Venstre Høyre


07.06.2019

Dagens Oposit: Idag har jeg valgt å tegne en Oposit som forsøker å ødelegge for navnet mitt - mitt navn er Tom André Tveit som alle vet, og det liker jeg - jeg har planer om et helt nytt språk basert på ot, som nettopp otlisten er begynnelsen på, og da vil slike navn vi har idag kunne få en endring, men inntil da så har navnet mitt vært veldig fint å ha kan jeg si. Opositen kunne derfor vært litt sykelig og forsøkt å bruke andre navn på meg - kanskje for å forsøke spre oppmerksomheten, fokuset slik det vonde kanskje ofte har som formål; 'Mod' - fokus, mot, fremgang, og 'Lars Omit' - fri til å være lys, som forstått lys til sinns, så kan det være to ulike falske navn som kunne blitt forsøkt brukt på meg - og da spesielt nettopp kanskje forsøke stjele det mot, og det lys jeg har - som en Oposit kanskje ofte forsøker å gjøre. Jeg kan legge til at det klarer ikke Opositen å gjøre.
Dagens hjemmebilde: I dag har jeg tatt bilde av sofakroken hjemme - en kjekk plass, men akuratt den firkanten i hjørnet mellom sofaendene er en merkelig plass som en aldri får brukt. Det er mulig å koble til strøm der, så jeg har brukt den litt til det, men da må en krangle seg litt inn i hjørnet og kanskje strekke seg ned mot stikkontakten. Lampen bruker jeg mye - den liker jeg å ha på - ellers har jeg brukt sofaene lite de siste årene da jeg helst har vært på kontoret, som jeg har egentlig fulltid siden jeg flyttet inn med enkelte periodevise unntak - og nå de siste årene når jeg har jobbet eksternt.Trente litt kickboxing spesielt for å lage en video idag - fortsettelsen av serien med detaljer fra roundkick. Idag viser jeg hvordan venstrearmen strekkes ut nedover langs kroppen for å bygge opp rotasjon til begynnelsen av sparket. Filmen kunne vært litt bedre med tanke på at armen er delvis skjult utenfor kameraet, så kanskje kommer én til en gang senere.

Trente golfsvingen idag, og her er en ny detalj i svingen: Den høyre foten lar jeg bare følge på etterhvert som kroppen strekker seg ut i fremsvingen - jeg tenker ikke noe spesielt over den annet enn at jeg kanskje forsøkte å få en slik stilling på foten at den stod vertikalt på slutten av svingen når jeg begynte å spille golf - men jeg kommer til å repetere detaljen som andre litt mindre prioriterte detaljer innimellom når jeg trener golf.

Fortnite: Jeg spilte fortnite idag og tok Daily Challenge som jeg har lagt opp til å gjøre hver dag - jeg hadde noen kule drap på motstandere i spillet - gjerne se filmen ved å trykke på bildet under og se spesielt øksingen.


Dagens tittelbilde: Jeg har lagt til en kaleidoskop-virkning, og videre gjort den blant annet litt lysere.

Siste
07.06.2019
06.06.2019
05.06.2019
04.06.2019
03.06.2019
02.06.2019
01.06.2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT
© 2019