Venstre Høyre


02.06.2019

Jeg fikk ikke mulighet til å oppdatere bloggen tidligere, men gjør det nå selv om klokken er i skrivende stund 02.35. Jeg ser også på nettsiden min at det er ganske mange som ser på nettsiden min på natt mellom 00.00 og 03.00 så da får de som kanskje mest følger meg på natt en god overraskelse om jeg legger ut nå.
Dagens matbit: Kjøpte en Peanøtt Kubbe på Bunnpris ved Torggaten - det er ikke så mye å si annet enn at den er søt på smak og som sjokolade vanligvis - det er veldig godt å avslutte et måltid med sjokolade da en får en veldig god metthetsfølelse.
Dagens DIV: Jeg har ikke fått laget noen ny DIV-utgivelse enda - jeg fokuserer mest på skisser for tiden da jeg blant annet ikke kunne lage DIV-filmer når jeg ikke hadde en egnet PC, samt føler jeg at jeg er kommet til en slikt punkt i utviklingen og arbeidet med DIV at jeg nesten er som om ferdig. Det er klart at jeg kommer til å jobbe mer med DIV, men jeg har fått frem mange viktige poeng med det som er gjort så langt; kommentert mye av den viktigste musikken som er populær idag, viktig kunst og litteratur, og vært en del innom vitenskap med mer. DIV er derfor blitt veldig sterkt som det er og jeg kan fokusere på å lage nye om det er noe jeg virkelig får tro på - inntil da jobber jeg mer med skisser som jeg tar litt enklere på enn DIV-utgivelsene. Jeg fortsetter med å presentere nye og tidligere DIV-utgivelser i dagens DIV om jeg får lyst.

Idag har jeg fokusert på hoftene: Jeg tenker ikke så mye på det i selve sparket, det er kanskje det å få kneet oppover og fremover i tillegg til å bruke armene til å få igang rotasjon med - men hoftene er veldig med på det å skape kraft i sparket. Jeg kommer nok til å jobbe mer med hoftene - og tenke på hvordan jeg skal bruke de til å få mer kraft i sparket.
Dagens vær: Opplett tidligere idag, ellers har det regnet en del på slutten av dagen.
Dagens vær #2: Opplett i kveld, men mot midnatt begynte det å regne.


Jeg begynner idag en ny ting i Fortnite: Jeg satser på å hver dag gjøre det som kalles 'Dagens utfordringer' i spillet, og det ser ut til at det er tre ulike hver dag - i tillegg vil jeg fokusere på å ta alle ukesoppdragene, og derfor forsøke å bygge erfaringspoeng i spillet. Se gjerne bildet av erfaringstrinnet under. Jeg legger også ut bilde fra en 3. plass i en del av spillet som heter; 'Dashboard Drop', samt fikk jeg igår 100 V-Bucks som kan sees i det nederste bildet, og det vil jeg si litt mer om etter bildet.


Når det gjelder de 100 V-Buck som jeg fikk igår, så er det veldig spesielt fordi i spillet så er det mulig å kjøpe V-Bucks for virkelige penger, men også mulig å vinne de på å gjøre ulike ting - spesielt ved å bygge erfaringspoeng. Det er klart for meg at et poeng med å ha med V-Bucks, som betyr med 'slang', altså mer gatespråk; 'V-penger', er at Fortnite-utviklere skal tjene penger på å la det være litt vanskelig å få nok V-Bucks i spillet til å kjøpe seg kule ting. På denne måten vil mange velge å fremfor å spille og vinne V-Bucks, betale med virkelige penger for å få V-Bucks for igjen å videre kjøpe seg kule ting. Den følgende filmen jeg legger til fra Det Gode som heter; 'Gi Penger til Det Gode', så er et poeng at i Det Gode er det poeng man vinner ved å gi fra seg selv, som for eksempel gjennom Imponer hvor man kan bli med i en eller flere liga der man bygger poeng ved å engasjere seg med andre. Poengene vil videre kunne brukes til å direkte få innflytelse, makt, rang i miljø hvor ligaens fokus treffer - eksempelvis har en mye poeng i en liga for Fortnite, er det klart at en vil kunne få økt sin innflytelse ved å få respekt i miljøet ved å ha mange poeng i forhold til andre - dette kan reelt i samfunnet videre kunne brukes direkte ved fordeling av rang, ressurser - erstatte penger. Fortnite har her altså i stedet for forsøkt å lage noen slags poeng som veldig mange vil velge å betale for med ekte penger - ganske motsett Det Gode. I fortnite har jeg selv valgt å ikke betale for V-Bucks, men vinne de ved å spille og øke erfaringen - på denne måten forsøker jeg å forholde meg til spillet, miljøet mer slik som ventes i nettopp Imponer i Det Gode - og igår fikk jeg 100 av de 200 første V-Bucks jeg har fått.Mote: Jeg vil si noe angående mote som kanskje treffer både menn og kvinner. Det er en tendens for tiden, og det har det vært veldig lenge - så lenge at det er merkbart at det er en motedetalj som har vart lengre enn mange de siste årene, nettopp det å gå med hvite sko som ser billige ut. En har ofte typisk de dyreste sko, som har et utseende folk betaler litt mer for en andre - toppmodellene, og så har en ofte mange middels, men så ofte bilige sko kanskje i varekjeder som er rimeligere enn andre, og mange av de hvite skoene som er innenfor moten idag kunne altså vært av de billige. Jeg har tenkt litt på det og funnet at stilen moten følger ser ut til å ha med noe som er "über-cool" å gjøre - nettopp en stil for skoene som gir en en inntrykk av at noe er nesten litt galt - det er billige, men så sammen med en holdning om at det absolutt ikke er noe galt med skoene, så hever en seg litt over 'kulhet', og gir et inntrykk av 'über-cool', altså over-kul på norsk - fordi om man kan gå med slike sko uten å bry seg om man er kul eller ikke, så må må man være så kul at man ikke bryr seg om kulhet i det hele tatt - igjen; "über-cool".

Siste
02.06.2019
01.06.2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT
© 2019