hva som er galt akuratt nå - det er heller ikke prioritert akuratt nå så da er det helt greit.Har spilt Fortnite og utført dagens utfordring - trykk gjerne bildet under for å se. Jeg brukte kanskje litt vel lang tid på å snu om og vise akuratt når motstanderen er på samme nivå med tanke på høyden enn meg, men ellers er filmen kul, og litt spesielt at jeg traff så godt med trykkgranaten.


Dagens tilbakeblikk: Jeg har tatt med et bilde fra den perioden når jeg begynte å jobbe eksternt i forbindelse med jobben med salg og hvor etterhvert begynte med Imponer. Jeg ser veldig lur ut i blikket og det har å gjøre med at jeg veldig begeistret over å endelig få en større endring i arbeidet med tanke på at jeg helt siden jeg egentlig flyttet til Flaktveit igjen - Kråvasslia bare med unntak jobbet ved hjemmekontor - spesielt siden 2008 når jeg fikk målet om å bli forfatter.
Dagens tilbakeblikk #2: Boden nede gjorde jeg om til et spillerom i fasen når jeg etablerte Imponer helt i starten - jeg hadde forhåpninger om å kunne igangsette turninger, men det ble etterhvert nettspilling jeg fokuserte videre på - det sammen med idrett er det jeg kommer til å satse på fremover også inntil videre i forhold til Imponer. Et kult spillerom for øvrig som kunne blitt veldig bra, men jeg satset rett og begynte med nettspilling - hvor deltakerne allerede drømmer om store spillforsamlinger, summits - og det kommer.

Siste
10.06.2019
09.06.2019
08.06.2019
07.06.2019
06.06.2019
05.06.2019
04.06.2019
03.06.2019
02.06.2019
01.06.2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT
© 2019