Venstre Høyre


05.09.2019

Jeg har fått oppdatering angående Nintendo Direct fra min Nintendo leverandør, og idag presenters en del nye Nintendo titler som; Pokémon Sword, Pokémon Shield og Luigi’s Mansion 3.

Idag og nå i begynnelsen er det anledning for å feire: Jeg økte på alle punkt i besøksstatistikken på nettsidene mine unntatt ett! Mengde unike gjester, sider, teff og datamengde økte, og det som er så bra forrige måned er at jeg klarte å på flere av de øke eksponentielt altså at jeg har fått en mer en linjær økning fra de foregående månedene - dette betyr at økningen kan bli slik fremover og jeg langt raskere kunne bli mer kjent.
Spesielt datamengde fikk seg en dramatisk økning på omlag 50 ganger mer enn forrige måned!
Jeg har laget en ny ting til himlingen i Søppel forlag sin bakgrunn, og med dette døper jeg nettopp himlingen et nytt navn også; "Kjelland", og da nærmere bestemt; "Fiendar's Kjelland". Den nye tingen er dette navnet forsøkt skrevet så motbydelig jeg kunne på kort tid, og i det følgende er resultatet hvor også nettsiden kan sees ved å trykke på tittelen under:


To klipp fra turen i forgårs til Dale; jeg filmer i Ottersteinstunnelen og når jeg drikker vann i Holmedal på heimveien når jeg begynne å bli tørst og noe sliten - se de to påfølgende filmene:

Dagens Oposit: Jeg har idag en kjekk-for-meg-lignelse-Oposit; la oss si en Oposit skulle forsøke å spytte på noe som den sammenlignet med meg, og så spyttet på en av de kuleste, sterkeste karakteren sett på lang tid, som fo eksempel den sentrale karakteren i Fortnite sesong X, 10. Jeg har lagt litt piss oppå lippen dens som Opositen-Betisses kan ha.


Jeg har laget en film om proppen i Fortnite - helt grei, se den gjene om du er interessert ved å trykke på bildet under.Jeg har laget et møte med en spiller fra ikveld - gjerne trykk på bildet for å se:


Jeg har sett litt på CS:GO Major Championship i Berlin som hadde når jeg så nesten 180 000 seere. Det er spesielt med CS:GO at en bruker veldig stabilt sikte ved alle hjørner og ellers når en er i dekning - jeg tror at når en 50 % kill-death ratio, altså forhold mellom det å bli drept og et å drepe er 50 %, og har veldig gode strategier vil en nå langt, men det er klart at de beste spillere har ekstreme slike drapsforhold.

Jkeam var en av spillerene og fra Norge - han spilte på Renegades som også har spillee fra Australia - de spilte mot ENCE fra Finland.

Jeg har fått nye spørsmål, og jeg begynner med ett som jeg ikke har fått svart på av tidligere spørsmål!

"Hei igjen, jeg er ikke sponset av produsentene eller har noe med dem å gjøre. Jeg vil bare vite dine tanker om Monster Energy Zero Ultra da jeg synes det er en god drikk (husk bilde)."
Jeg har enda ikke fått prøvd drikken, men jeg skal gjøe det en gang - gjerne minn meg på det om det tar for lang tid. Sist jeg var innom YX i Askvoll hvor jeg er på ferie, så var den utsolgt (!) - de andre smakene var det ikke, så det er sikkert en populær smak.

"Når du snakket om hemmeligheten din skrev du at du var en "rollemodell når det gjaldt våpen". Kan du utdype litt om dette?
Gjerne nevn hvilken dag dette skulle ha vært skrevet - jeg skriver mye hver dag, og derfor så gjerne spør på nytt de du nevner hvilken dag det gjelder. Jeg har funnet tilbake til Lek 7 Alvor den 20.08.2019 hvor jeg tok med et bilde hvor en finne et våpen, men der det ikke stod noe uttrykt om våpen. Jeg vil ellers nevne at alt jeg skrive er nøye gjennomgått for at jeg skal kunne stå for det jeg skriver, men det er klart at når jeg skriver mye kan jeg ikke påminne meg til enhve tid hvor alt står.

"Hvilket parti skal du stemme på og hvorfor?"
Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å stemme - det i hovedssak fordi at jeg ikke finner noe egnelig parti slik politikken i Norge er idag, og derfor er det ikke noen grunn for å bruke tiden til å stemme. En ting kan jeg nevne angående dette er tittelbildet øverst i bloggen hvor jeg har to ulike utgaver; ett for høyre og ett for venste - dette er delvis et politisk prosjekt for å vise følgere at selv om en har en referanse enten til høyre eller venstre som ofte politisk interesserte har i Norge idag, så kan en fint lese bloggen min likevel - den er uavhengig av slik type politisk tenkning.

"Hvor mange forskjellige folk tror du har sendt deg spørsmål siden du startet bloggen? Du kan selvfølgelig ikke vite svaret, lurer bare på hva du tror."
Kanskje er det kun to - men det er antakeligvis flere enn det, men litt usikkert. Jeg synes uansett det e kjekt med spørsmål. Jeg kan ellers spørre tilbake om noen synes det skulle være mulig å legge til navn til spørsmålene.

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!


Siste
05.09.2019
04.09.2019
03.09.2019
02.09.2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Skisser

Bli VIP

Stamtavle

Om ITAT
© 2019