Venstre Høyre


04.06.2019

Har idag ryddet litt på Facebook-kontoen min; jeg har fjernet alle tidligere innlegg og kommer til å gjøre det slik fremover at når jeg legger ut et innlegg, så fjerner jeg det jeg la ut før det. På denne måten blir det enklere å ha tilsyn med alt som er lagt ut på Facebook - det er jo slik at alt lagres på ulike servere jeg og andre brukere ikke helt har oversikt over, og da har jeg valgt å gjøre det slik for å i alle fall få mer kontroll selv. Jeg kommer også til å fokusere mer på ting som venner kanskje liker bedre enn ting som mer har med det profesjonelle å gjøre - jeg har jo også fjernet alle sidene jeg har laget i forbindelse med DIV, Imponer, Verda og så videre - slik at informasjon om dette i hovedssak er under mine egne domener.

Dagens vær: Fint bilde fra Ytre-Arna - ikke så veldig varmt, opplett med noen områder med blå himmel hvor solen kan komme til å vise seg fra.Golf: Jeg var en tur til Herdla og fikk akuratt tid til noen få svinger. Jeg hadde egentlig tenkt å få meg omlag én time med trening, men desverre så tok jeg litt feil av bussruten. Fint å være på Herdla - det er noen år siden jeg var der sist, og de har blant annet fjernet skogen på vestsiden av hull 1, og ellers fått litt finere Driving Range utslagssted - veldig kjekt å være der, og ser frem til mer.


Dagens tilbakeblikk: Festbildet fra igår redigerte jeg for noen år tilbake - litt kult:
Dagens tittelbilde: Har lagt på en virkning som bøyer på bakgrunnen - en ser nesten meg selv som en S bak meg selv som frontfigur.

Siste
04.06.2019
03.06.2019
02.06.2019
01.06.2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT
© 2019